Plejadiska Rådet via Galaxygirl, 27 oktober 2018

Plejadiska Rådet via Galaxygirl

27 oktober 2018

Hälsningar, vi är det Plejadiska Rådet som sänder vårt ljus och vår kärlek till vårt jordade team denna dag, denna kväll, var ni än är på Nya Gaia. Och vi säger med stort nöje att ni slutligen har anlänt, även om många av er skakar på era huvuden i misstro, för ni ser inte Nya Gaia runtomkring er. Men vi säger ganska ivrigt till er att ja, det är verkligen så för ni skapar den. Och energin i denna tidsram stöttar starkt denna skapelse. Och vi ber er tänja er tro och börja se med ert hjärtas utrymme för det är skapelsens livmoder, från hjärtats utrymme, och när man inser det, är allting möjligt.

Vi vill idag skänka er förståelsen att ni verkligen är de ni har väntat på. Vi ler mot er från era nu-vänskapligt sinnade skyar, i våra skepp. Om ni fick syn på oss, skulle ni säga hej som hälsning? Bekräfta och bygg på denna anslutning. Dessa meddelanden är våra klängen av kärlek och ljus till er. Varje meddelande kodas med vår vibration av Källjus och det är vår avsikt att ni ska känna och djupt inom er veta hur mycket ni är älskade, omhuldade bortom er nuvarande förståelseförmåga. Så ni förstår, detta måste kännas av hjärtsinnet. Det måste absorberas vibrationellt, inte förstås intellektuellt. Det finns en skillnad där. I alldeles för lång tid har Jorden varit en plats där sinnet styrt över hjärtat. Inte nu längre. Det ska bli en plats av kärlek, av ljus, av Moderns välsignelse och ni kan se detta och skapa detta lättare när ni talar genom ert hjärta och ser genom ert hjärtsinne. Det är en vacker sak.

Denna har många frågor och vi förstår att många av er också har det. Och vi är ivriga och glada att få kontakt med vår markbesättning vid denna tidpunkt. För tiden är bara ögonblick av beslutspunkter som fästs ihop med en ortogonal matriskonstruktion som från ert perspektiv alltid varit linjär, ur 3D-synvinkel. Men vi ser att ni expanderar in i spiralmatrisen för tid – inte en matris i betydelsen mörk, utan i betydelsen av en sorts expanderad förståelse. Och spiraler vrider sig uppåt, eller hur? Så vänner, vi ser er hela tiden spiralisera uppåt med dessa nya energier av kärlek och av hög vibration som är en gåva till er från universums livmoder. Vi uppmuntrar er att fortsätta välkomna dem inom er, för att hjälpa er expandera och växa uppåt mot era sanna själv. Vi välkomnar er hem till oss och till andra galaktiska familjer av olika ursprung. Ni är hemma när ni ser detta med ert hjärtsinne.

När ni uppfattar detta på det viset kommer ni att vara där, för Nya Gaia är en vibration, ett utrymme, en dyrbar plats som ni alla är mitt i skapandet av nu, med varje tanke och beslut att välja kärlek i varje ögonblick – det är ert mål och er kurs. Att bygga denna bro av kärlek för de andra, till de andra, som kommit vilse inom sin egen inre matris av val som omfamnat allt annat än ljuset. De processar detta, de känner detta och ser de högre energierna från ett annat perspektiv än ni som är vakna och upprymda över dem. Nej, för dessa sovande kommer det att bli ett abrupt uppvaknande och de kommer att behöva er lugnande beröring, ord, vägledning. Men vet att när blixten av energi från den stora centrala solen kommer – och den är verkligen på god väg, är vi glada att meddela – då kommer verkligen ingenting – ingenting – ingenting att någonsin vara detsamma för er igen. Ni kommer att omvandlas på ett ögonblick, omedelbart. För kärleken har vunnit och kärleken är här! Vi är det Plejadiska Kollektivet. Vi tror Moder Gud vill säga några ord till er nu. Det har varit ett nöje att ha kontakt med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...