Galaktiska Federationen av Kärlek via Krista, 9 juli 2022

Galaktiska Federationen av Kärlek
Via Krista, 9 juli 2022
Ett Kärleksmeddelande
Energin som kommer fram för dagens meddelande är en kärleksenergi. Vi vill sända den största kärleksvågen vi kan till era hjärtan. Vi måste berätta att allt ni finner svårt kommer att bli lättare. Ta emot vår omfamning och vet att ljusare dagar väntar. Vågorna vi sänder ut är till för att fylla er med energi, som kan hålla er vid liv under dessa dagar. Vi renar luften. Vi sänder er vår kärlek. Vi överöser er med skönhet som ni kommer att finna i ert liv. Vi hjälper er att förstå att ingenting ni gör kan hålla oss borta. Inget dystert sinne, inga själviska tankar eller svek. Vår kärlek för er finns alltid där. Idag skickar vi detta meddelande med hopp om att ni kommer att känna er lättare i era steg. Vägen uppför går smidigt.
Att vara människa är det svåraste man kan vara. Det är en noggrann planering ni gör innan ni anländer. Det är en fartfylld resa. Inte alla själar vill komma till Jorden. Man måste vara seriös med att ta den här resan. Så, för att vara här precis nu betyder att ni är starka. Er själ har redan gjort en hel del av det hårda arbetet. Tro på att ni planerade det innan ni kom hit, och om något skulle hända så är det meningen. Om ni tar fel väg, ger vi er chansen att själva rätta till det. Vi vill att ni ska lyckas. När ni kommer till Jorden säger ni: ”Jag vet att jag kan göra det, och jag förbereder mig med de färdigheter jag kommer att behöva för att utföra mitt uppdrag.” Ni skulle inte hamna i en situation om ni inte hade vad som krävdes. Livet må kasta citroner på er, men ni vet hur ni ska fånga dem och göra dem till en smarrig citronpaj.
Vi ger det inte mer än 18 månader innan våra skepp blir huvudrubriker. Det är allt man kommer att prata om. Bli inte skrämda, bli inte rädda, skrik inte! Välkomna oss. Vårt mål är att rädda er. Vårt mål är att återförena er passion, det uppdrag ni kom hit för. Själar idag har kommit för att besegra mörkret. Världen kommer att förändras. En ny värld föds som ni kommer att tillhöra.
Varje färdighet ni behöver var ni födda med. Ni är mästare. Ni har fler färdigheter som inte utnyttjas än vi kan räkna. Lägg märke till hur ni gör något, och ni inser inte ens att ni kunde göra det. Ni föddes med det. Ni kommer aldrig att hamna i en situation som ni inte har kompetens för. Vi har skapat råd för att övervaka er tillväxt. Ni kommer att göra saker ni inte trodde var möjliga. Lita på er övertygelse om att det finns ett sätt att allt fungerar till det allra bästa.
Våra slutord för ikväll är följande. Alla som följer med oss till de nya världarna kommer att bli belönade. Vår energi är stark, och vi vet hur man använder den. Vi ber er att läsa detta meddelande. Sprid ljuset ni har inom er och gör andra redo. Vår kärlek kommer aldrig att upphöra. Tills nästa gång, titta framåt och bry er inte om saker ni inte kan förändra. Ögonblicket är nu. Omfamna den väg ni är på.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...