Office of Poofness av ZAP och Team, 11 oktober

poof-1Office of Poofness av ZAP och Team

11 oktober 2015

 

Alla

Det är dags för paradigmet och det är här. Låt oss ta en snabb titt på morgondagens land. Fri energi? Ja, det kommer. Antigravitationsdrift? Nu mycket snart. Replikatorer som i Star Trek? Oh ja.

Något annat? Vad ni än kan föreställa er, så kan det göras.

Mycket länge nu har jag suttit på en del anmärkningsvärda teknologier som jag inte tillåtits tala om. Till exempel erbjöd några äldre mig en grotta fylld med ”saker” till mänskligheten. Den ligger flera kilometer under jord. Andra, i hemliga laboratorier i bergen, knåpade på noll-punkts apparater och annat ”godis” som skulle gagna mänskligheten. Och de goda nyheterna är att jag inte är den enda som har tillgång till dessa saker.

Alla var i fara för sitt liv. Några blev dödade när de avslöjades. Energiföretag och biltillverkare var de värsta mördarna på den tiden, och allt som kunde ge er 5 mil på en liter eller fri energi till huset gjorde man sig av med. Vi har alla hört en eller flera historier om det.

Men allt har nu öppnat sig.

Ett tydligt exempel är bröderna och systrarna på Keshe Foundation. De har precis annonserat ut att fri energi ska spridas ut till världen den 16:e oktober, 2015. En enhet stor som en skokartong ska ge energi till ett helt hus. Dessa goda människor publicerar originalritningarna och gör det utan upphovsrätt, patent, ingenting. På så sätt blir originalritningarna för enheterna globala och inget företag eller regering kan stoppa dem. Bra gjort Keshe! Och ett stort tack för detta.

Våra andra teknologier och nollpunktsapparater är liknande, och kommer också att göras publika inom kort. Jag har inte uppfunnit några av dessa anordningar själv, även om jag var frestad att gå tillbaka till labbet och knåpa, men alla uppfinnare jag mött de senaste 40 åren är redo att gå till handling nu när omständigheterna är de rätta.

Oron för säkerheten är på väg att försvinna tack vare frisläppandet av viss teknologi här och där som stöttas av bokstavliga öppna källkoder(matematiken) som beskriver hur det hela ska göras. Det finns utvalda individer som delar en gemensam tråd(matematiken), som finns runt vår värld och som kliver fram nu och avslöjar allt det som hållits från oss. Jag gissar att orsaken var att vi inte var redo, men också makten och girigheten hos kabalen.

Men det ser ut som om vi klarat det. Allt görs nu färdigt för frisläppandet av, inte bara teknologierna, utan också det finansiella flödet för försörjning av paradigmet.

En betydelsefull sak är etableringen av den nya M1. Nej, det är inte barnet från Swissindo-grejen, utan en annan som blev vald av kungligheterna. Dessutom har den andliga sidan blivit fullt integrerad i det nya finansiella systemet vi kommer att använda. Dessa betydelsefulla händelser är nödvändiga för de frisläppanden som planeras.

Ben Fulfords senaste säger mycket i det ämnet, så jag behöver inte gå in på det. Det yttersta toppen i näringskedjan på den kungliga sidan är redo att utföra det första frisläppandet efter hundratals år av väntan. Jag kan inte ge något exakt datum, men den nya finansiella strukturen är redan på plats, färdig för aktivering, vilket ska ske denna månad.

Detta är början på de förändringar vi är på väg att få uppleva. Och många har antytt och med absolut precision angivit tidpunkt för massarresteringar av de stora onda grönsakerna, men det var inte dags att ta bort toppfigurerna, så de har knaprat på de andra lagren. Jag hör från högsta ort att denna tilldragelse är redo att äga rum nu. Paret Clinton, familjen Bush och andra är nu fullt medvetna om vem som finns i detta zoo, och de är mycket oroliga över sitt välbefinnande de kommande dagarna/veckorna. Tills nu hade de ingen aning om var den makt, som ska inleda förändringarna, fanns, men det vet de nu.

