Ohmnipure och Porda via Nancy Tate, 4:e februari 2017

Ohmnipure och Porda via Nancy Tate, 4:e februari 2017

Vakna Upp: Ohmnipure & Porda, 4:e februari, 2017

 

Vi är Ohmnipure och Porda, och vi är här i dag för att låta er få veta en liten hemlighet, för det är på tiden att det inte är en hemlighet längre. Det handlar om vad som händer bakom kulisserna och hur det påverkar frisläppandet av allt det ni väntar på. Det kommer att frisläppas för friheten att kunna leva som man vill, och ge er energi för det som är roligt och till lugnet, där ni kan leva som ni vill, och det kommer inte bara att gynna er själva, utan allt som existerar. Det kommer att bildas en supergrund av tillit och kärlek, som medför att mer och mer sanning kommer fram. Det kommer att hjälpa de som inte har samma synsätt som ni har, att förstå varför så många människor har supportat den energin. De vet inombords, att det är sanningen som kommer fram bakom kulisserna, och den tar bort all misstro som förvarats i en frys på lagret. De som undrar vad som ligger bakom det, kommer att söka och finna att det överensstämmer med det de har hört från de utanför frysen, och genom de reserver för förtroende som företräder sanningen.

Jag talar nu om de som har haft möjlighet att tala för sig själva, och fått möjligheten att sprida ut de ord alla har lagt i sina lager, sedan de kom till planeten. De har gått med på att gå i de skor som behövt bytas ut då de blivit slitna, och när de blivit för små i storleken av de sanningar som kommer upp till ytan. Det är nu dags att ta av sig skorna, och vandra vidare i löftet av att det inte är något konstigt i det som framgått. Det är den mjukhet av sanningen som levs ut och presenteras, och sjungs i harmoni med det som kommer fram i svallvågorna, av den sång som framförs.

Ta er en stund, kära ni, och se från åskådarplats vad det är som kommer i er väg. Se att det ni fått veta tidigare, representerar det ni känner har varit felaktigt under årtusenden, genom att ni har fått stiga åt sidan, och inte fått ha det komfortabla liv som varit meningen. Av det förstår ni att det kommer att ta tid för er alla, att inse att ni har förmågan att skapa det ni önskar, för att kunna leva på ett sätt av harmoni och lätthet, för allt liv. Det kommer också en tydlig och enkel rörelse som får allt i balans. Förstå nu vad det är ni väntar på, och stig in i dansen som behövs för att föra det till er. Det är en steg-för-steg-process, som ni befinner er i. När ni är i den, förstår ni att det är berättigat att tro och veta, att ni kan manifestera det ni vill ha i era liv.

Kom fram, kära ni i era liv och förstå att det ni vandrar mot, är från ert eget skapande. Allt ni behöver göra är att ge det uppmärksamhet, och veta om att varje steg ni tar, kommer att motsvara det ni har i ert hjärta, som matchar er instinkt av att leva i sanning. Er sanning är att ni är Ett med allt som finns. Med vetskapen om att ni kan producera och harmonisera det som har pågått under så lång tid. Ni är de som skapar er värld, så gå ut och fira med hela livet, och vet att tillsammans så flyttar ni in i sanningen av Enighet, under varje ögonblick.

Vi lämnar er nu, och vi ser att ni ler och ger er själva sanningen om att känna Kärleken som ni är. Vi känner det verkligen, och vi reflekterar det tillbaka till er alla, i en sång av perfekt harmoni.

Kärlek är allt som finns!

Tack så mycket kära Ni!

Massor av kärlek,

Nancy Tate

 

Översättning: Margareta Jonåker www.st-germain.se

Du gillar kanske också...