St. Germain via Nancy Tate, 26 maj 2020

St. Germain via Nancy Tate, 26 maj 2020

 

Väckningssamtal: 26 maj 2020 | St. Germain via Nancy Tate

Det kommer att komma en tid då ni alla kommer att upptäcka att ni har ett syfte i livet som ännu inte har hittat vägen in i ert varande. När det gör sig själv känt så kommer ni att se varför det den förmodade förseningen har ägt rum och att det nu är i avsikt att det är tid och möjlighet för er att gå ut i er personlighet och se förändringen i livet som ni ska göra. Det kommer att vara en förändring som kommer att vara det enda sättet som är vettigt för er, och det kommer att ger er svaret på varför ni har styrt era liv på det sätt som ni har gjort under de senaste månaderna eller åren.

Det kommer nu att leta sin väg framåt i era liv och ge er möjlighet att rensa inte bara de tidigare händelserna som höll er fogliga, utan ge er förståelse för vad det är som händer i detta nya ögonblick av kraft som ni har gått in i så snart som ni skapat det. Det är tid för er att se vad ni kommer att göra för er värld, och alla andra som kommer att vara involverade. Det kommer att expandera över hela världen på ett eller annat sätt, i ett ögonblick av flera.

Jag lämnar er nu i vetskap om att ni kommer att gå ut i denna förespråkade händelse och ta fram det öde som ni har satt som exempel för er värld och därefter. Jag är St. Germain, och jag ser att det finns fler än den här som kommer att se hur detta kommer fram i ditt liv. Det kommer att vara glädjen över att vara den enda och alla som kommer att vara i det nya i ditt liv och det uttryck av Fred, Glädje och Kärlek som har väntat på dina nästa steg i processen att skapa världen som kommer för allt liv. Gå nu i det uttrycket så ser jag till att du är exemplet för alla som är avsedda för denna skapelse för hela livet i Kärlek.

Tack kära St. Germain! Jag älskar dig så mycket, och jag delar detta med alla som är ämnade för sina nästa steg i livet i Kärlek,

Kärlek till Alla,

Nancy Tate

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...