Plejadernas Höga Råd angående avslöjanden via Inger Norén, 17 juli 2021

Plejadernas Höga Råd via Inger Norén

17 juli 2021

Det är med stor glädje vi kan meddela att nu går dessa avslöjanden ut till folket och det har visats redan i amerikansk media och som kommer att skickas ut till alla länder i världen. Folket måste få veta vad de har fått utstå under väldigt lång tid och det avser väldigt många och svåra svek i olika avseenden. Alla länder berörs av dessa avslöjanden och detta är bara början, många fler kommer efter. Vi har äntligen fått klartecken eftersom alla gömställen, baser och laboratorier har avslöjats och tagits ned av den Galaktiska Federationen och av Alliansen. Det betyder att nu är det en svår tid som väntar människorna med att försöka förstå detta experiment som även människorna gick med på för deras utveckling i kärlek och medkänsla för sig själva och andra.

Med detta meddelande har vi beslutat att ge en information om de svåra förhållandena i livet som människor har haft i vissa länder på Jorden och det är meningen att alla nu ska få se den orättvisa fördelningen av medel, det vill säga den orättvisa jämställdheten mellan de rika och fattigare länderna i världen. Det kommer att bli chockartat och många människor kan ha svårt att förstå hur detta har kunnat få pågå i så lång tid, men de mörka har haft en förmåga att manipulera eller hota människor till dessa fruktansvärda brott mot mänskligheten. Dessa varelser som har utfört dessa hemska brott kommer att straffas och förpassas från denna planet för alltid. Även de människor som har deltagit i dessa brott kommer att dömas till hårda straff. Allt detta och mer därtill kommer att avslöjas för folket som måste få veta vad som har hänt i deras länder om hur de har blivit behandlade.

Detta medför att det kommer att bli oroligheter mot myndigheter och de styrande och som inte går att undvikas eftersom det är de styrande som har fått människors förtroende i deras val av ledare. Dessa ledare kommer att få stå till svars för folket och de kommer inte att kunna sitta kvar i sina positioner så länge till. Det kommer att bli väldigt mycket hat mot de styrande i länder, men att hata gör ingen skillnad utan nu gäller det för folket att inse att detta var något som skulle hända efter dessa avslöjanden. Folket måste förstå att all denna ondska har inte enbart berott på de styrande i länderna utan även på en liten grupp varelser utanför Jorden som har styrt hela världen med sin onda agenda. Detta kan vara svårt att förstå, men det gäller nu att försöka förstå att detta är något som människorna gick med på i detta experiment, men kanske inte så fruktansvärt svåra övergrepp mot barn och även djur som det blev. Dessa mörka varelser har inte någon empati mot liv över huvud taget. De känner ingen tvekan om att mörda miljoner människor för att få denna planet för sig själva och det har de gjort ett flertal gånger i de världskrig som har förekommit. Människorna värdesätter livet i stället och detta gör att det kan kännas extra svårt med dessa avslöjanden.

Det gäller nu att försöka förlåta och förstå att detta tillhör det förflutna och det är nuet och framtiden som gäller, framför allt på den nya Jorden eller att man fortsätter i den lägre vibrationen för att utvecklas vidare till en högre vibration. Ljusarbetarna kommer att få många människor som vill ha en förklaring om vad som har skett egentligen och även de människor som är vakna kommer att kunna ge en förklaring till att Jorden har skiftat till en högre dimension där så många människor som möjligt kan följa med till om de själva vill. Vi älskar er så oändligt mycket och har så stor respekt för människornas kampvilja att få behålla sin planet och vi kan tala om att ljuset har vunnit. De mörka är inte längre välkomna till denna planet.

Plejadernas Höga Råd

 

Stort tack i kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...