Moder och Fader Gud via Galaxygirl | 4 december 2022

 

 

Moder och Fader Gud via Galaxygirl | 4 december 2022

Moder&Fader Gud 4.12.2022 

Kära barn, jag är er Moder Gud som talar. Jag omger era fält med en varm energikram av rosa ljus och gyllene värme. Känner ni det? Låt oss andas in varandras energier. Känn min närvaro, som jag känner din. Vi har ett mysigt mamma-barn mys och jag är tacksam över att bli inbjuden.

Era liv är så upptagna. Det finns alltid så mycket att göra fysiskt, att göra mentalt och ofta lämnas den andliga aspekten utanför listan, ibland dammig och bortglömd. Men barn, den andliga aspekten är också till för att vårdas, och det är den primära anledningen till att ni är här. Vissa gillar inte detta, för ja, du är här av många andra anledningar för att tjäna kollektivet, för att tjäna Gaia och för att hitta ditt eget helande mitt i inter- och extra planetära förändringar, ja, men tappa inte bort dig själv i mitt i detta. Förlora inte din kontakt med mig, med Fadern, med er själva. För det är den viktiga biten, eller hur? Andas in ljuset, var ljuset, när du är omgiven av kaos.

(Jag känner hennes sorg och ser hennes tårar.) Åh barn, det var aldrig meningen att det skulle bli så här.Mörkret i detta rike har varit så intensivt. Mitt hjärta har blivit krossat av det, och i ert helande hittar jag mitt eget. Vi helar alla tillsammans, detta rike, detta universum. För hela kroppen måste vara läkt och frisk för att vara totalt frisk. Och det här experimentet gick fel, och ja, jag använder ordet fel, för det togs till sådana ytterligheter, det har varit en cancer, och så för att vi alla ska vara hela och fullt pulserande av ljus, måste Gaia och ert rike känna detta pulserande ljus.

Och barn, det här är vad som kommer.

Jag är din Moder Gud. Jag sveper in dig i det varmaste, mjukaste av ljus. Jag torkar bort dina tårar, och du kan torka bort mina också. Jag är här för dig. Så många av er har sårats så mycket under era mänskliga inkarnationer att ni undrar om gud är tyst. Det har bara verkat tyst i tiderna av det djupaste mörkret, men vi har alltid varit närvarande och skickat änglar, galaktiker, ljus, helande, skickat oss själva som fraktaler in i denna värld, gjort allt vi kan för att assistera, hjälpa, skicka helande varifrån vi är. Men när det mänskliga hjärtat har krossats läker det inte alltid som det ska. (Jag ser en fraktur som läkt ur sin riktning och måste brytas upp igen). Detta är det återbrytande ögonblicket i er värld, så att den kan läkas. Och den kommer att läkas på ett nytt sätt, och allt kommer att bli bra. Ni är mitt i smärtan av det, men jag lovar er barn, jag lovar er, ljuset är redan här, det finns i er, det flödar genom er när ni sträcker ut era händer i kärlek för att tjäna, det flödargenom dessa fingrar när de skriver, genom era fingrar när ni skriver och bloggar och genom era läppar när ni talar vänliga ord – ni gör alla dessa saker. Och jag är väldigt stolt över var och en.

Åh mina barn, jag älskar er. Den här vill inte att jag ska skriva ”inte mycket längre”, men barn, hur mycket längre tror ni verkligen att det här kan vara? Och ändå, och ändå har det förekommit förseningar, det har förekommit fördröjningstaktik, men de dagarna är bakom oss och jag manar alla ljuskrafter till handling. Tiden är inne. Och så, tiden är nu för er, kära ni, att helt öppna er för hoppet i dessa budskap, för ljuset i himlen och känslor av gott mod.

(Jag får plötsligt yrsel och intensiva ringningar i öronen. Mitt team säger ’Vi justerar dina system och skickar dessa justeringar längre in i meddelandekodningarna. Du kan fortsätta.’)

Barn, ingenting kommer att bli som det var, vilket är bra. Ni kommer att kunna vara med och skapa förändringarna, vilket är spännande är det inte? Upp med hakan, fortsätt att leda vägen och ni kommer att upptäcka att många följer efter. Fler är vakna än ni kanske inser, och de är mer vakna än de inser. Många förändringar i mänskliga hjärtan har skett när dessa energier strömmar in. Jag är er Moder Gud. Jag älskar er alla så mycket.

Jag är här och överlyser detta meddelande från min underbara partner. Jag är din Fader Gud. (Jag ser och känner en stor mörkblå cape runt Mors mjuka rosa gyllene lager, men det här känns som en energivåg av styrka, som granit, som håller mig uppe.) Du är inte ensam. Du är älskad mer än stjärnorna kunde säga, om var och en av dem hade en möjlighet att tala. Krigare, soldater, vänner, välkomna hem. Välkomna hem. Ni är älskade utomordentligt. (Hans ögon är också dimmiga). Jag försäkrar er, vi är alla mycket redo för er hemkomst. Var i frid under de kommande tiderna. Var stark, solid, säker. Du är inte ensam. Dina änglar är med dig och era team utökas. Ni är redo.
~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...