Ohmnipure via NancyTate, 8 november, 2016

Wakeup_top_msg

Ohmnipure

via Nancy Tate

8 november, 2016

Vakna upp!

Jag är här för att tala till er, idag på denna dag av förändring, inte bara i ett land, utan även runtom i världen. Det är en dag som kommer att bevisa att resultatet av varje händelse och att fortsättningen på förändringarna kommer att påverka allt liv på planeten. Det är en dag som handlar om att helt enkelt se på resultatet och omständigheterna om vad som håller på att äga rum i ett av världens hörn och hur det kan påverka resten av den jordiska familjen.

Jag sänder ut till er bilderna av närhet inom ert vetande. Det är en som talar om aktualiteten i det som håller på att ske. Se för er själva vad det innebär och hur det tolkar era egna tankar om vad en händelse kan åstadkomma för att förändra resten av världen. Är det kraften i denna händelse mot kraften i resten av familjen? Eller är det så att hela familjen är ett, och inom denna Enhets-energi uppstår förmågan att förändra helheten i det som upplevs runtom i världen?

Ni som enskilda som läser detta meddelande, får se hur det kan påverka er dag och resten av ert liv. Det kan leda till en skillnad, om än pytteliten eller enorm, i det sätt på vilket ni möter era dagliga liv, eller till och med nästa ögonblick i ert liv. Är det något som kan gå tvärtemot vad ni tror är det bästa sättet att vara, eller är det en påverkan gällande vilka era beslut blir i kommande ögonblick, under kommande dagar eller för alltid? Kommer ni att välja som ni hade gjort innan dagens händelser vecklar ut sig som de gör, eller kommer ni att se utmaningen i att gå framåt såsom dagens händelser har talat om för er?

Idag är jag här för att visa er att jag är en del av den Enhets-familj som rör sig framåt i en våg av harmoni och Kärlek. Vi är alla i detta tillsammans och när vi rör oss in på de vägar som var och en av oss väljer, skapar vi det som är i linje med de val vi gör för oss själva och för alla andra som väljer att följa oss. Detta val har vi alla. Vi kan ta essensen i kraften inombords och svinga den i en riktning som dansar med vargarna, eller med änglarna som bor inom vargarna. Vi är en del av allt som existerar på jorden och bortom den. Vi är soldaterna och dansarna. Vi är lärarna och studenterna. Vi gör alla vad vi väljer och när andra råder oss, så väljer vi vilken tolkning vi önskar utifrån deras alternativ.

Under tiden som jag talar håller en värld på att skapas. Idag kommer jag för att påminna er om att de kommande tiderna ligger i våra händer. Vi rör oss alla framåt i frihetens lyx för att få fatta våra egna beslut. Så snart som alla inser detta, i den kraft som existerar inombords, kan vi röra oss framåt i valfrihet, för var och en av oss. Vi kan alla få dansa i valfrihet och sjunga till den melodi av glädje och fred, som uppstår i vårt uttryck av den kraft som vi besitter. Jag är med er alla och jag rör mig på ett sådant sätt att det enda som existerar är begynnelsens ögonblick för den nya dansen på denna vackra planet, på ett sätt som talar om vilka vi är i vår Kärleks mättnad.

Gå nu och lek genom denna dag i den majestät som ni är och ni kommer att få se vad det är som ni kan få till stånd, i styrkan av er Kärlek för allt Liv, för det är Kärlekens kraft som skapar Enhetens skönhet.

Tack så mycket Käre Ohmnipure.

Med stor Kärlek, Nancy Tate

 

Ohmnipure via Nancy Tate, November 8th

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

You may also like...