Penelope i Delfinernas och Valarnas Rike via Kerstin Sisilla, 6 september, 2019

Penelope 6 september 2019
Människor, det är jag Penelope i Delfinernas och Valarnas Rike som söker kontakt med er i dag.
Vi som lever här i de djupa haven har även en nära kontakt med jordens inre, Agartha. Vi har våra hemliga kanaler där vi kan ta oss mellan den yttre och inre jorden. Vi upplever att energierna ljusnar och lättas upp på jordens yta nu. Det började för länge sedan, men går nu allt snabbare och lättare. Det är NI Människor som omvandlar energierna genom att ni alla blir mer kraftfulla, blir ”mer av er själva”, av det som är er essens. Blir mer av Kärlekens ljus kan man också säga. Det är vad ni är, Kärlek precis som vi också är det. Vi delfiner och valar har varit desamma tiderna igenom, men ni människor har förändrats. I begynnelsen var ni av ljuset, men för Skaparens och Alltets utvecklings skull accepterade ni att spela ett rollspel som nu börjar gå till ända med fart och fläkt. Vi är glada för det för vi har varit ledsna och oroliga för utgången här på Gaia. En del av oss har periodvis tillbringat mycket tid i Agartha för att ”ladda batterierna” för att orka existera på jordytan som blev så hård och ovänlig.
Vi är lyckliga nu, både vi delfiner och valarna för Ljuset som växer och spirar. Vi väntar på att det Paradis vi en gång levde tillsammans i sida vid sida, nu återvänder till jordytan och jordens yttre och inre värld kan förenas med våra hem i Universum. De fornnordiska sagorna (som ni kallar det), de var verklighet, liksom naturligtvis den egyptiska, grekiska och flera andra mytologier. Myterna är sanna och det nordiska Livets Träd Yggdrasil med sina tre världar håller åter på att förenas, men denna gång i fred och kärlek. Den nedre världen, mellanvärlden och den övre. Må drakarna och enhörningarna kunna träda upp på den yttre jorden igen och sprida sin rättvisa och kärlek. I sagorna har draken ofta fått vara ond, men drakens hjärta är till brädden fyllt av kärlek, men också en förmåga att stå upp för Sanningen och Rättvisan. Liksom ni människor gör i dag. Vi är tacksamma och vi hoppar, simmar och leker i ren glädjeyra i dag. Tack Människor för vad ni har gjort och gör i Skaparens Kärleks namn.
Vi älskar er alla. Återigen; sök kontakt med oss så hjälper vi er så gärna med läkning av såren ni åsamkat er under era spännande livsresor på jordytan
Med Stor Kärlek från Penelope

 


Du gillar kanske också...