Plejaderna via Inger Noren, 17 november, 2019

Kanaliseringar från Universum 17 nov 2019

Detta budskap kom under en meditation från mina guider och änglar

 

Molnen hopar sig och det blir mörkare. Var förberedd du människa för bistrare tider. Både på Jorden och i atmosfären. Stort arbete ligger framför er ljusarbetare både på Jorden och i atmosfären. De ljusarbetare som placeras i atmosfären måste vara förberedda på mycket krig och oroligheter.

Kunskaper om koordinater blir nödvändiga och de ljusarbetare som placeras i atmosfären kommer att få sina kunskaper mycket snart. Ljusarbetarnas placering redovisas av guider och galaktiker bland annat och dessa redovisningar kommer mycket snart.

Det blir en turbulent tid och det gäller att vara stark. Många ljusarbetare kommer att få stora uppgifter i form av att ge vägledning och rådgivning till både galaktikerna och människorna. Andra får matematiska metoder för undervisning i atmosfären. Allt har gått snabbare än förväntat och det är ett glädjande besked att alla ska få sina behov tillgodosedda, både på Jorden och i atmosfären.

Ljusarbetarna som arbetar i atmosfären får snart sin bekräftelse vad de ska göra för galaktikerna. Stora kunskaper är på väg och de levereras inom en snar framtid. Det är bråttom.

 

Stort tack .….. I kärlek jag tjänar…… JAG ÄR

Du gillar kanske också...