Porda-Papa Force via Anakhanda Shaka Musahaba, 10 december 2017

Porda-Papa Force via Anakhanda Shaka Musahaba, 10 december 2017

Mushaba Platinum Light
Av Anakhanda Shaka Mushaba 10 december 2017

 

Porda-Papa Force talar!

Jag bestämde mig för att komma idag och prata med min mänskliga familj och samtidigt också tala med min galaktiska familj. När jag säger mänsklig och galaktisk familj så talar jag om alla mina mänskliga och galaktiska bröder och systrar. Innan jag börjar min avhandling, låt mig gratulera er alla till ett bra utfört jobb! Ni har kommit igenom och ut på den andra sidan av den mörka tunneln av mänskliga begränsningar som är en del av det mänskliga livet bakom glömskans slöja. Ni har brutit, krossat glömskans slöja, för många av er börjar nu komma ihåg era sanningar och ert ursprung. Ni förstår vilka ni är och var ni kom ifrån antingen det är från egna drömmar eller minnen eller av en betrodd källa som ni ber att ge er informationen. Och låt mig berätta för er det här, när er betrodda källa ger er information om ert ursprung, blir det stimulansen som får er inre kunskap att flyta och därifrån går ni mot total återkallelse av allt ni är. Det är inte på något sätt en dålig eller begränsad sak eller att ge bort sin kraft att söka kunskap om sig själv. Ibland är det vad som krävs för att få din motor uppvärmd så att du kan gå vidare därifrån. Låt aldrig någon säga att det är fel att söka information eller bekräftelse på vad du vill veta. Det är inte att vara beroende, det är klokt att göra det så länge du tar det och jobbar med det och växer från det och upptäcker mer längs din egen självupptäcktsresa. Med andra ord gör något med vad du vet!

Många på jorden har lidit alltför länge. Det har funnits detta stora hopp och stora löfte att mänsklighetens lidande skulle sluta när 2012 kom. 2012 kom och gick utan fanfarer av stor förändring. Vid den tiden hade mänskligheten hamnat efter i sin utveckling, inte för att det var mänsklighetens fel, det var på grund av störningar från många områden både på och utanför jorden. Människorna vid makten är dödligt rädda för att ni skulle upptäcka vilka och vad ni är! Manipulationerna har pågått under en mycket lång tid och till slut har hela mänskligheten fått nog! Vi tolererar inte längre denna röra! Sedan 2012 har mänskligheten tänjt på gränserna och sökt och bett och krävt förändring, krävt avslöjande, krävt frisläppning av RV och återupprättande av republiken för folket och av folket.

Nu har ni nått kanten i era handlingar som ska realiseras i er verklighet som ni kan se, röra, smaka och känna! Låt mig lägga upp för er vad som har bestämts av de nya skapelseråden och de många nya galaktiska råden inte bara i detta universum utan alla universa. För första gången har det etablerats ett Universellt Råd av Skapare! Detta är enormt och har aldrig hänt sedan skapelsen började! Det betyder att alla Skapare från olika universa kommer att komma samman under ledning av Allt Som Är och diskutera och dela idéer och visdom och hjälpa varandra att förbättra sina universa och hjälpa till med den snabba utvecklingen. Tänk er att ta in ny teknik från andra universa eller annan kunskap och visdom som inte är tillgänglig i detta universum! De otroliga förändringarna som kommer att finnas tillgängliga för alla varelser i detta universum och andra är obegränsade! Tänk då att ha varelser från andra universa på besök som tar med sig sina kunskaper för att dela med oss. Föreställ er de utbytesprogram som skulle kunna äga rum och hur många varelser som kommer att kunna resa mellan olika universa och till och med leva i ett annat universum!

Låt mig säga detta till jordens mänsklighet:

Många av er har sett fram emot att RV ska äga rum under en tid nu. Det finns så många som talar om RV och när och hur den kommer att släppas. Ändå händer aldrig någonting. Ni förstår att de kanske vet om några av de fysiska mekanismerna för RV-släppet, men de inser emellertid inte att detta är en del av frisläppandet, och att det finns en annan komponent, och det är från andra sidan slöjan. De på jordsidan ska genomföra frisläppningen, men ordern att faktiskt frisläppa kommer från Skaparen själv. Detta är vad Intel-leverantörerna inte vet. Det handlar inte om vad Irak gör eller Zimbabwe, eller vilka beslut de äldste tar eller Trump eller någon av dem. De kan ta alla de beslut de vill men de kommer aldrig att materialiseras om de inte gjordes på order och instruktioner från Skaparen! Detta när ni hör vad de säger och vad ni skall se de säger skall materialiseras! Som min son Anakhanda Shaka Mushaba berättade i sina tidigare skrifter arbetar vi med att få denna RV släppt på Skaparens nivå så att han kan ge ordern och då kommer den att ske på jordnivån. Jag tänker inte heller, och vill heller inte alls, hoppa över till Intel-arenan! Jag delar bara med er vad jag är involverad i med Skaparen och andra varelser i universum.

 

Vet att ni är älskade!

http://www.treeofthegoldenlight.com/Freedom%20Empowerment/Anakhanda%20Messages/mushaba_platinum_light_Page.htm
 Click Here for More Messages

För er som inte har hört talas om Mushaba Force, som nu har utvecklats till The Love Essence of Mushaba, ni kan gå till the Freedom and Empowerment “Branch” på Tree of The Golden Light och läsa om det.

Ni kan också gå till http://mushabaforce.com 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

You may also like...