Plejadernas Högsta Råd av Sju via Daniel Scranton, 21 september

Plejaderna

Plejadernas Högsta Råd av Sju, 21 september 2016
via Daniel Scranton
Ett Mass-Uppvaknande

Vi är Plejadernas Högsta Råd av Sju och vi är glada att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Förekomsten av ett fenomen i er värld är värt att bli exalterade över. Förekomsten av flera fenomen är början på en rörelse. Det är ett tecken på en utveckling av medvetandet. Ni kommer att uppleva anomalier, upprörande händelser som är oförklarliga för era logiska sinnen. Ni kommer att se saker som ni inte trodde var möjliga och allt detta kommer att hända samtidigt, i olika delar av er värld.

Dessa händelser och tilldragelser kommer att ha en effekt på det kollektiva medvetandet. Ett massuppvaknande, ett uppvaknande samtidigt av fler individer än ni tidigare har sett, kommer att inträffa. Och de som en gång trodde att ni var konstiga för att ni tror på det ni gör, kommer att gå till er för att få stöd. Detta är anledningen till att ni vaknar upp i vågor.

Det är i syfte att till en del av er ge förmågan och erfarenheten för att stå till tjänst för andra. Ni alla har era roller att spela och just nu är er roll att vara ute lite före resten av kollektivet. Ni är pionjärerna. Ni är ledarna för rörelsen. Och som sådana, ses ni ofta som utomstående.

Nu när dessa händelser på er värld börjar, kommer det att bli en viss mängd panik och rädsla. Men det är okej. Ni är förberedda för det. Ni är förberedda eftersom många av er har ställts inför era egna rädslor under ganska lång tid och ni är inte bara kapabla att hantera era egna känslor, men också att hjälpa andra att bearbeta deras. Er värld är redo för att stora förändringar ska ske och ni är redo att stödja dem som inte är det.

Men dessa förändringar skulle inte komma om ni inte bett om dem, som en kollektiv. Allt i perfekt timing och allt som en del av er översiktsplan som ett kollektivt medvetande.

Vi är Plejadernas Högsta Råd av Sju, och vi är mycket förtjusta i er alla. Det var allt.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...