Trollkarlen Merlin via Galaxygirl, 20 november, 2019

Trollkarlen Merlin via Galaxygirl

20 november 2019

Jag är Merlin, trollkarlen. Så där. Andas lite djupare och låt mig berätta en historia. Ni förstår, detta är er historia, vår historia, för vi är alla del av den. För länge sedan fanns det en ivrig grupp av klipska unga studenter – skapare som lärde sig knepen med att skapa och var ivriga att visa, känna och utforska kärleken och undren i skapelseprocessen. Ni var kanske en av dessa elever. Men jag kommer från ämnet. Källan är alltid expanderande, alltid lärande, alltid utforskande. Tror ni verkligen att det här är det enda spelet av utforskning i universum? Nej, men det är en smältpunkt av stort intresse, för Gaia gör någonting fullkomligt och totalt nytt. Hon expanderar på nya sätt och gör nu något som en gång ansågs vara omöjligt. Men allting är möjligt för Källan, och ni kommer att få veta det strax, för detta är ett av de underbara avslöjandena då ni börjar återupptäcka ert majestät av skapande. Detta är inte ett hycklande uttalande, då dessa fingrar drar ihop sig lite. Skriv bara galaxygirl! Det här är din vän Merlin. Vi har känt varandra länge. Många av er är och var mina elever. Ni kommer att börja återminnas. För det här är tiden för åldern av att återminnas majestätet och skönheten i Källan inom er. Så där. Nu kunde du skriva lite lättare, eller hur? (Ja, Merlin. Han skrattar).

Var var jag nu? Ja. Att skapa jorden – Gaia – var ett mycket spännande projekt för många miljoner och miljarder välmenande änglar. Som utforskare av sfären och skapare i egen rätt, ville de forma ett bibliotek av alla kosmos underverk. Jorden skulle bli lagerplatsen för detta, en liten blå paradisisk oas. Nu var ni alla lite trötta av Orion-krigen. Det här har inte varit någon fredlig sektor. Så, för vila och för skönhets skull bestämde ni er alla för att skapa en liten bit av paradiset i utkanten av denna fantastiska galax, som ni nu kallar ert hem. Så de kom. Miljoner och miljarder av vackra själar och skapare kom och erbjöd sin genetik för mångfald, för studier, för fred, för kännetecken på den fulla vidden av diversifierat skapande. Många stora civilisationer kom, utforskade, växte. Mycket ljus, mycket glädje var det för de själar som var förkroppsligade på ytan och i inre Gaia.

Jag är Merlin som berättar denna historia. Jag hoppas ni har tid för detta, för jag tycker om att sitta vid elden med er, för det här är en sådan magnifik berättelse. (Han röker en lång pipa). De mörka kom förstås, då de attraherades av det stora ljuset. Naturligtvis kom fler modiga själar frivilligt för att göra nytta, för att hjälpa till. Och så kom ni. Ni kom till denna plats, många av er, i många olika kapitel. Några stannade längre än andra. Några snärjdes och fångades av reinkarnations-cykeln. Några uppsteg. Men oavsett det, ni är alla här nu, för Gaia är redo att födas på nytt. För ni förstår, en speciell plats förbereds för henne i hjärtat av denna inte längre Milky Way utan Golden Rose galax. Ja. Ja! (Han gnider sina långa fingrar mot varandra) Vi är alla mycket upphetsade. För den här filmen har spelats i över 350 000 år, med kapitel och cykler emellan, sant, och den är övertygande. För ni förstår, alla ville vara här, och på ett sätt är alla här, i en eller annan form. Era växter, djurriken, er Gaias riken (elementaler, kristaller) är alla här en masse med olika bitar av medvetande överallt ifrån och tittar på när ridån lyfts. Men jag avviker från ämnet, för många av er känner som att ingenting händer. (Han skrattar). Allting händer, barn, vänner, studenter, medresenärer på vägen. Ni händer! Ser ni era eteriska vingar bildas mitt på ryggen? Känner ni hur era auror snurrar och expanderar med kraft och energi? Ni är nya. Det längtas efter annan mat, det fås nya idéer, nya tankar bildas. Ni är inte den ni en gång var, och ändå minns ni bara vem ni alltid har varit.

Jag är Merlin. Jag erbjuder er uppmuntran och vet att allt fortgår enligt planen, som är flytande. för ni är del av att skapa den. Mycket skräp, mycket sörja och mörker har varit tvunget att rensas. Låt oss transmutera det tillsammans, ske vi? (Jag ser violett eld i hans händer och jag ser honom räcka ut sina händer och elden till mina händer. Elden sprids och uppslukar oss). Låt oss sända denna violetta flamma av min andra aspekt St. Germain djupt in i hjärtat av er Jords kristaller. Gör detta tillsammans med mig nu. (Jag ser elden i kristallerna djupt nere i den inre Jorden tändas. Jag ser den violetta elden spridas och brinna genom allt som inte är av ljuset). Förena er med det uppstigna drak-kollektivet och bjud in dem att förena sig med oss. Jag älskar en god historia. Och det är ett utmärkt ögonblick i manuskriptet som vi tillsammans skriver nu, eller hur? Ja. Hej Alisheryia, Elthor, goda vänner. Det är dags för mänskligheten att tändas upp, eller hur? Låt denna eld brinna djupt inom er, vänner, och var i frid. Lägg era bekymmer, era rädslor, er utmattning, i elden och se dem brinna bort, som alkohol brinner i stekpannan. Se lågorna och njut av frisläppandet.

Jag är er Merlin, er lärare, er vän. Jag letar alltid efter nya ivriga elever. Jag är glad att få lära ut mer i kvällsklasserna om ni skulle vilja utöka er förståelse för sådana saker. Slutet på historien har vi inte sett ännu, för Modern och Fadern håller den bokstavligen bakom ridån. Men vet, vänner, att ni lägger till er del av historien mycket skickligt. Hitta de stilla punkterna mellan upphetsning och belåtenhet. Det är en härlig plats att vara på. Bara var. Var med dessa energier av hopp, av förnyelse, av omvandling. Och alla kommer att undra varför dina ögon gnistrar, vilken är din hemlighet? Ni är nyckelspelare i utvecklandet av universums största skådespel. Var i frid och var i glädje.

Jag är Merlin. Sörj inte ohyggligheterna som skett i det förflutna. Sänd dem ljus och healing. Ur stora djup kommer stora höjder. Ni lär verkligen oss alla en eller annan sak om den outsläckbara mänskliga anden. Jag är Merlin. Tack för att ni lyssnade på min historia, er historia, vår historia – universums historia. Tack för att ni lånar ut ert ljus och er nåd. Jag rör er strupe med min stav (jag ser snurrande grönt ljus) för det är dags att tala klarspråk. Jag rör era öron med min stav för det är dags att höra tydligt, ovanför bruset. Jag rör era fysiska och eteriska ögon med min stav – det är dags att se klart. Låt oss nu tillsammans titta på hur det utvecklas, ska vi? Jag är Merlin. Mina lektioner börjar direkt. Kom inte för sent.

-galaxygirl

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...