Quan Yin via Elena Velazquez, 29 maj, 2020

Quan Yin

via Elena Velazquez

den 29 maj, 2020

Jag är Quan Yin och det gläder mig att vara tillbaka. Det har gått ett tag alltsedan mitt budskap kanaliserades av min favoritkanal.

En hel del saker har förändrats i världen, ni har nu hållits instängda i era hem i två och en halv månad och alla över hela planeten, i varje land, har fått uppleva detta. Nu börjar ni sakteligen återvända till ert liv, men det känns inte likadant. Världen ser likadan ut, men den känns inte likadan, livet har förändrats medan ni har stannat hemma. Energierna är annorlunda och ni känner er annorlunda och anledningen är att ni fortfarande rörde er mot Uppstigningen som ni gjorde, till och med innan dessa kaotiska tider tog vid. Processen har fortsatt framåt och ni är nu mer uppvaknade än någonsin och en hel del av er håller på att vakna och bli medvetna om omgivningarna.

Jag vill tala med er om vad som är grundläggande i det som ni behöver göra för er själva. Ni borde börja känna efter och utforska vilka ni i sanning är som person, inombords, på själsnivå. Börja ifrågasätta varför ni är här, så kommer svaren att komma till er. Samtliga Uppstigna Mästare, inklusive mig själv, finns alla här för att hjälpa er att förbereda er för er Uppstigning från 3D till 5D. Jag talade redan om Uppstigningen i min tidigare kanalisering. Idag skulle jag mest vilja fokusera på era framsteg alltsedan den dagen då jag senast talade med er.

Som jag tidigare nämnde, så håller många av er på att bli mer medvetna och ställer frågan till er regering varför de tar bort era rättigheter. Det har de alltid gjort, men ni har aldrig uppmärksammat det, ni var alltför upptagna med att springa runt och ta hand om era familjer, åka till jobbet och ni hade aldrig en minut till att sitta ner och andas. Nu har ni haft två och en halv månad att sitta ner, andas och reflektera över ert liv och ifrågasätta varför ert liv ser ut som det gör. En del av er vet nu att anledningen är att ni faktiskt aldrig har haft något liv, för ni befann er ständigt i ett överlevnadsläge, ni levde aldrig riktigt ert liv fullt ut, någon talade alltid om för er, eller dirigerade er vartåt ni skulle gå eller vad ni skulle göra.

Som ni vet, så finns jag här för att stötta er och hjälpa er att se vilka ni är och att vägleda er genom den här processen. Den första frågan som ni borde ställa till er själva är varför ni är här. Ni alla kom hit för att hjälpa Jorden och Mänskligheten att flytta till nästa steg i sin evolution, men det skedde för många år sedan och här blir ni fast, för att era själar inte lämnar denna planet. De har tvingats till att inkarnera, liv efter liv. Detta kommer att upphöra och ni kommer inte att inkarnera på nytt, till liv efter liv här på Jorden, för en hel del av er är Stjärnfrön, Ljuskrigare, Ljusarbetare och så vidare. Ni kommer att ge er av för att utföra andra projekt, som att hjälpa med andra planeter i galaxen, eller så kommer ni bara att stanna kvar på er egen planet och fortsätta leva ert liv så som ni önskar, utan att tvingas samt få höra hur ni ska leva ert liv. Jag vill föreslå för er att ni börjar uttrycka tacksamhet för enkla saker i ert liv, i synnerhet under dessa osäkra tider. Som att vara tacksam för naturen, för att ha mat på bordet, och för att ha ett jobb, fastän ni inte gillar ert arbete just nu. Den stunden kommer när ni kommer att tycka om vad ni gör, för ni kommer att kunna välja vad ni vill göra i varje ny verklighet, för varje dag som går så uppträder er nya verklighet alltmer på horisonten, där alla era drömmar kommer att gå i uppfyllelse.

För stunden rekommenderar jag att ni börjar meditera, vilket har nämnts av varje Uppstigen Mästare, för det skulle ge er en viss insikt i gällande vilka ni är och vilket ert uppdrag här är. De flesta av er kom hit för att hjälpa till med att ta denna planet till en högre dimension och att hjälpa människorna på Planeten Jorden att utvecklas och bli Galaktiska Människor, så att de skulle kunna bli accepterade till den Galaktiska Federationen, inte än, men den tiden kommer.

Jag ber er alla att vänligen börja bli varsamma gentemot varandra; förlåt varandra och slåss inte med varandra om småsaker, var vänliga och hjälp andra som har mindre än ni. Hur kan ni hjälpa dem, frågar ni, ifall de inte har mat, bara dela med er av er mat, om de inte har kläder, ge dem av era kläder. Jag vet att ni har alltför mycket kläder, ni alla behöver inte alla dessa saker, men vissa människor blir tacksamma när ni ger dem en del av era kläder.

Jag är Quan Yin, jag skulle vilja att ni börjar leva såsom ett medvetande, att förena er med varandra och sluta leta och hitta ursäkter för att slåss med varandra om småsaker, de spelar verkligen ingen roll. Den Negativa Sidan försöker ständigt dela upp er och få er att slåss med varandra om allt, för de vet att när ni väl slutar slåss med varandra och kommer samman som en stor familj, ett medvetande, så kommer ni att förändra den här världen till en ny verklighet, till en 5D-verklighet, där de inte förmår leva och överleva i den höga villkorslösa kärlekens vibration på Moder Gaia. Det enda som spelar någon roll är framtiden, den goda framtiden. I det ögonblick som ni nu slåss eller är av olika åsikt eller känner er övergiven av någon, så är allting bara tillfälligt och meningslöst, för när ni kommer till det nya stadiet av ert liv, så kommer det att vara i den Nya Gyllene Tidsåldern. Då kommer ni att ha allt vad ni behöver och inget kommer att saknas i ert liv, så vänligen fokusera på er andliga tillväxt genom att studera andliga böcker och ta reda på vad andlighet betyder, börja från grunden med att finna balans i ert liv.

