Office of Poofness av ZAP och Suzan, 6 april, 2016

 

 

poof-1

HEJ ALLA!

SOM JAG I MITT SENASTE PERSONLIGA MEDDELANDE SADE, ÄR DEN GODA NYHETEN ATT DEN GLOBALA EPISODEN GÄLLANDE VALUTA-ÅTERSTÄLLNINGEN HAR KOMMIT IGÅNG, OCH UPPLYSNINGAR SOM VI DENNA VECKA HAR FÅTT, BEKRÄFTAR SENASTE VECKANS UPPLYSNINGAR I DET ATT GCR OCH RV JUST NU ÄR IGÅNG. DET ENORMA MASKINERIET ÖKAR LÅNGSAMT SIN TAKT I OCH MED ATT NÅGRA TRANSAKTIONER REDAN HAR SLUTFÖRTS, OCH FLER ÄR PLANERADE. EN DEL SPENDERAR SINA FÖRSTA PENGAR, OCH VISSA PLATTFORMER HÅLLER MÖTEN OM DE LÅGA PRISERNA INNAN DE ÖVERLÄMNAR SINA BISTÅNDSFÖRSLAG TILL FONDEN, SOM TILL EN BÖRJAN KOMMER ATT GÖRA UTBETALNINGAR FÖR DE STÖRRE BISTÅNDEN.

VI KAN SÄKERLIGEN ANTA ATT FRAMÅTSKRIDANDET AV DE HÄNDELSER SOM HAR LETT FRAM TILL DESSA GLOBALA ÅTERSTÄLLNINGSHÄNDELSER HAR VARIT FRAMGÅNGSRIKT OCH ATT ÅTERUPPBYGGNADSPROJEKTEN FÖR VÅR PLANET NU KOMMER ATT PÅBÖRJAS.

SOM TIDIGARE HAR NÄMNTS, SÅ ÄR DETTA INGEN PROCESS SOM MAN GENOMFÖR PÅ FEM MINUTER OCH DEN GRUNDLÄGGANDE INFRASTRUKTUR, SOM BEHÖVER FINNAS PÅ PLATS INFÖR DENNA SATSNING, HAR BLIVIT ISTÅNDSATT INTE BARA MED OSS, UTAN TILLIKA MED MÅNGA ANDRA SATSNINGAR RUNTOM PÅ JORDKLOTET. DET ÄR BRA ATT FÅ SE ATT MÅNGA SATSNINGAR MÅNGFALDIGAS OCH ÖVERTRÄFFAR DESSA SATSNINGAR OCH ÄVEN TANKEN ATT PLACERA MÄNNISKOR FÖRST, FRAMFÖR PENGARNA. DETTA TALAR OM FÖR OSS ATT VI REDAN HAR GJORT EN LITEN SKILLNAD I UTRULLNINGEN AV DESSA PROJEKT, SOM SIST OCH SLUTLIGEN KOMMER ATT KOMMA VÅR MÄNSKLIGHET TILL GODO.

DEN STÖRSTA ORON ÄR NYHETERNA SOM KOMMER UT OM DE BANKER, VILKA ÄR INVOLVERADE I DISTRIBUTIONEN AV FONDERNA. DE STORA BANKERNA HAR BETALAT ÖVER 80 MILJARDER I STRAFFAVGIFTER FÖR BEDRÄGERIER OCH KRIMINELLA HANDLINGAR. DETTA ÄR EN DROPPE I HAVET EFTERSOM DE HAR LURAT FOLKET PÅ HUNDRATALS MILJARDER UNDER ALLA ÅR. NU HAR DE KÖPT SIG FRIA FRÅN ATT BEHÖVA HAMNA I FÄNGELSE OCH UNDERSÖKNIGNARNA GÄLLANDE DERAS AKTIVITETER HAR AVSTANNAT. SOM ALLTID, BETALAS PRISET AV FOTFOLKET, DET VILL SÄGA DIG OCH MIG.

