Office of Poofness av ZAP och Susan, 24 juni

poof-1

Office of Poofness, 24 juni 2016
av ZAP och Susan

Hej alla!

Jag har lite mer tid just nu eftersom allt rullar på och vi påbörjar finansieringen på måndag nästa vecka, och när man reflekterar tillbaka på årets händelser har den totala omfattning blivit ganska tydlig i fråga om vad som komma skall, och effekterna dessa tider hade på många av oss.

Vi har någon gång drabbats av ekonomiska bakslag, förlust av relationer, uppskjutna önskningar, oroande hälsorapporter, oförutsedda nödsituationer, politisk turbulens, rädslostämningar, även bekymrande nyheter om nära och kära. Under dessa utmanande tider är det viktigt för oss att inte tappa siktet mot slutresultatet och att minimera oroandet för hur man ska överleva. Jag har lärt mig att när man släpper taget och tilllåter Gud, försvinner striden, och någonting dyker alltid upp som uppfyller minst det absoluta minimala behovet. Detta är i grunden att lita på att Gud (oberoende av vilken form det än må vara) tillhandahåller mitt i svårigheterna.

Kraften i avsikt och attraktion är nyckeln till detta, eftersom det vi skickar ut till universum i tankeform, tar form och substans, och slutligen levereras till oss på något sätt. Universum (Gud) tillhandahåller. Vi behöver bara tänka rätt. Tidpunkten för returen av våra tankar kan inte påskyndas eller försenas. Resultaten kommer i sin tid, så det enda man kan göra är att önska att det händer, riktigt riktigt kraftfullt, och sedan glömma det. Du behöver inte driva på eftersom tankeformen redan har gått ut i universum, och nu skrider universum till verket för att svara. Sunt förnuft egentligen och det fungerar.

Angående den globala arenan, har kabalen under årens lopp befäst sig för dessa ’sista dagarna’. De tolkade tecknen i skyn för länge sedan och gjorde sitt bästa för att styra människan mot sin fördel så de kunde fortsätta våldta och skövla. De goda ville inte ha med något av detta att göra och kriget eskalerade. Kabalen förlorade biljoner, och deras makt minskade längsamt till den grad att den globala återställningsprocessen kunde aktiveras.

Ett av teckena på återställningen är likställandet av euron mot USD. När kursen är 1:1 eller mycket nära det, kan du vara säker på att GCR kommer att äga rum. Detta är en av förutsättningarna för GCR, oberoende av vad som sägs där ute. Jag påpekade detta för ett par år sedan vid början av detta, eftersom det var den information som gavs till mig av kinesiska familjen när jag ställde den trängande frågan ”när”.

Under denna förflutna vecka lämnade Storbritannien Europeiska unionen och valutorna gick fram och tillbaka för att uppnå en ny jämvikt. Under den senaste veckan var många pengaförflyttningar tillfälligt frysta, på grund av risken för att handlare eller andra med mycket pengar skulle kunna få förhandsinformation avseende vilken väg Storbritannien skulle gå, och dra nytta av de valutafluktuationer som skulle bli och göra ett klipp som kunde orsaka en del ekonomiskt kaos på kort sikt. Förnuftigt enligt min åsikt men det har skadat många som var beroende av pengaförflyttningar denna vecka. Nåja.

Nästa vecka kommer vi att se de första stegen framåt då stora summor pengar släpps ut överallt. De historiska tillgångarna blir äntligen klara, frisläppandet av Dinar-pengarna kommer ske, men … här är den intressanta delen alla har förbisett: plattformarna kommer att stänga i två månader och återöppnas i september. Detta innebär att de som får stora summor pengar, kommer inte att kunna gå in i några program för att ytterligare berika sig förrän i september. Detta kommer att ge myndigheterna två månader på sig för att se vem som kommer göra vad med pengarna, och vidare minska antalet människor som är berättigande till program. Det är viktigt att veta vem ska göra vad med stora summor pengar, och som kan hantera de ordentligt, så den här avpassningen verkar vettig på många sätt för mig.

Jag hoppas att dessa observationer hjälpte till lite, och vi ses på söndag.

I omtänksam tacksamhet.

Kärlek och Ljus

I vår service

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

”Var god, var laglig, berätta sanningen.”

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...