Efter att er regering har fått ert liv att abrupt stanna upp i två och en halv månad, så har ni haft massor av tid att tänka över saker och ting och ni har nu en liten aning om vad ni vill göra, som att kunna gå ut när ni vill och inte från regeringen få höra när ni kan vistas utomhus. En hel del människor har börjat vistas utomhus, de vill komma bort och få en paus från domedags-stämningen i nyheternas media på TV och från alla de problem som regeringsledarna har skapat med den här nedstängningen. Gå ut nu, våren är här, en underbar årstid, njut av att vistas utomhus och andas härlig frisk luft och ta kontakt med naturen, gå och krama träden, de är mycket smarta och har en hel del historia och de har sett mycket, de kan dela med sig en del visdom, eller lyssna till fåglarna, se på solen eller bara sitt i gräset och njut av gräsets friska doft. Låt naturen omge er med en atmosfär av frid och harmoni och känn er själ, känn Moder Gaias kärlek i ert hjärta.

Det handlar om livets enkelhet, det handlar inte om materialistiska eller andra saker i ert liv, de har ingen betydelse, den enda betydelsen ni har är vilka ni är som andliga varelser och vad ni kan dela med världen och hur ni kan hjälpa världen att healas, ni vet själva att världen just nu befinner sig i en hel del smärta. Många människor har förlorat sina jobb, vissa av dem har ingenting, för de hade inte mycket ens innan regeringen stängde ner dem och höll dem hemma. De har förlorat allt de hade, de har spenderat alla sina pengar och alla sina små besparingar de hade, så vänligen börja se er omkring och se ifall någon av era grannar eller någon ni känner behöver er hjälp. Om de behöver er hjälp, hjälp dem på alla sätt ni kan. En liten vänlighetsgest gör en stor skillnad i någons liv, de känner sig hoppfulla och älskade för att någon faktiskt bryr sig om dem under dessa tuffa tider. Låt samhällena hjälpa till och ta hand om varandra. Vid det här laget vet ni att er regering överhuvudtaget inte bryr sig om människorna, ni måste vänta flera veckor eller till och med månader för att få ta emot den lilla hjälp som de sänder, vilket vanligen inte ens täcker alla grundläggande behov.

Jag är här för att förena er, jag är här för att föra in frid och harmoni, jag har alltid älskat att se på naturen, jag har njutit av frid, lugn och ro och balans när jag var här på Jorden. Jag hoppades alltid att jag en vacker dag skulle få det och att det skulle komma till Jorden, men det tar också mycket längre tid än vad jag hade förväntat mig. Detta är varför jag tog beslutet att komma tillbaka och bli kanaliserad, för jag vill hjälpa genom att ge er hopp och genom att vägleda och stötta er. Jag finns ständigt med er, ifall ni efterfrågar min närvaro så tar jag kontakt med er, ni bara ber och säger mitt namn så kommer jag och ansluter mig till er. Ni vet vilken min favoritblomma är, så om ni ser den så kan ni alltid vidröra blomman, så dyker jag upp vid er sida.

Jag behöver inte tala om det för er, ni vet att min favoritblomma är Lotus, den representerar alltid mig, den jag är och det kommer den alltid att göra. Detsamma ser jag i er, jag ser er som de underbara ljusvarelserna som tog beslutet att komma hit för att hjälpa andra att utvecklas och det är dags att flytta till Uppstigningens nästa nivå. Denna process har redan framskridit alltmer alltsedan sist när jag talade med er och den fortsätter att slå sig framåt. Många saker sker bakom kulisserna och det vet ni själva, ni kan känna det, att något förändras i världen och världen håller på att bli annorlunda.

En sak som ni antagligen har lagt märke till är att det inte förekom några krig eller meningsskiljaktigheter under dessa två och en halv månad, det förekom inga miljöföroreningar heller, inga flygplan flög omkring, vilka förorenar en hel del. Det var färre bilar på vägarna och också färre människor och naturen svarade an på en gång, den uppvisade skönhet, nåd och började andas och vara vacker på nytt, för den kunde äntligen vila och återhämta sig. Ingen torterade henne eller skövlade henne ständigt, alla befann sig hemma och naturen kunde leva upp på nytt. Samma sak skedde med luften, den blev frisk och ren, ingen förorening, himlen blev blå och haven blev renare. Det här är underbart på bara två och en halv månad, vad naturen kan göra på egen hand.

Ifall naturen på egen hand kan göra allt detta på bara några månader, föreställ er vad människor kan göra när de kommer samman och blir ett medvetande, en kärlek. Ni kan förändra er värld och börja med enkla saker, genom att hjälpa andra att uppskatta och njuta av enkla glädjeämnen i sina liv, som att ha mat på bordet, en plats att sova på och att ha ett jobb, så vänligen hjälp varandra. Se inte på var och en som era fiender, ni är alla densamma, ert enda medvetande, en själ, en stor familj, en stor lycklig universell familj. Kom ihåg kära ni, kärleken är universell, den har inga gränser eller begränsningar, att uttrycka kärlek borde vara lika naturligt och underbart som att se på blommorna som blomstrar på våren.

Vänligen var snälla och älska varandra, skydda och respektera varandra, på samma sätt som jag respekterar er alla. Jag var mycket tacksam att få vara här idag och jag sänder er mitt budskap av kärlek, hopp och uppmuntran till er alla.

Tack så mycket, jag är Quan Yin och jag kommer att återkomma.

 

Quan Yin via Erena Velazquez, May 29th, 2020 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...