Ohmnipure via Nancy Tate 31 december, 2016

Ohmnipure

via Nancy Tate

31 december, 2016

 

Nu är tiden här för er alla, då det är dags att tala om och gå framåt med det som ni önskar för ert liv. Om de ’tillgängliga medlen’ inte verkar vara med er, fråga då er själva varför det är så. Ställ frågan till er själva vad de önskningar som ni har betyder i ert liv, och vad de betyder för dem som ni har tänkt dela dem med, eller för vilka ni har tänkt visa dem. Förekommer det en pågående fantasi i vilken ni kan se en livsdröm gå i uppfyllelse? Finns de ’tillgängliga medlen’ som ni känner att ni inte har förmågan att uppbringa i ert liv, eller kan ni se resultatet av det som världen talar om för er att ska äga rum?

Ta ett djupt andetag och sätt er bekvämt tillrätta, både för hjärtat och kroppen. Slappna av i välbefinnandet om att ni är medvetna om att ni är kapabla till att föra in i era liv det som era önskningar representerar. Se på alla de sätt som ni kan uttrycka detta i ögonblicket och gå sedan framåt i era visioner och fråga er själva: ”Hur känns det; åstadkommer jag det som jag vill, eller det som jag måste nöja mig med?”

Detta är den vision som så många börjar få syn på och känna av i sina liv. Det är det sätt på vilket de börjar känna av fräschheten i det som de är kapabla till. Är det en tid för er när ni börjar känna denna kraft som ni har? Den är en magi som ni är kapabla till; en magi som ni är i färd med att återupptäcka inom er själva och som så länge har legat sovande.

Jag kan se i så många av er att ni kan se bortom det ni trodde er vara kapabla till och vad ni nu känner att ni skulle kunna bringa in i era liv, utan de ’tillgängliga medel’ som finns utanför er. Om ni känner på det sättet, be då er själva ytterligare utforska vad detta representerar i ert liv samt hur ni skulle kunna manifestera allt som ni önskar, utan era nuvarande ’tillgängliga medel’.

Det är en tid för er då ni börjar sopa undan bråtet från ert sätt att tänka. Ni inser att ni kan föra in fler saker till era liv, under de nästkommande dagarna, än vad ni tidigare kunde göra. Begrunda att det för närvarande inte finns någon morgondag i era liv, precis som det inte finns någon gårdag. Allt ni för tillfället har, är idag och den är den mest kraftfulla energi som ni kan ha. Det är den kraft som ni har till att manifestera det som ni önskar för era liv i detta ögonblick.

Jag lämnar nu detta meddelande, för jag vet att ni har mer av det på egen hand. Ni har förmågan att gestalta återstoden av historien själva samt att skapa er värld på det sätt som ni avser och önskar. Kärleken är den mest kraftfulla energi som ni är och jag ser att ni alla använder er av den till er fördel och till att skapa det som ni har kraft till att införa till era liv.

Ta nu era steg till den nya världen i ögonblicket och se att era steg strålar när ni stiger in i livets eviga sång.

 

Tack Käre Ohmnipure.

 

Stor Kärlek, Nancy Tate

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...