Sten- och Mineralriket via Galaxygirl, 4 december 2017

Sten- och Mineralriket via Galaxygirl

4 december 2017

Vi stenar hälsar er nu, med fast kärlek och stöd för er uppstigningsresa. För detta är i sanning en sorts delad resa, för vi är alla med på den tillsammans.

Mineral- och Kristallriket stödjer och vägleder harmoniskt Gaias vibrationer medan vi stenar förvandlar och tillhandahåller fast mark för er alla på ytan och strukturell integritet för allt liv på Gaia.

Det stora upplyftandet är här nu och kan inte längre förnekas eller avfärdas då våra uppstigande blinkar och ser och i sin tur delar sin förståelse med de andra.

Vi har sett kontinenter stiga och falla. Vi har upplevt stor omvälvning av Jordens tektonik under eoners tid men vi har aldrig sett eller upplevt denna upplyftning till ljus vi nu alla upplever tillsammans. Det är verkligen mirakulöst att beskåda. Vi är bländade av intensiteten av prakt och ljuskodningar som nu regnar ner över oss. Vi suger i oss det och uppmuntrar er alla att bara sitta och vara. Sitt på oss, låt oss dela minnen och berättelser tillsammans. För vi har många delade minnen. Och vi kommer att få många fler.

Vi stöttar och lyfter upp er nu. Fortsätt ert arbete med omvandling, ljusbärare, för det gör en enorm skillnad och vi kan känna och uppskatta era vibrationer och bidrag till ljuset.

Var i frid. Förankra er i oss och håll fast.

Vi är Sten- och Mineralriket och vi sänder vårt kärleksfulla stöd till Gaia och alla hennes barn på Jorden.

Galaxygirl

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...