Ohmnipure via Nancy Tate, 10:e november

Wakeup_top_msg

Ohmnipure via Nancy Tate, 10:e november

 

Vakna Upp: Ohmnipure 10:e -16:e november

Jag är Ohmnipure, och jag vill säga säga till er alla, att dansen bara har börjat. RV är på gång och alla andra medel som ska inlösas. Det kommer att genomgå en process, som har utvecklats från energierna av alla människor, och allt som hänt sedan valet i USA. Det är snart dags att se vad de nya förändringarna kommer att åstadkomma i livet, och för de som kommer att skapa dessa förändringar. Det är ett bra exempel på vad ni alla kan, hur ni kan skapa det ni önskar, men som just nu verkar vara förvirrande.

Jag kommer att fortsätta med denna kategori av människor som står i kö, och väntar på att vissa drag skall göras. Det är de som har följt de steg som har pågått under så lång tid. Det är de som är djupt involverade i vad som varit på gång, och hur det har visat sig bli förvirring, och ibland besvikelser. Jag förstår att det kan bli så, för ni går alla igenom så många upplyftningar i era inre varelser. Det är nu tid för er alla att på själsnivå undersöka, vad det är ni har skapat i er egen individuella värld, genom denna process. Har ni hållit tillbaka så mycket, att luften har stagnerat runt omkring er? Väntar ni fortfarande på informationen som ska leda er och ta er till dörren av de fonder ni sett fram emot?

Jag föreslår nu, att ni kan nyttja ert inre själv för information. Tänk efter vilka frågor ni har, och be sedan era högre själv om svaren. När det svaret sedan kommer, undersök vad det innebär när det gäller de steg ni tagit, och de ni kan inspireras att ta. Lita på ert inre själv, när ni får en bra känsla beträffande vad det säger. Får ni en bild? Får ni en känsla av att det inte verkar överensstämma med era frågor? Passa på att leka med tanken. Se vilka bilder som kommer upp i ert sinne. Se vilka känslor dessa bilder skapar. Tillåt er själva att känna efter om det ligger i linje med det ni tror är bra för er. Är det svaret ni har letat efter? Är det en överraskning, eller verkar det inte relevant?

Ta er tid att släppa det, och sedan efter någon tid, om det kommer tillbaka in i era tankar, gör det möjligt för det att växa därifrån. Ni är skaparen av er värld. Ni kan få det liv ni önskar genom att lita på era tankar, och känslor av säkerhet, genom det ni redan har tillfört i era liv. Om ni ser något i ert liv som ni har skapat, men tycker att det är mycket litet i jämförelse med det ni väntar på, tänk då på att i den inre världen, finns det ingen storlek; det finns inget ”bättre än”. Det är allt av samma energi från skapelsen, och att verkligheten av något som ni önskar och tillåter i ert liv, kan vara en kopp underbart välsmakande kaffe, en måltid som är långt utöver vad ni förväntade er i njutning, eller den enorma fördelen av att kunna köpa ett nytt hus. Det är allt från samma frö av skapelsen, och allt är möjligt utan några begränsningar.

Jag har idag gett er ett par saker att tänka på, och leka med. Ni kan gå ut och ha kul på gården, i byn, i staden, på landet, var som helst, och allt det kommer att vara till nytta för er. Jag hejar på er, och jag vet att ni har möjlighet att skapa vägar till överflöd, oavsett hur det uppstår eller kommer till er dörr. Gå nu och ha en glad dag, och lev resten av livet i oändlighet, i glädje, frid och Kärlek till allt liv.

Tack kära Ohmnipure,

Mängder av Kärlek, Nancy Tate

 

Översättning: Margareta Jonåker www.st-germain.se

Du gillar kanske också...