Vattenandarna via Galaxygirl, 22 november 2017

 

Meddelande från Vattenandarna 22 november 2017

Hej mänsklighet! Varma hälsningar till er alla denna dag!

Vi är vattenandar och vi är sprudlande glada över att äntligen och till slut få tala med er och få er odelade uppmärksamhet.

Er världs vatten lider. De befinner sig i dåligt hälsotillstånd och sjukdom. De kräver er uppmärksamhet. Plast driver amok och kväver vilda djur och förgiftar havsmiljön. Det har orsakat att havsfolket går allt djupare och till slut mest i håligheterna i er stora Moder Jord. Det har varit mycket onödigt lidande i de oceaniska kungarikena; hos Valdjuren och fiskarna, de små och de stora.

Vi ser till er, mänskligheten, för att använda era kraftfulla kunskaper om kreativa energier för att utnyttja och äga modet att dyka i och rensa det som har blivit förstört.

Det finns mycket upphetsning inom vår grupp beträffande eskalering av kreativ kraft och förhöjda energier vilket löper häftigt med glädje i detta kraftfulla Nu. Det är oerhört spännande att kunna bevittna denna övergång av makt från mörkret till ljuset medan man är förkroppsligad. Inser ni och förstår den omfattning av erfarenhet och lidande som behövdes för att eran av övergång skulle inträffa? Den var så djup som det djupaste havet.

Allt förändras och blir nytt, men de som har sovit kan inte se – på ett tag. Vi uppmuntrar er att inte bli avskräckta eller frustrerade, för allt som har varit dåligt kommer verkligen att bli bra. Och nu har ni, mänskligheten, möjlighet att visa galaktikerna och elementalerna och varandra styrkan i er enhet, i era röster, i ert val att välja kärlek i varje ögonblick och att ge tillbaka denna kärlek och omvårdnad till vår stora Moder i tjänst till hennes kungariken.

Kristallklart rinnande vatten; föreställ dig detta till varje kärleksfyllt hem. Att simma med våra Valdjurs-vänner i frasande, glatt flytande vatten helt i fred och skyddat. Föreställ dig och du skall ta emot, för fantasier skapar verklighet. Andas in och låt våra kristallklara energier av ren kärlek och ljus fylla dina celler och vattnet i er förändrande mänsklighets ramar och var i fred.

När det gäller era dyrbara oceaniska riken så är de inte bara till för er och för er användning och era ändamål. Vänligen förstå att ni är vårdnadshavare, inte ägare, och om Gaia hade bestämt sig för att stiga upp ensam skulle vi alla vara på ett helt annat ställe nu, eller hur? Är vi inte skyldiga henne våra själva liv till tjänst? Det är dags att stiga upp till ert ansvar och er vård av vår moder. Det är tid för helande; för att läkas och bli botad. Det är dags för frågor att besvaras, att sanningar skall uppskattas för vad de är och har varit och kanske kommer att vara när vi övergår till våra bättre jag.

Som Valdjuren säger är det dags att dyka djupt. Det finns ett fantastiskt mysterium i oceanerna, eftersom det finns ett fantastiskt mysterium som finns kvar att upptäcka inom det mänskliga hjärtats djup, men från vår synvinkel är vi helt nöjda med styrkan i er fasthet och elasticitet och vi vet att Nova Gaia kommer att vara i utmärkta händer för de lektioner som behövde läras och har lärts. Människan omfamnar fragmenten och lagar det som har gått sönder och skapar något nytt och kraftfullt som är vackert att se!

Var säkra på att ni inte kommer vara ensamma i den enorma omfattningen av oceanisk uppstädning. Naturligtvis kommer det att finnas bra hjälp liksom det har funnits men ni måste hugga in och göra er del så att mänskligheten för evigt kan lära sig vikten av att vara goda och hederliga förvaltare med vänlighet i sina hjärtan för de miljöer som de lever i.

Vi är tacksamma för denna erfarenhet av förbindelse med er, mänskligheten. Vi känner ett stort hopp för framtiden – vår gemensamma framtid – och vi vet att allt kommer att bli bra, för vi ser det redan som det.

Vi är vattenandar! Prata med oss när ni dricker ert vatten och be om rening och läkning. Vi lever. Vi sjunger, vi tänker, vi är. Vi är ett. Vi älskar er! Var vänliga och skicka oss den violetta flamman, för det hjälper oss att bringa balans och harmoni till vår Moder. Det lindrar bördan och vi är era medarbetare, vi uppskattar mycket denna handling av service. Tack för er uppmärksamhet.

Det är härligt att bli hörd.

– Inskickad av Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...