Projekt – Snöbollen

Projektsnamn: SNÖBOLLEN med mottot: Ju mer jag ger, ju mer får jag.
Syfte med projektet Snöbollen är att visa RESPEKT för utslagna i samhällssystemet, arbetslösa och utfasade i olika system. Ge dem hälsosam mat och ge dem skansen att ta ansvar själva. Dessa människor är ljusarbetare, utan att många är medvetna om det. Deras energi har tagit slut då de har tvingats att mata samhällets krav på ”slavarbete”.
Tolvstegsprogrammet har många fått kontakt med och igenom dess kraft hjälper de till att föra budskapet vidare, utan att kräva något åter. Hjälp till självhjälp och en kraft starkare än dem själva.
Snöbollen beräknas starta i Falköping på torget, mellan Närproduserad matbutik och en bank som handhar sedlar, där ska samling ske av en mindre grupp, som sedan kommer att utvidgas automatiskt.
Detta blir som en stor snöboll börjar att rulla utför och den består av glädje, ansvar och kravlös kärlek. Det ger en enorm styrka hos var och en att gå vidare. De hjälper sedan ”vanliga vankelmodiga människor” att gå mot ljuset.
Min uppgift blir att vara lite spindel i nätet och då jag har ett enormt stort kontaktnät och kommer att dra i lite trådar. Har själv varit tolvstegar i snart 20 år.
Här kan det delas ut minst fem miljoner kronor och syftet är att detta sker innan alla får sina egna medel på sina konton för gemene man. 
Vill du vara med i detta projekt på något sätt med delaktighet, sponsring, eller vara förmedlare så är du välkommen att höra av dig till
Anna Karin Jonsson tele 0708 746 609 eller mejl annakarinx10@gmail

Du gillar kanske också...