Office of Poofness av ZAP och Susan, 3 augusti

poof-1

Office of Poofness av ZAP och Susan, 3 augusti 2016

ZAP säger:
Hej alla!

Tyfonen Nadia som orsakade vår fördröjning är över, och Hongkong håller nu på med saneringen av nedfallna träd, skyltar, luftkonditioneringar och skräp som dräller på dess gator. Inom en vecka kommer allt att vara tillbaka till det normala.

Våra överföringar fångades i moder naturs ilska och Bankirerna har kommit tillbaka till arbetet men det är alldeles för sent att få överföringarna gjorda denna vecka så vi är ombokade till nästa vecka. Ack ja … om det inte är tillsynsmyndigheterna eller korrupta bankirer, så är det vädret som träder in för att ta deras plats. Men vi kommer att få igenom detta. Några dagar är ingenting jämfört med de år som gått för att komma till denna punkt.

Så, de äldre i Kina har omstrukturerat sina interna system och de är redo att få ut de första bitarna till världen för återuppbyggnadsprojekten. De har haft ett stort möte förra veckan som ger resultat ut i världen nästa vecka.

RV är gjort. Stora transaktioner på kvadriljon-nivå har växlats med ett nominellt förhållande 1:1. Dessa kommer att fortsätta i några veckor, och den offentliga RV ska följa efter detta och uppskattas pågå under cirka 30 dagar eller mindre. Detta innebär också att vi kommer se att de Historiska Tillgångarna får ersättning nu. Dessa kommer också att börja med de stora omgångarna, och kommer förhoppningsvis avslutas med att de lösa obligationerna avklaras. Mekanismer övervägs för hur man ska hantera alla lösa grejer.

För att få en bättre förståelse av de aktuella händelserna och diverse information, kan ni gå till Landas Telefonkonferens på http://landachinaglobal.com/conferences.php. Dessa veckovisa konferenser ger en hel del bra information och insikt i de processer som pågår i vår värld. Humanus hemsida, www.humanus.ca , ger en översikt över projekt-sidan, och de olika delarna som utgör insatserna. Faktum är att detta är den nya servern för Susan och hennes arbete, då denna domän är mycket stabilare än den hon använde tidigare för sin e-post.

En annan kommentar, och som svar på en del frågor, de donationer som kommer till Susan går vidare till mig, och från mig till många många i kritiskt behov. Detta är livlinan som håller saker stabila och tillåter teamen att leva på en minimumnivå fram tills finansieringen kommer in, då de kan komma igång med det verkliga arbetet i stället för bara ren överlevnad. Men … utan grundläggande överlevnad, skulle vi inte ha någonting. Så från både mig själv och Susan, föreställ dig det STÖRSTA TACK vi kan uppbåda. Din hjälp betyder allt. Bokstavligen.

Denna vecka fattar vi oss kort och koncist eftersom det inte finns mycket annat att göra tills nästa vecka när de första pengarna rullar ut och vi börja arbeta. TACK så mycket för allt, och om jag får in någon intressant info, kommer jag att be Susan lägga upp den.

Kärlek och kramar.

I aktiv tacksamhet.
Kärlek och Ljus
I vår service

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”
”Var god, var laglig, berätta sanningen”

COPYRIGHT ZAP 2013-2016

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...