Sirius B:s Valar via Galaxygirl, 11 januari, 2020 

Sirius B:s Valar, 11 januari 2020 

Via Galaxygirl

Vi är Valar från Sirius B. Vi vill att ni ska veta om och känna till utbredningen av den kärlek som är tillgänglig för er. Vi simmar djupt inom dessa kosmiska energier. Vi simmar med stjärnsystem och nebulosaenergier, en stor kosmisk soppterrin. Vi navigerar också energierna. När en värld påverkas av stora förändringar, känns det mest i vattnet, för vatten är nyckeln till liv på en planet och är nödvändigt för att upprätthålla liv. Era sjöar och hav har blivit skadade, men håller nu på att läka. Heala vattnet i er egen inre ocean. Ni har gjort er av med era egna inre förorenade tankar som inte längre gagnar er och har inte gjort det på länge, och ändå har det bara gått några få människoår för många av er. Repa mod och hela er egen inre ocean.

Vi är Valar från Sirius B. Vi ser, vi vet och vi känner. Vi känner er och vad ni går igenom på den vackra Moder Gaia. Hennes sjöar är fulla av liv och Hennes hav helas från djupet. Galaktiska vänner och familjer vill gärna bota Henne, men Hon måste tillåta helandet. Varje individ kan välja healing. Vi ser många som inte väljer att bli botade, utan väljer att lämna Jorden. Så är deras val. Det är deras privilegium. När vi valar dör försörjer vi massvis med liv. Vi tjänar i döden precis som vi tjänar i livet.

Vi ser mycket hopp på er himmel och i era djupa hav. Vi ser hoppet stiga i mänsklighetens hjärtan. Vi ser djup inre utrensning av mörkt stillastående vatten som det viktigaste i detta nu. Energierna från vintersolståndet har helt klart hjälpt till med detta. För terrinen har blivit omrörd och mycket kommer upp för att rensas ut. Vi ser ljus och seger.

Vi ser hopp och nya gyllene stränder. Vi ser kristallblått vatten där våra barn kan simma säkert. Vi ser valar ivrigt umgås med Gaia i ny form. Vi ser ljus. Vi ser kristalljus strömma djupt in i de mörkaste djupen. Vi känner Moder Gaias bekvämlighet, för Hennes andning är vår andning och vi är Hennes barn. Var i frid. Låt er bli helade!

Låt Moder Gaia välsigna er och hålla om er för att lugna er med Sin frid. Nu är det dags att vara bekväm i ert helande och att acceptera det, att stå stark och säker. Nu är det dags att samarbeta med Moder Jord, med era medmänniskor på vägen och stå upp för sanningen, för ljuset och för kärleken.

Mycket är kärleksfullt planerat bakom kulisserna och energierna är precis rätt slipade. Vi valar ser detta. Vi överför koder av djup frid och healing från vår planet till era egna vatten. Varaktig frid väntar. Den finns inom er. Vi föreslår att ni gör anspråk på ert öde.

Vi är Valar från Sirius B. Vi ser mycket och vi älskar mycket. Vi älskar er, mänskligheten. Flaxa inte mer, ni är redo att flyga. Kärleken har vunnit.

Översättare Ulla Krogh

Du gillar kanske också...