”Ouroboros” Intel SITREP 00:00 EST 7 mars, 2017

”Ouroboros”

Intel SITREP

00:00 EST

7 mars, 2017

HSBC valutaväxlingsavdelningar har varit i funktion alltsedan veckoslutet på en T4-nivå, med faktiska revalverade skärmkurser.

Söndag – Asien

Måndag – Europa

Tisdag – ?

Paul Ryans hälso- och sjukvårds ersättningsproposition för Obamacare kom ut ikväll. Detta kommer att absorbera amerikansk massmedia på tisdagen.

Wikileaks ökända ”Vault 7”-material kommer ut på tisdag morgon vid 3 am EST, vilket plötsligt tar uppmärksamheten till det franska presidentvalet. Detta kommer att absorbera europeisk massmedia på tisdagen.

Man bekymrar sig uppenbarligen inte över att absorbera kanadensisk eller mexikansk massmedia. LOL. Finns tydligen inte så många valutaväxlare i dessa länder.

Inledande skärmkurser:

IQD 16+
VND 12+
IDR 5+
ZIM 2+
AFA 1+

 

Inga sekretessavtal krävs för inväxlingar enligt skärmkurserna (eller lägre).

Inga uppdelade utbetalningsprogram krävs för inväxlingar enligt skärmkurserna (eller lägre, men fortfarande tillgängliga, och rekommenderas för samtliga).

Det är underbart att närma sig slutet på denna RV-resa, och att få se ett sådant överflöd som förlänas mänskligheten, så frikostigt, det är förbluffande enligt mig. Man blir ödmjuk.

Tack så mycket Farfar. Tack alla Äldste. Vi är synnerligen tacksamma över er historiska uppoffring, ert tålamod och er vishet. Det är en ära att få ta emot ansvarsområden under den nästkommande fasen av vår gemensamma övergångsresa.

Hela upplevelsen får mig att undra hur länge konstruktionen av handel och/eller fysiska pengar kommer att stanna kvar inom det mänskliga medvetandet.

Amiralen i Reno har idag fullföljt sina bankanspråk, inklusive att betala till samt tillkännage kassörerna i sina undergrupper.

Visste ni att före detta Atom-u-båts-befälhavare Bob (även kallad Amiralen) fick erbjudandet att bli den första Finansministern i den återupprättade Republiken och avböjde det? Sant var det.

Trumps administration befinner sig i sin egen dödsspiral. Jag tycker lite synd om Donna. Hon har jobbat så hårt för att skapa ett varumärke som globalt är på väg att förstöras.

Säkerligen vinner hon i slutändan på grund av kampanjens och presidentskapets råa publicitet, men politiskt blod kommer att tappas den här månaden och Trump tvingas att ge sig av lika snabbt som hon dök upp.

När tar all denna RV-nonsens slut? När framtiden är redo att börja, tänker jag mig.

Det blir i sanning ett ögonblick då ’ormen får tag i sin egen svans’, som alla inväxlare av valutor i evighet får dela.

Gud är med oss.

 

 

“Ouroboros” – Intel SITREP – 00:00 EST – Tuesday – March 7, 2017

 

 

 

You may also like...