Ledarna för länder är också fullt medvetna och har hälsat den. De olika föreställningar vi sett, från Vatikanens rundresa till insinuationer om att den stora stenen skulle krascha ner i havet och radera ut kusterna har till stor del regisserats av kabalen, och rädslospridandet som skulle få er upphetsadehar kommit och gått då kyligare tänkande mildrat de röda varningssignalerna.

Därmed inte sagt att förändringar i Jorden inte kommer att ske, de sker ju varje dag med ett stort omfång av allvarsgrad. Det oundvikliga i att Juan de Luca-plattan orsakar en stor våg ska inte bortses ifrån. Lyssna med urskiljning när en grönsak talar om att himlen faller ner i motsats till en riktig vetenskapsman som presenterar riktiga bevisbara fakta.

Så nu står vi på randen av att se nollpunktsenergi och ännu bättre, antigravitations-flyg, milshöga strukturer och liknande. Vi kan, med 3D-skrivare, skriva ut ett hus nu, så varför skulle vi inte kunna skriva ut en kalkonmåltid. Med rätt beräkningar och molekylsammansättare kan vi replikera mat och andra mindre hälsosamma saker. Vi har beräkningarna för att utföra teleportering, för att flyga snabbare än ljuset, 10-tums tomater… listan är lång och ljus. Ja, allt detta är verkligt och begränsas endast av fantasin.

Mänsklighetens historia har visat att vad helst vi kan föreställa oss, också kan framställas så bli inte förvånade över de monumentala teknologiska framsteg vi är på väg att förverkliga. Mycket roligt framöver.

Ni kommer att se mycket information därute just nu som handlar om nedmontering av de rådande maktstrukturerna och frisläppandet av välstånds-matrisen för mänskligheten. Med överblicken enligt ovan kan ni ganska bra få bitarna på plats vad gäller tider och inriktningar, tror jag. Att ge exakta datum här fyller ingen funktion, den övergripande synen på denna månad som månaden då många saker avslöjas är tillräcklig. När något händer, vet ni att det är en del av dessa avslöjanden.

I andra nyheter är saken i Reno verkligen på gång att starta då den privata sidans utbyten är väl på väg. Det datum jag gavs flera månader sedan, 23 oktober(som mycket få gillade), gäller fortfarande och jag har inte hört om några förändringar. Så GCR och RV finns absolut runt hörnet enligt denna information.

Jag vet att de historiska kompensationerna av tillgångar har påbörjats på den höga nivån med de registrerade bärarna av välståndet, och de är på väg att erhålla sina belöningar för att ha hållit välståndet tryggt alla dessa årtionden. Alla andra kommer att bli adresserade men måste vänta tills de stora sakerna är ur vägen och igång innan de tas in. Det är en mycket strikt procedur, och tålamod krävs av dessa människor.

Nu till det roliga, finansiering av projekten. De frisläppanden som finns här kommer att realiseras i början av nästa vecka. Inom ungefär 10 dagar kommer de släppta fonderna att etablera infrastrukturen för projektfinansieringen, och vi kan påbörja de första projekten.

Kom ihåg att vi måste inleda reningen av Fukushima, mättnad av syret och fyllnad av ozonhålet först innan butiken på hörnet får finansiering, men det dröjer inte länge där heller. Den massiva prestationen av personalen är helt magnifik och mänskligheten kommer att gagnas stort av det osjälviska arbete dessa goda människor utfört.

Så det är vårt landskap för ögonblicket, och det är ganska jädrans bra. Jag är fortfarande på resa, känner mig lite krasslig, men klarar mig bra. Arbetsbelastningen är stor men jag tar mig igenom dag för dag. Stort tack till alla er som önskar väl, för era goda ord till stöd och annan hjälp. Jag är mycket begeistrad över de händelser som kommer att utspelas och den information jag, till dato, mottagit om vår globala status.

Jag hörde också att restaurangen Purpurgrisen i New York gör lysande affärer. Bra namn, undrar om de erbjuder franchising…

I fantastisk tacksamhet.

ZAP

http://www.oom2.com/t32668-poofness-for-oct-11-freedom-song

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...