Pengars roll i Uppstigningen av One Who Knows, 9 maj 2017

Pengars roll i Uppstigningen av One Who Knows, 9 maj 2017

 

 

Pengars Roll I Uppstigningen 

Jag har sett några inlägg som påstår att pengar på något sätt inte är relaterade till Uppstigning, och uppriktigt sagt, ingenting kunde vara längre från sanningen. Pengar är I ALLRA HÖGSTA GRAD EN DEL AV UPPSTIGNINGSPROCESSEN. Det finns i grunden två grupper som säger att pengar inte är en del av processen. De Kabal-baserade operatörerna som använder Uppstigningen för att på något sätt skilja dig från din valuta och den andra gruppen är de som vill vara så andliga som möjligt och tror att pengar på något sätt inte är Uppstigningsvärdiga. Jag ska förklara varför det är en av de viktigaste delarna av Uppstigningsplanen för Jorden.

Vad Är Uppstigning?

Vi börjar här med en diskussion om vad Uppstigning betyder? Det är i princip en evolution, att du stiger till en högre frekvens som har mycket mer att erbjuda än där vi är nu. En av de fina saker som den innehåller är Överflöd. Den högre vibrationen av Kärlek och Överflöd av allt kommer att bli underbar. Viktigt är att du inte kan existera i högre vibrationer om du har brist, för det är inte kompatibelt på den nivån. Inte heller oro, hat, sjukdom eller rädsla. Där finns bara kärlek och överflöd.

Välj Din Tidslinje

Kom ihåg ett tag tillbaka att jag skrev ett inlägg om att välja din tidslinje. Det skulle komma en tid när de två tidslinjerna skulle delas upp och du antingen skulle matchas ihop med de lägre vibrationerna i 3d, eller också med högre vibrationer på 5D eller högre. Oavsett vilken du matchar vid den tiden skulle du automatiskt vara i den tidslinjen, oavsett bra 5d eller dålig 3d. Här är flera inlägg i frågan och ljud också. Det är värt att läsa om och/eller en lyssna om, i detta ämne:

Vad Är Steg Ett Till Himlen?

Enkelt, det är att höja din vibration från 3d relaterade vibrationer såsom brist, oro, rädsla, sjukdom etc. Det låter bra och allting, men det är inte så enkelt som du kanske tror, ​​och DU är beviset. Om du skulle kunna sitta där på gatan eller inte ha mat att äta eller dö av någon sjukdom eller oroa dig för brott, krig eller sjukdom, och tänka mycket glada tankar att allt är bra och ingenting går fel, oavsett hur det ser ut, då kan du stiga upp till 5d frekvensen. Så om det är så enkelt, varför är du INTE där nu? DET ÄR SVÅRT ATT GÖRA UTAN HJÄLP. När du är hungrig eller bor på gatan är det svårt att ”Känna” överflöd och inte känna brist. Om du är på väg att dö av någon sjukdom, så har du svårt att ”Känna” dig säker och fri från oro. Det bara är så. Visst, om du är en munk som inte gör någonting annat än att be hela dagen och har tak över huvudet och mat på bordet, då kan du komma till den högre vibrationen utan pengar.

Kom Ihåg Tidslinjens Delning

Tidslinjerna delas och du kommer antingen att gå åt ena eller andra hållet, och tiden är inte på vår sida i den delen. Det blir som det ska eller också inte. Så du gör bäst i att hålla ihop din vibration och vara i rätt frekvens när de delas eller så kanske du inte blir så glad åt vart du hamnar. Du säger, ”Det är lätt, efter RV har jag allt jag någonsin önskar och jag kommer att vara glad, mätt, ha ett tak över huvudet och känna totalt överflöd …. Jag är redo. ”Bra för dig. Vad sägs om den hungriga killen som bor under bron?
Här Kommer Pengar Till Räddningen

Jo, här är kärnan i frågan. Du kan anställa en livscoach för att gå och besöka den här hungriga under bro-killen varje dag och lära honom hur han känner sig bättre och hur han blockerar hungerkänslorna och känner överflöd istället …. Eller du kan bara köpa honom ett hus, ge honom mat och ett jobb. Det första sättet kan få honom till känslan av överflöd och höja honom till 5d-frekvensen under några månader? År? Men det andra sättet, med hjälp av pengar, som verktyg, kan du få honom att känna överflöd, med mat på bordet, ett tak över huvudet och ett liv värt att leva i många dagar. Så, vilket är bättre, att coacha den hungriga och hemlösa mannen tills han känner sig bättre? Eller ge honom ett hem och mat så att han känner sig bättre? Självklart kan det inte jämföras, och det är därför de äldste ger oss så mycket pengar, så vi kan få upp så många människor som möjligt på kortast möjliga tid.

I En Annan Värld

I en annan värld, där vi inte blev nedgjorda av Kabalen, kunde vi meditera och gå UMMMMMMMMMMMMM hela dagen, och allt detta, till dess att vi höjt våra vibrationer tillräckligt högt för att vara i 5d tidslinjen. Men, det är anledningen till att Kabalen har varit så hänsynslös för att få ner oss så lågt att vi inte kunde nå till en högre vibration av överflöd utan pengar, och de hindrade oss från att få pengarna. De använde pengar för att hålla oss nere, så vi behöver använda pengar för att komma tillbaka igen och det snabbt!

