Porda via Anakhanda Shaka Mushaba 9:e september 2016

mushaba-logo

Porda via Anakhanda Shaka Mushaba
9:e september 2016

 

Mushaba Platinum Ljus

Anakhanda Shaka Mushaba 9 September 2016

Porda (Papa Force),

Jag är tillbaka och jag hälsar er alla, mina kära underbara människofamiljer på Jorden! Jag kommer för att ge er en påminnelse om ett meddelande som levererades för en kort tid sedan av Mushaba, Befälhavare Altros och jag, Porda. Framför allt finns det en punkt i det budskapet som jag vill ta upp. Det fanns en del i det, som talade specifikt om hur man kan reagera på olika uppgifter som presenteras. Det konstaterades att när ni får goda nyheter, glada nyheter, positiva nyheter, så får det er att må bra, bli starka och kraftfulla! Men nästa ögonblick kan ni läsa något, höra något eller få veta något, som är i motsats till vad ni just hört eller läst. Det kanske är dåliga nyheter. Och då, på ett ögonblick, bleknar alla goda känslor av glädje och lycka bort, och ersätts av ilska, tvivel och farhågor och även rädsla.

Det är så viktigt, att inte tillåta att saker som händer utanför er själva, och som ni blir medvetna om, att distrahera eller kontrollera er, så att ni mår dåligt, bli arga etc. Det blir alldeles för mycket fram och tillbaka. Det påverkar er förmåga att manifestera, och skapa det ni önskar. Ni skickar då dubbla budskap till universum, till källan, som då i bästa fall ger tillbaka blandade resultat, eller i värsta fall, inga resultat alls. Jag levererade ett kraftfullt budskap, som kodades med mycket kraftfulla frekvenser, som är utformade för att hjälpa de som läser dessa ord att gå in mer kraftfullt i sitt självbemästrande, sin frihet och kraft! Det var den 7:e september 2016 (hänvisning till meddelandet den 7:e september). Samma dag, började så många människor som läste dessa ord, processen av att gå vidare med större tonvikt på sin frihet och egen kraft. De hade börjat att öppna upp, och aktivera frekvenskoderna i meddelandet. De kände så bra och precis så kraftfullt som det var menat, eftersom ni är omätbart kraftfulla!

Men så kom några intel-meddelanden ut, och dessa skickades till valutagemenskapen som inte stödde mitt budskap, eller andra goda budskap som också kom ut, inklusive det underbara budskapet genom Nancy Tate av Ohmnipure.

Omedelbart så blev många frustrerade och arga. Många började skylla på Kabalen, som ni uppfattar är de som fördröjer era ekonomiska välsignelser. Sådana snabba förändringar i era energifält, stör de kodade frekvenserna. Det hindrar dem från att göra sitt jobb effektivt. Jag berättar nu igen, att det inte är Kabalen som stoppar era välsignelser! Det är dokumenten som leder till den slutliga världsomspännande lanseringen. Jag skulle föreslå att ni läser detta budskap igen, som jag delade med mänskligheten, och låta frekvenserna göra sitt jobb. Försök under hela dagen, att inte låta saker störa er glädje och frid! Ni är så nära det ni har väntat på. Det är därför ni kommer att ha möjlighet att få en så stor summa pengar! Gör ert bästa med att vara lyckliga och glada under de kommande dagarna. Var herrar över er själva och ha kontroll över era egna känslor. Kom ihåg att känslor är språket i universum. Det är vad universum svarar på, och det svarar på de känslor som ni väljer och skapar.

Jag är Porda, Papa Force,

Jag älskar er alla med Oerhörd glädje!

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...