ZAP Rapport från Office of Poofness, 14 september 2017

ZAP Rapport från Office of Poofness, 14 september 2017

 

Hej alla!

Jag ber om ursäkt för att jag är sen idag, men arbetsbelastningen gick i topp och jag måste ta hand om saker hela dagen så jag är sen med att få ut detta meddelande.

Kraftfulla orkaner och naturkatastrofer släpper förstörelse på oss men den största kraften i naturen är fortfarande kärleken, Så tillsammans, låt oss låta kärleken komma in eftersom den hjälpte till att minimera skadorna, Många ljusarbetare lånade sin energi till att lösa upp så mycket av orkanen som möjligt.

Denna sista orkan har uppskattats till att ha orsakat skador för minst 200 miljarder USD. Den mycket bra saken är att TPTB har beslutat att använda detta till att frisläppa en stormflod av fonder för att hjälpa till i rekonstruktionen av efterverkningarna.

I alla fall så frånsade sig Trumpstern krigssaken till förmån för en naturlig händelse som skulle tjäna till att påbörja stimulanserna. Bra val. Mindre död.

Men nu när kraften har återställts till nyckelsektioner av Miami, speciellt till våra banker där, varifrån de första fonderna skall sändas ut, så måste antingen jag eller någon från vårt team resa dit, ser det ut som, för att få de sista stegen gjorda för oss och få de här första fonderna ut till oss.. En av oss behöver en hjälpande hand för att komma dit ner för att representera vår sida. Vi skrapar kistbottnen för resan.

Det har varit en invecklad kedja av händelser som har plågat oss under de sista tre månaderna när det gäller slutlig överensstämmelse och frisläppning, men advokaterna har sagt till oss idag att upprensningen var tillräcklig för att avsluta deras arbete att få ut trådarna. Tack Gud. De är så sena och våra killar och tjejer är så på gränsen till katastrof och har knappt tillräcklig styrka för att hålla sig i gång bara en liten stund till.

Denna vecka är en kort vecka eftersom jag hanterar så många krokodiler som nafsar mig i hälarna på grund av förseningen av fondreleasen, men det är några saker som vi alla skall vara medvetna om.

För att tala öppet, RVn är en stor plan, den är inget femminutersjobb. Månaden är, eftersom den är en 9-månad (slutförande) en klar signal att det är på tiden att de här sakerna händer. Orkanen har kommit och gått och den var tillräcklig för att göra skadan som skall fixas av källorna som vill oss väl, så den andra, i hälarna på den första, var inte nödvändig..

Detta betyder att återuppbyggnaden kan starta, vilket betyder att fonderna måste släppas.

Nu, oavsett vad du har hört där ute, så har en mycket god källa gett mig bekräftande information vilken han sa kunde ges ut.

  • RVn har startat för ett tag sedan
  • RVn har flera steg i sitt utvecklande och kommande slutförande
  • Alla stegen tar tid, så folk skall inte förvänta sig omedelbar belöning med miljoner i deras fickor
  • Den månad kommer RVn att göra sig känd och bli synlig mot slutet av månaden.
  • Aktuella transaktioner kommer att processas ganska snabbt, men fonderna släpps inte ännu förrän deras användning i vissa finansiella processer är slutförda och det borde vara inom denna veckan eller en del av nästa.
  • Fonder för RVn används för andra ändamål för att maximera kontanttillgängligheten för att hjälpa till med orkanens efterverkningar
  • Det kommer att bli denna månaden som allt öppnar sig för människor när det gäller växlingar och slutliga scheman.

Detta är de grundläggande punkterna som har getts till mig, och de verkar vettiga för mig, och de är verkligen vettiga för människorna som berättat för mig om dessa hopkopplade händelser.

Så detta är mycket vettigt för mig, tillsammans med alla de andra informationsbitarna som jag har hållit hemliga.

Jag hoppas att detta brev på djupet kan hjälpa dig att överleva de våldsamma angreppen från Guru tider och välönskningar. Denna sekvens är ganska enkel och förståelig. Det finns verkligen ingen magi eller undanflykt i denna, men det är en bit sekretess eftersom de inte vill ge bort de kritiska detaljerna.

Det är allt jag kan säga just nu. Jag kan ha större rörelsefrihet nästa vecka i den vanliga posten. För nu så tackar jag er igen för era hjärtan och er hjälp. Jag ber att vi kommer igenom denna sista weekend innan arbetet börjar, och att TPTB tar ordentlig notis om de som har gjort sitt bästa för att försena och stoppa denna ”sak” för vår mänsklighet.

Mycket tack och Gud välsigne

I öppen tacksamhet

LOVE AND LIGHT

IN OUR SERVICE

ZAP

”GOD IS:I AM;WE ARE

BE GOOD BE LEGAL, TELL TRUTH

13 SEPTEMBER 2017

COPYRIGHT ZAP 2013-20

Du gillar kanske också...