Quan Yin via Debbie Dehm, 25 November 2017

Quan Yin via Debbie Dehm, 25 November 2017

 

Namaste, jag önskar ge er lite information om ert nya medvetandetillstånd. Det här nya tillståndet började komma in i er upplevelse under augusti månad i fjol och nu är det fullt förverkligatför många av er. Kom emellertid alltid ihåg att ni har individuella vägar och utvecklas i er egen takt. Med detta sagt så är det här det nya tillståndet för många av er. Ni manifesterar nu från ert hjärta istället för ert huvud större delen av tiden. Det här är bra, för det gamla sättet kommer inte att fungera längre. Moder Jord och alla elementaler, djuren och devariket är alla överens om detta nya sätt att vara och det är det enda sätt som är hedrat i er nya verklighet. De som vägrar att uppföra sig på det sättet kommer snart inte vara med oss. Men de flesta kommer inte ha viljan att bekämpa förändringen i frekvenser eftersom den laddas ned från den stora centrala solen och änglarikena till alla, så att ni alla kan stiga upp i tid. Det är som jag ofta har sagt, vill ni paddla er kanot mot strömmen eller låta den ta er lätt nerför floden?

Om du väljer det enkla sättet kommer du att uppleva fördelen av mera ro i sinne och hjärta. Saker som du önskar dig kommer att komma till dig med mycket mindre ansträngning. Du kommer att finna att livet inte längre är en kamp och välsignelser kommer att flöda enkelt till dig. (Hint: släpp rädslan)

Om du vill ha hjälp med att ansluta till ditt eget hjärtutrymme och hur du ska manifestera från det, be om min hjälp liksom dina änglar och de underbara andliga ledarna i ditt samhälle.

Namaste, Quan Yin

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...