Projekt – Soludden, 26 juni

th-1

Soludden ligger på norra stranden av Erstaviken, i Stockholm skärgård. Det är en kraftplats med mycket energi. Platsen var ämnad för Ljusarbetares aktiviteter. Grundaren har gått ur tiden och den nuvarande ägaren har annonserat att den nu är till salu till en hög kostnad. Utrops priset ligger idag på omkring 57 miljoner kronor.

Många Ljusarbetare skulle åter vilja få tillgång till Soludden och starta med healing, meditationer m.m.. Vad som dock behövs är investerare för att köpa fastigheten. Det är en stor fastighet och kan tjäna många ändamål. Den ligger mycket vackert vid Erstaviken.

Ett möjligt upplägg är att Ljusarbetare som har eller får kapital efter valutaomstarten går ihop som delägare. Det kan förslagsvis vara nio personer som gemensamt köper fastigheten i lika delar. Dessa nio personer kommer också att utgöra styrelsen för Centrat Soludden. Andra personer, eller kanske några är samma som i styrelsen, kommer att driva Centrat och idka olika ljus-baserade aktiviteter.

Vad vi söker nu är personer som är intresserade av att ha en verksamhet baserad i Soludden i framtiden. Det som är mest pressande är dock att etablera kontakter med ljusarbetare som förväntar sig ha kapital, efter att valutaomstarten har skett i Sverige. Med nio stycken investerare, som också utgör styrelsen, blir det ca 6 miljoner kronor per person som krävs för ett köp.

På denna länk finns bilder och mer information om Soludden:

http://www.expressen.se/leva-och-bo/hemma-hos-5/kandishem/titta-in-i-mark-levengoods-lyxiga-miljonvilla/

 

 

Kontakta följande personer om ni vill medverka:

Per Staffan – per8208@yahoo.com

Eva Solkraft – eva.solkraft@gmail.com

 

 

Du gillar kanske också...