Arkturierna via Daniel Scranton, 12 december, 2017

Arkturierna, 12 december 2017

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Ni kommer att fortsätta att utvecklas även efter det att skiftet är avslutat. Ni kommer aldrig att sluta med att utvecklas ens när ni har återvänt till Källan. Det kommer att finnas tillfällen när det verkar som om ni måste anstränga er mer, och det kommer att finnas andra tider när det verkar som om ni går lyckliga genom livet, utan att någonting stimulerar er tillväxt och utveckling.

Oavsett var ni är eller vad ni gör, och oavsett hur mycket ni upplever just nu är ni alltid i en tillväxtcykel. De gånger när dessa upplevelser av tillväxt och utveckling träffar er hårdast, är de gånger ni behöver mest stöd. Det är de tider som kräver mest stöd, och ni har så mycket stöd att ni inte behöver be om det. Men ni måste acceptera det stöd som erbjuds er.

Ni måste släppa kontrollen så att ni kan ta emot allt stöd och all kärlek och medkänsla som kommer från era guider, era änglar och andra hjälpare från högre ljus- och kärleksfrekvenser. Er tillväxt och utveckling är oundvikliga. De kommer att fortsätta, oavsett vad ni gör eller inte gör, men hur ni tacklar de svåraste delarna av er resa, kommer i stor utsträckning att bestämmas av hur mycket hjälp ni är villiga att acceptera, och hur villiga ni är att öppna upp er själva för att ta emot den.

Ni ger inte upp er kontroll när ni ber om hjälp eller när ni tar emot den. Ni visar er själva hur kraftfulla ni är i er förmåga att ta emot. Ni visar er själva att ni är en del av ett kollektiv. Dessa guider och andra varelser är alla andra delar av er, och att ta emot den hjälp och det stöd de erbjuder, är bara en klok användning av era egna resurser. Er utveckling är en gruppinsats.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...