Peter Pan från Älvornas Rike via Ann Dahlberg, 19 augusti

th-2

Peter Pan

Fredag 19 augusti 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Peter Pan och i folkmun tillhör jag ”Sagornas värld”. Javisst är jag en saga, en vacker saga och vi bor strax intill er värld. Det kan också kallas ”Älvornas rike”. Det är ett vackert rike som ligger strax ovanför er dimension. Många olika saker har hänt här under århundradens förlopp på både gott och ont. Nu är det ett fridfullt rike i den femte dimensionen, den högsta dimensionen som finns på Jorden. Javisst, den femte dimensionen finns på Jorden också. Den existerar lite här och där men gör inte så mycket väsen av sig. Det stora steget kommer snart att tas och då sker en medvetandeförändring på Jorden, vilken leder till att bilden förändras så att det omvända så småningom kommer att existera.

”Den Gyllene Tiden” är här och vi hjälper naturen och djuren att anpassa sig till den högre energin. Denna vackra natur är tacksam över att få hjälpa till i Moder Jords stora transformation. En stor glädje och tacksamhet vibrerar i luften från Jordens alla hörn. Kärleken sprider sina vingar och sår sina frön, brukar de små älvorna säga, när de flitigt flyger från blomma till blomma. Naturens krafter är stora och de vill gärna hjälpa Moder Jord så gott de kan, ty hon är deras älskade Moder och de vill bara hennes bästa.

Ni är också en del av naturen och en del av oss. Vi är ”ett” och behöver hjälpa varandra att få balans i den värld vi lever i. Ett samarbete mellan er värld och våran är att föredra. Tillsammans har vi kunskapen och förståelsen för hur vi bäst kan leva på vår kära Jord utan att balansen rubbas. Balansen är viktig, kära barn på Jorden. Går något sönder på ena stället så måste det balanseras på andra. Det är som ett spindelnät som måste lagas och repareras, ibland får man till och med börja om på nytt.

Här står ni nu med en Jord som har fått sina skavanker. Vad går att reparera? Behövs det ett nytänkande? Behöver vi börja om från början? Svaret är ert och ni får agera därefter. Det är vist att lyssna på gamla själar som har en gedigen kunskap sen lång tid tillbaka. Kunskapen finns, den har bara gömts undan men kommer nu att tas fram i ljuset.

Var glada, var tacksamma för de krafter som så vist har sparat denna kunskap i århundraden efter århundraden, tills den dagen som slutligen skulle komma, då den kunde tas fram för användning igen. Många visa män och kvinnor har lagrat denna kunskap och de har också förnyat och förbättrat den för att anpassa den till den tid som skulle komma.

Tiden är nu, kära vänner. Det är nu som våran tid är inne, vår och eran att stiga upp med vår käraste Moder Jord som är oss kärare än allt annat här nere på den planet där vi bor.

Jag lämnar er nu och önskar ödmjukt att ni skickar lite kärlek till naturen som också är en del av er. Moder Jords strålar är vackra och hon skiner med en speciell strålglans nu. Mycket kärlek sänder vi till henne för hon är vårt stora hopp och glädje i den framtid som vi går tillmötes.

Ljus och kärlek

Peter Pan

Du gillar kanske också...