TILLS SYSTEMET FÖRÄNDRAS, KOMMER DESSA SLAG AV BEDRÄGERIER ATT FORTGÅ, EFTERSOM BANKIRERNA HAR HAFT FLERA ÅRTIONDEN PÅ SIG ATT FÖRFINA SINA METODER AV ÖVERGREPP OCH PLUNDRING. MEN MÅNGA SAKER OCH TING, SOM ÄR PÅ GÅNG I BAKGRUNDEN, HINDRAR DEM NU FRÅN ATT FORTSÄTTA MED DENNA FÖRSKRÄCKLIGA SKÖVLING, OCH FLERA BANKIRER HAMNAR NUMERA I FÄNGELSE. VI FÅR INTE HÖRA SÅ MYCKET OM DET, EFTERSOM DETTA SLAG AV PUBLICITET KRAFTIGT UNDVIKS, MEN DET FÖRORSAKAR EN REJÄL KNÄCK I DE OLAGLIGA AKTIVITETERNA.

VÅRA TILLGÅNGAR I FONDEN HÅLLER PÅ ATT FRISLÄPPAS MEDAN VI TALAR, OCH ÄVEN VI HAR FÅTT VÅR DEL AV FÖRSÖK TILL STÖLD UR TILLGÅNGARNA. MEN FONDENS LAGLIGA TEAM ÄR RÄTT SÅ BRA PÅ VAD DE HÅLLER PÅ MED OCH DE HAR FÖRHINDRAT DESSA FÖRSÖK ATT FÖRVERKLIGAS. VÅRA TILLGÅNGAR BEFINNER SIG NU I DE SISTA STADIERNA INFÖR FRISLÄPPANDET OCH VI FÖRVÄNTAR OSS ATT DE KOMMER ATT KUNNA KLARERAS MED UTBETALAREN MÖJLIGTVIS REDAN IDAG. DET INNEBÄR HELT ENKELT ATT VI SKA FÅ SE DE FÖRSTA TILLGÅNGARNA INNAN DENNA VECKA ÄR ÖVER, OCH KUNNA PÅBÖRJA VÅR PROCESS MED ATT FÅ IGÅNG ETT KONTORSUTRYMME, EN GLÖDLAMPA, ETT SKRIVBORD OCH EN TELEFON SAMT ATT KOMMA IGÅNG MED ARBETET.

VÅR VÄG HAR VARIT LÅNG OCH KANTAD AV FRUSTRATION. MEN VÅRA TEAM HAR OBEROENDE AV DET UTHÄRDAT STORMARNA SOM HAR RIKTATS MOT OSS, OCH HAR HÅLLIT SIG STÅLSATTA OCH VID GOTT MOD. VI KÄNNER OSS ALLA REDO FÖR ATT GÖRA SKILLNAD OCH KUNNA ERBJUDA UTMÄRKT SERVICE FÖR ATT JOBBA VIDARE PÅ ALLA PROJEKT SOM HAR LÄMNATS IN.

INOM DET TEKNOLOGISKA OMRÅDET HAR MÅNGA FLER UPPFINNARE STIGIT FRAM FÖR ATT DELA MED SIG AV SINA NYTÄNKANDE LÖSNINGAR FÖR DE GLOBALA FRÅGOR SOM VI STÅR INFÖR, OCH DESSA UPPFINNARE KOMMER ATT FÅ TILLGÅNG TILL ALLT BISTÅND SOM DE ÖNSKAR, UTAN ATT BLI BERÖVADE SINA IDÉER. VI GÖR SAKER PÅ ETT ANNORLUNDA SÄTT, OCH VI KRÄVER INTE KONTROLLEN ÖVER DERAS UPPFINNINGAR, UTAN STÖTTAR DEM SNARARE GENOM ATT INTRODUCERA DERAS PRODUKTER FÖR ALLA FÖR ATT MAN SKA FÅ TA DEL AV DERAS BEGÅVNING. FÖR OSS HANDLAR DET INTE OM PENGAR, UTAN OM MÄNNISKORNA OCH DET MÅSTE VARA PÅ DET VISET FÖR ATT DET SKA FUNGERA KORREKT, TILL FÖRMÅN FÖR MÄNSKLIGHETEN.

