Platon via Jacquelyn Fox, 19 juni, 2018

Platon, 19 juni 2018

Möte med Platon för Sananda

Platon talar:

”Ett ämne som jag tycker är viktigt att tänka på här, är att anpassa kroppsligt välbefinnande med Ljus. Låt oss börja.

Endast Ljus existerar, eftersom allt som existerar är Ljus. Ljuset rör sig i långa vågor av vibrationer i olika hastigheter. Snabbare Ljusfrekvenser är högre vibrerande Ljusvarelser, medan långsamt vibrerande frekvenser inte är i linje med Gud. Ljuset är hem för båda typerna av varelser, och ingen blir dömd för sitt sätt att leva.

Främjandet av Ljus ger en samklang för alla i Ljuset. Om man arbetar för Ljuset, drar man till sig Ljusvarelser. Att arbeta för Ljuset är alltid ens eget val. Att försvara Ljuset mot dem som inte arbetar för Ljuset är också ett eget val.

Lägre vibrerande varelser kan ”klibba” sig fast vid ens energiflöde, så att försvara det flödet är nödvändigt. Obegränsade, lägre vibrerande varelser kan orsaka stort lidande för dem de klänger sig fast vid. Till exempel blev J ”antastad” av en lägre varelse för några dagar sedan. Hon var ute och åt middag på en restaurang. J märkte att hon blev orolig och upprörd och hennes hälsa försämrades. Hon förstod därmed att den här själen behövde healing.

Sådant är J´s liv som healer i Ljuset. Jag tror att själar lägger märke till henne och häftar sig fast vid henne för att lyfta sig själva och i tysthet förminska henna i processen. De klänger sig inte fast vid henne av illvilja, de behöver bara healing. Att döma en sådan lågvibrerande själ som ond är missriktat. Bara helande själar som J kan ge den healing de behöver. Det är inte alla Ljusarbetare som utövar healing, bara de vars själar är i linje med det syftet. Öppen Ljushealing är en gåva från Gud.

Frågan många av er ställer er nu är: ”Är jag en Ljushealer?” För att få svar på det, gå till ert inre. Ger ni Ljus till de som är i nöd? Hjälper ni andra i livet utan att förvänta er belöning? Tar ni väl hand om er fysiska kropp? Om ni svarar ja på de flesta av dessa frågor så visar det att ni sannolikt är begåvade med Ljushealing. Känslighet för kemikalier drabbar ofta individer med höga vibrationer. Livskvaliteten för dessa personer kan begränsas om de inte är försiktiga. Healers behöver ofta hela sig själva först.

Att hela andra i Ljus skapar en våg som driver bort mörkret i livet. Healers är mycket behövda nu. Se till ert inre och låt ert Ljus dansa tillsammans med vårt. Tillsammans kan vi hela miljontals människor.”

Kommentar från J: ”Jag gjorde en healing på den vidhängande entitet som jag kände av vid middagen, och tackade Platon för att han gjorde mig uppmärksam på den. Jag kunde ha använt den informationen för flera dagar sedan, men bättre sent än aldrig. Jag har lärt mig läxan att vara mer försiktig med att skydda mig själv från oönskade entiteter.”

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...