“Papperstiger” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 13 augusti 2017

“Papperstiger” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 13 augusti 2017

 

 

Mycket svårt att åtala en sittande USA: s president under en potentiell krigstid?

Ännu svårare att RV, men 🙁

Är det inte intressant hur två ”potentiella krig” plötsligt uppstod i både Nordkorea och Venezuela, precis vid samma tidpunkt. Den särskilda åklagaren Bob Mueller håller på att sluta sin undersökande näsa kring president Trumps närmaste förtrogna?

Svårt att RV utan Republikens globala flash bang … intressant strategi av kabalen att förbli relevant genom att förstöra sin återstående uppfattade legitimitet snabbare.

Kom ihåg att ju mer kaotiska de amerikanska politiska händelserna är i nyheterna, desto närmare är vi till att de globala finansiella reformerna släpper ut sitt filantropiska raseri.

Trumps politiska galenskap som vi alla utsätts för dagligen är kabalens gamla ”krossa glaset” -strategi för att starta WW3 – någonstans, var som helst och igår.

Tänk också på att alla globala ”back-of-the-bank” bankreformer strukturellt sedan länge har varit kompletta och alla inlösenbaser och off-site-centra väntar helt enkelt på auktoriseringsinstruktion för slutgiltig release.

Så det finns inget legitimt monetärt drama längre, och det finns inget legitimt militärt drama när det gäller att gå i krig, då Trump inte har några kärnvapenkoder eftersom han inte är Republikens president per Republikens och militärens källor.

Detta gör Prima Donna till en papperstiger i bästa fall. Gräver sin egen grav twitter för twitter, radikala kommentarer för radikala kommentarer.

Och för att Kina för länge sedan avaktiverat Nordkoreas kärnvapenprogram i utbyte mot att hålla landet solvent monetärt, var kommer detta vansinne från?

Svar: Desperation. Att tvinga Pentagon att starta en förebyggande första attack för att ”skydda en allierad” är kabalens sista, bästa kaotiska chans att avvärja RV.

Men Dunford har inte något av det – och därför är han idag fysiskt ”inuti den heta zonen” för att försäkra världen om att det inte finns något legitimt hot från den amerikanska militären (av den kille som har koderna för kärnvapnen) mot den koreanska halvön.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-08-13/top-u-s-general-jets-into-asia-as-north-korea-tensions-run-high

Det betyder att de återstående kaballakejerna nu tar sina sista kollektiva andetag före döden, inklusive de ”hämningslösa” agenter som skapade onödigt våld genom skapande av falskt ”vit överlägsenhets hat” i Virginia igår.

Absolut vad som helst för att få tillräckligt med kaos för att stoppa RV. Kan du föreställa dig en värld utan ett sådant konstgjort genererat helvete på jorden?

Kabalen kan det säkert, och det är därför de kastar det sista de har på de goda killarna här i det bittra slutet.

Så håll er starka vägfinnare. Ljuset i slutet av GCR/RV-tunneln är både bländande och växande varje timme och rakt in i vårt trötta men fjädrande tredje öga.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...