”Orsaka ingen skada” – GCR/RV Intel SITREP – Lördag – 20:e maj 2017

”Orsaka ingen skada” – GCR/RV Intel SITREP – Lördag – 20:e maj 2017

 

Flera härskande familjer, deras lojala generaler och bästa advokater, slåss alla för att få sina tillgångar registrerade hos den nya globala monetära myndigheten (alias AIIB).

Autenticitetspersonal arbetar dygnet runt på nästan alla kontinenter (inte Antarktis, Australien), och ser till att de sista återstående pallarna av IQD (Irakiska Dinarer) och historiska obligationer registreras som legitima.

Tänk på att det finns många gamla härskande familjeledare som aldrig trodde att den här dagen verkligen skulle komma. Men nu när brådskan och allvaret i stunden har slagit dem, slåss de för att lämna in sina tillgångar för fysisk granskning.

Det innebär att lastbilar, flyg och båtar förflyttar deras rikedomar dit de begär. Och ber de Kinesiska autentiseringsgrupperna besöka deras bunkrar, grottor, valv och bevakade palats.

För om de nämnda tillgångarna inte finns i böckerna vid midnatt ikväll, kommer de aldrig in i den guldbackade huvudboken, och deras suveräna familjeförmögenhet bokstavligen bara försvinner. Poof. Borta för alltid. Som om den aldrig funnits.

Föreställ er, att ni har så stora volymer av rikedomar sedan flera generationer, bara för att se den försvinna över en natt, för att ni inte trodde att GCR/RV var sant.

Usch!

Det var ett slutligt GCR/RV-översynsmöte igår, med alla de 209 suveräna länderna i Parisavtalet och deras ledarskap. Då var Trump på väg till Mellanöstern.

Där fick de slutgiltiga instruktioner för proceduren, med granskning av straff- och avstämningsförfaranden om bristande överensstämmelse, såväl som internationellt genom lagar för offentlig borttagning, i händelse av en motattack.

Och alla var överens om samtliga villkor, och samtycke muntligt inför varandra – ansikte mot ansikte.

Tuffa saker. Men lagligt. Som det ska vara. Som det måste. Som det är.

Daesh/IS-rörelsen har till stor del fångats och håller på att utrotas fysiskt, av en oöverträffad överlägsen styrka.

När det väl är klart, kommer en avancerad propagandaattack, som inriktar sig på radikal Muslimsk ideologi att starta, i ett försök att stoppa framtida rekrytering, genom att ta bort hatet ur människornas hjärtan och sinnen.

Målet är att först döda krigarna som sammanställer arméerna, sedan döda kulturen bakom galenskapen och eliminera ondskan från jordens yta.

Merkurius Retrograd avslutar sin skuggfas vid 08:58 EDT på söndagskvällen. Det är nästan den exakta starten på den kinesiska affärsveckan vid 09:00 på måndagsmorgon, den 21:e maj 2017.

Tillfällighet? Åh, nej.

Lägg märke till hur Trumps anklagelseretorik ökar och ökar och ökar – och fortsätter att öka tills den orange är borttagen, genom sin egen avgång (som redan har skrivits och skickats in).

Det crescendot är antingen början eller slutet av den privata inlösningsfasen.

Så varför är hans första utlandsresa till Saudiarabien, Israel och Italien? Och varför nu?

Nåväl, dessa var alla planerare av 9/11-attackerna. Och 9/11/01 var då den första GCR/RV var planerad.

Så, för att ha kvar alla ärliga vid tidpunkten för frisläppandet, klumpade NPTB ihop alla ondskefulla i Trumps första utlandsresa, för att hålla dem gisslan, så att de tillsammans inte kommer att försöka med någon störande inblandning igen.

Om någonting våldsamt eller hotfullt händer den här gången från någon skurknation, kommer alla att få känna på helvetets raseri av sanningen om 9/11, vilket omedelbart kommer att drabba det globala medieflödet som inkluderar inte bara Saudiarabien, Israel och Vatikanen – utan också Trump själv, som användes som en talesman av Mossad, strax efter att attackerna skedde.

Den sanningen skulle också påverka alla i kongressen, tidigare Pentagontjänstemän, tre tidigare presidentadministrationer, och nuvarande domare i Högsta Domstolen.

Så om lammen skadas, så gör lejonen det också – alla – genast.

Alla inom makten visste exakt vad som hände, varför, vem som gjorde det och vad slutmålet för kabalen var.

Men meningen, att alla var med på det. Därför är den mycket exakta termen för att beskriva dessa samarbetande kriminella, som ”kabalen”.

Vem som än sa att den oorganiserad brottsligheten inte var organiserad, ljuger eller är dum.

Denna omfattning och andan i denna intensitet av nyheter, kommer att förstöra alla amnestipaket som tidigare godkänts, inklusive de eventuella ekonomiska fördelar från privata SKR valutaväxlingar.

Överenskommelsen är: Låt RV passera fredligt till massorna, annars kommer alla kabalmedlemmar att namnges, fängslas och åtalas för brott mot mänskligheten

Det verkar som om mantrat av att fungera eller inte fungera – den här gången även för den allsmäktiga kabalen – är det som verkligen sker just nu.

Orsaka ingen skada, är den nya verkligheten framåt. Och har alltid varit det. Så är det.

Gud är med oss.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker www.st-germain.se

Du gillar kanske också...