VÅR PERSONAL ÄR REDO ATT BÖRJA GÅ IGENOM ALLA PROJEKTANSÖKNINGAR, HELLRE FÖRR ÄN SENARE, EFTERSOM DE LIVSVIKTIGA PROJEKT SOM HANDLAR OM VÅRT VATTEN, VÅR LUFT OCH JORD, INTE KAN LÄGGAS ÅT SIDAN. VÅRA LIV HÄNGER PÅ ATT DESSA TEKNOLOGIER KAN KOMMA UT OCH BLI FÖRVERKIGADE. VÅRT FOKUS PÅ BARN OCH ÄLDRE ÄR OERHÖRT VIKTIGT OCH VI KOMMER ATT GÖRA ALLT I VÅR MAKT FÖR ATT PÅBÖRJA DEN PROCESSEN, SÅ ATT BARN INTE BEHÖVER LEVA PÅ SOPHÖGAR OCH LETA EFTER MAT BLAND AVFALLET. DET ÄR ALLTFÖR MYCKET ATT STÅ UT MED, OCH UPPMÄRKSAMHET PÅ DENNA BESVÄRLIGA SITUATION KOMMER ATT POÄNGTERAS I ETT MASSIVT ÅTAGANDE FÖR ATT FÅ ETT SLUT PÅ FATTIGDOMEN I DENNA VÅR VÄRLD. ALDRIG MER.

VÅR PLANET KAN FÖRSÖRJA EN STOR POPULATION OM MAN GÖR PÅ RÄTT SÄTT. ALLA MÄNNISKOR I VÄRLDEN JUST NU KAN RYMMAS I STATEN FLORIDA. OM NI BEAKTAR DETTA OCH ATT DE BÄSTA MARKERNA KAN BRUKAS TILL ATT FÖRSÖRJA DENNA STAT FYLLD AV MÄNNISKOR, BLIR UTSIKTEN KLAR GÄLLANDE HUR MYCKET PLATS FÖR VÅR MÄNSKLIGHET VI HAR PÅ DENNA PLANET. DET FINNS INGEN VERKLIG ANLEDNING TILL KRIG ELLER SVÄLT, DET FINNS INGEN ANLEDNING TILL SKÖVLING OCH PLUNDRING OCH DET FINNS ALL ANLEDNING TILL FRED OCH ÖVERFLÖD, SÅ ATT OCKSÅ VI SKA KUNNA NÅ UPP TILL STJÄRNORNA OCH SÄGA HEJ TILL VÅRA BRÖDER OCH SYSTRAR DÄRUTE OCH ENGAGERA OSS I ETT FINT UMGÄNGE.

JAG FORTSÄTTER ATT TACKA ER FÖR ATT NI STÖTTAR VÅRA SATSNINGAR OCH JAG TACKAR ER IDAG IGEN. INOM KORT KOMMER DET ATT BLI VÅR TUR ATT STÖTTA ER OCH VI SER MYCKET FRAM EMOT ATT FÅ IGÅNG SHOWEN OCH GÖRA DEN SKILLNAD SOM VI HAR FÖR AVSIKT ATT VARA.

DEN SISTA RAKAN VI BEFINNER OSS PÅ KOMMER SNART ATT VARA ÖVER, OCH JAG BER NU BARA ATT DET KOMMER ATT BLI FÖRE SLUTET AV VECKAN, EFTERSOM SÅ MÅNGA LIVSVIKTIGA SAKER BEROR PÅ DET TIDSMÄSSIGA GENOMFÖRANDET SOM VI BEFINNER OSS MITT UPPE I. VI KOMMER ATT KLARA DET.

KÄRLEK OCH KRAMAR

I JÄTTENÖJD TACKSAMHET

KÄRLEK OCH LJUS

I VÅR TJÄNST

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

”VAR GOD, VAR LAGLYDIG, TALA SANNING”

COPYRIGHT ZAP 2013-2016

Thank you for your support as we do our best to keep you up to date. We couldn’t do this without your help. Please go to Paypal.com thru friends and family using the account address: goneforthfornow@gmail.com to support our cause. Blessings, S 

Consultations continue…. 

Love and Kisses, 

‘The Office of Poofness” 

ZAP, Susan and Staff

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...