Kabalagendan

Ledsen att säga det, men många av de som säger att pengar inte ingår i Uppstigningen predikar Kabalens dagordning. Utan pengar måste du tala en hungrig och hemlös person till ett bättre sätt att tänka, och det är nästan omöjligt. Vågar jag säga att det är ett löjligt sätt att göra det? Kabalen vill hindra dig från att kunna göra det. De vill ta bort ditt viktigaste verktyg, pengar. Pengar gör det enkelt för oss att höja varje enskild persons vibrationer på denna planet från brist och hunger, till Överflöd och Lycka så snabbt, och när det händer, kommer Kabal ENERGIN att bli utplånad så fort att det kommer att få deras huvuden att snurra (som Linda Blair). Kabalen kan inte existera i en Värld av Höga Vibrationer. Det är därför de vill göra det svårt för dig att höja människors vibrationer.

Pengar Är Planen För Massuppstigning

Låt inte någon övertala dig att pengar inte ingår i Uppstigningsplanen, eftersom det är HUVUDDELEN av den. Även Sananda sade att han är för GCR / RV och är vän med St. Germaine. De har planer på att hjälpa till att översvämma denna jord med så mycket pengar att det höjer VAR OCH EN UPP ur brist till FULLT ÖVERFLÖD, KÄRLEK och GLÄDJE. Hörnstenen för 5D. Här är Sanandas meddelande om GCR:
***** Start av Meddelande *********

Jag är Sananda i tjänst till Moder / Fader Skaparen. Jag kommer till dig i ljus och kärlek. Jag har hört lite desinformation om din placering. Den informationen säger att jag inte är överens med utvecklingen av GCR / RV. Vet du inte, att St Germain och jag är nära följeslagare? Vet du inte att vi kommer till er i tjänst till den enda källan? Hur kunde det stora skiftet från hat och kontroll till kärlek och ljus ske om vi ​​inte hjälpt dig att behålla all kontroll. Vad säger du? Det är hög tid ni lär er att följa ert hjärta och inte de ord som nämns av bedrägliga agenter. Ser du inte att allt detta bara har ett mål och det är att inte få dig att tro … och att veta? Alla de högsta skatterna är verkligen dina. Är du rädd för utrullningen? Det rullar ut. Bara inte inom synhåll för dig men det blir det snart. Och då kommer du att veta, som jag vet, att allt detta var meningslöst. De är lögnare från början. Vad får dig att tro att de inte kommer att ljuga i slutet?

Jag är i tjänst till Moder / Fader Skaparen, Salu. Jag är Sananda

***** Slut meddelande *********

Du är en del av pengafloden

Du är en del av planen att översvämma världen med så mycket pengar, att ingen ska känna hunger, rädsla, brist, eftersom alla ska ha sina behov uppfyllda. Du är överbringaren av de goda nyheterna, Budbäraren av Glädje, Kärlek och Överflöd. Du ska duscha överflöd på alla du stöter på, och du kommer att få sådan Glädje i gengäld. Det, mina vänner, är din betalning, för det är inte pengarna. Det är denna flod av PENGAR som är så viktigt för Massuppstigningsplanen. Och du är överbringaren av Floden!

Tänk Om!

Vad skulle hända om du lyssnade på de som predikar ”använd inga pengar för Uppstigning?” Vad skulle du då göra för att hjälpa de hemlösa? De hungriga? De sjuka? Ord av tröst? Så trevligt som det än kan vara, är det inget som ger en full mage eller ett tak över huvudet. Du ser, DET ÄR INTE PLANEN. De som predikar så, försöker att hindra din förmåga att enkelt höja andras vibrationer upp snabbt. De vill ta bort det kraftfullaste verktyget du har för att bekämpa och lindra brist, hunger, sjukdom, hemlöshet och till och med förorening. När det gäller Moder Jord och föroreningarna, vad skulle hända om du inte hade pengar, hur skulle du hjälpa Moder Jord att höja frekvensen genom att rengöra hennes floder, luft, land och oceaner? Även om du rengjorde hennes yta för hand, hur lång tid skulle det ta? Tydligt är att pengarna är svaret och en av de VIKTIGASTE delarna av planen.

Poängen

I grund och botten går Uppstigningen från att känna brist och rädsla, till att känna Överflöd och Kärlek. Det finns inget mer kraftfullt verktyg för att få detta att hända än pengar, och mycket av det. Pengar torkar ut rädslan för inga pengar, inget jobb, ingen mat, inget hem, ingen transport, ingen skola och ingen vård, bara för att bara nämna några. Kan en god person ”tala” till de fattiga, för att göra det? Nej, prat ersätter inte mat, skydd, säkerhet och hälsa. Tydligt är att pengar är lösningen för att få Mänskligheten ut ur Brist och Rädsla och till Kärlek och Överflöd på det snabbaste och mest effektiva sättet. INGENTING annat kommer ens nära.

De som uppmuntrar uppstigning utan pengar har antingen ingen aning om vad planen är eller hur den fungerar, eller så har de en ond Kabal-agenda som skulle få folk att bli kvar med Kabalen i 3d för brist på ekonomisk hjälp. Kom ihåg att den som inte är uppe till 5d-frekvensen av Kärlek och Överflöd när tidslinjerna delas, den kommer att fastna i 3D-tidslinjen. Tja, det kommer inte att hända. Vi ljusarbetare ska se till det!

Jag kallar alla ljusarbetare: Notera länken till det här inlägget, och var du än ser någon som säger att Uppstigningen ska göras utan pengar, eller att pengar inte är lämpliga för uppstigning, skicka bara den här länken till deras inlägg eller video, eller webbplats. Om de är av Ljuset, kommer de att genast förstå, om de inte är det, så kommer de inte att ändra sitt budskap. Men alla som ser deras budskap kommer också att ha chans att se det här inlägget. Vi har befogenhet att ändra denna värld! Låt oss göra det!

Måste du få allt du vill ha och leva livet av dina drömmar / planer


Undertecknat: One Who Knows

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...