Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 4 april 2021

 

Mira från Plejaderna via Valerie Donner

4 april 2021

Kaotiska Energier

Hälsningar: Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag arbetar fortfarande heltid med Jordrådet. Vi är ganska upptagna, som ni kan förstå.

Energierna på er planet är kaotiska just nu. Det kräver intensivt fokus på det som händer. Ingenting är tillfälligheter. Det är meningsfullt i denna del av att återfå jordenergierna i linje för uppstigning.

Detsamma gäller för er och era fysiska kroppar. De är budbärare om vad ni behöver heala och släppa för att resa er och ta in mer ljus. En del av detta rensande är karmiskt och kommer från tidigare liv. Ju mer problematiskt det verkar vara, desto mer kan det betyda att ni måste arbeta lite hårdare och lyssna mer noggrant på kroppen för att healas. Varje situation bär, även om den är förskräcklig, med sig en gåva, en möjlighet till förnyelse, mirakel och välsignelser.

Precis som Jorden reser ni er och omvärderar vad ni behöver göra för att stiga upp i ljuset. Detta involverar att ni höjer ert medvetande, vilket också hjälper jorden. Ju mer ni blir ansvariga för ert medvetande, era ord och era handlingar, desto mer höjer ni det kollektiva medvetandet. Vi förstår hur utmanande detta kan vara när ni går genom någonting stort i era liv. Många utmanas på djupet just nu och är stressade.

Vänligen, var så säkra på att detta kommer att förändras då ni flyttar till ljuset och den femte dimensionen. Saker kommer att bli mycket bättre och ni kommer att ha nya teknologier som hjälper er i varje aspekt av livet. Ni kommer att ha allt det överflöd ni förtjänar och ni kommer att bli fria! Börja gör anspråk på er självständighet och er frihet nu.

Ni förtjänar de många gåvor vår Skapare vill att ni har. Ni utformades att ha uppfyllda liv med glädje, frid, harmoni och balans. Ni kommer att börja se hur mycket lättare det blir att manifestera allt ni behöver. Varje dag kommer att bringa er magi och överflöd på alla sätt. Synkronicitet kommer att förtjusa er. Skönhet kommer att omge er. Lycka och hjärtenergi kommer att leda er på er väg. Kärlek kommer att vara den andliga energi på vilken ni frodas. Ni kommer att vara djupt tacksamma eftersom ni blir så fria som ni var avsedda att vara.

Vänligen släpp det förgångna, för det är över. Det tar er bara tillbaka till något ni inte kan förändra, oavsett om det är positivt eller negativt. Låt det vara fullbordat. Att släppa är en förberedelse för att leva i nu-ögonblicket. Högre medvetande är ett flytande tillstånd och ni börjar förstå att ni måste bli anpassningsbara och flytande i dessa dagar.

Vi är en del av ert uppstignings-team och ni är en del av vårt. Vi arbetar tillsammans för att uppnå vårt mål, för det är detsamma. Vi vakar över er, vi välsignar er och deltar i er healing och er vägledning. Ni har redan tagit tillbaka planeten och behöver bara lite tid för att inse det.

Jag är Mira och jag älskar er.

 

https://tinyurl.com/k6y4a3n4

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...