Quan Yin via Jenny Schiltz, 9 februari

kwan-yin

Quan Yin via Jenny Schiltz, 9 februari

Ni visas områden inom er som behöver Kärlek –

Quan Yin

Hälsningar! Vi är glada att kunna reportera att enorma framsteg görs nu inom alla de som har vaknat upp och vaknar upp. För några kommer detta som en överraskning för de känner det som de är på en oändlig resa som bara ökar i intensitet. Vi vill att ni förstår att ur vårt perspektiv kan vi se hur denna energi har fört upp mycket till ytan för att helas och har låtit aspekter av er själva lämnas kvar, om ni så önskar. Då många känner att de har återgått till var de en gång var, måste de förstå att det är så att de har möjlighet att välja annorlunda, för att skapa en ny väg för sig själva.

Vid denna tid händer mycket i er drömtid. Ni kanske visas möjligheter i ert liv, områden som behöver mötas och viktigast är att ni kanske arbetar med att hela tidigare liv. Om ni vaknar och inte kommer ihåg era drömmar är detta inte en anledning till oro och i några fall är det för att skydda er så att ni inte för med er traumat ni upplevt. För dem som är redo förs mycket viktiga tidigare liv till ytan, liv som man skulle kunna anse som mörka eller raka motsatsen till er själ. Förstå att alla ni har haft båda, ni har haft liv fyllda med glädje och ljus och ni har haft liv fyllda med mörker. Båda är värdefulla för självens tillväxt. Hur kan man värdesätta den ena utan den andra som en kontrast? Men den viktigaste lärdomen för er att förstå att ni är allt, ljus, mörker och det emellan. Det finns inget dömande av de liven för de har låtit er att växa och bli den uppstigande själen ni är idag. Många av er, när ni konfronteras med era mörkare liv, har gått in i självhat eller självanklagelser. Även de som är omedvetna om vad som visats dem märker att deras självuppskattning och självförtroende har lidit. Många upplever intensiva tvivel pga av att dessa frågor åter dyker upp. Förstå att syftet inte är att ni ska se vad som fattas hos er utan att ni ska älska och förlåta alla aspekter av er själva. Det är meningen att ni ska se hur dualiteten har tjänat er och låtit er uppleva mycket.

Då ni arbetar med att förlåta er själva och förstå att ni vaken är ljus eller mörker som själ, kommer ni finna balans inom er. När ni lämnar dualitetens dömande inom er själva, bakom er, kommer ni också att kunna lämna de dömande synsätten ni fortfarande har om era medmänniskor bakom er. När ni förstår att de ljusaste själarna också har upplevt liv i mörker och det bara fick dem att lysa starkare, kommer ni tillslut verkligen kunna förlåta. Genom förståelsen av att dualitet inte behöver existera kommer ni kunna skapa nya system, nya sätt att vara som är kärleksfulla och icke dömande av dem som inte förstår behovet av förändring vid denna tid. Ni kommer att kunna skapa nya vägar inom er själva och i världen runt er, inte från ett rum av ljus utan från ett rum av kärlek. När ni skapar från denna vibration kommer arbetet att attrahera många, det kommer att öppna för många att börja utforska sin egen själ.

Aldrig tidigare har det varit viktigare att älska sig själv och alla era aspekter, ljuset och mörkret, varit viktigare. Så många av er kommer ut ur era kokonger, starkare och redo att skapa verkligheten ni vill ha, även om riktningen fortfarande är oklar. Detta är underbart och vi känner oss spända över att se vad som kommer att skapas, men uppmanar er att lämna allt dömande av andra, inklusive dem ni anser vara mörka, bakom er. För att era skapelser, era visioner av framtiden ska kunna nå sin fulla potential, måste de centreras från hjärtat som inte längre håller dualitet.

Det är också en viktig tid att få kontakt med liknande själar. Många av er har varit isolerade, förutom era förbindelser över internet. Många är uppvaknade och fler vaknar upp varje dag, ni behöver inte längre känna er så ensamma. Hitta grupperna eller skapa era egna som låter er få kontakt fysiskt, socialt och spirituellt. När var och en av er kommer ut mer kraftfulla och med förmåga att stå i er sanning kommer ni märka att detta förstärks när ni börjar få kontakt med andra. För några kan detta verka skrämmande, släpp det, då det är gammal programmering som inte har någon plats i framtiden. Låt er själva få kontakt, drömma och bygga framtiden ni vill ha utan rädsla.

Med all min hängivenhet,

Quan Yin

Personlig Notering:

Jag blev nyligen visad ett tidigare liv där jag hade ett liv som skulle anses som mörkt. Jag mediterade när jag drogs in i ett rum där jag såg på en grupp människor som manipulerade energinät. Jag förstod inte varför jag visades detta och jag var helt chockad när jag märkte att en av dem som manipulerade var jag. Jag förstod att på deras eget perversa sätt trodde de att de hjälpte till, det var för ”det högsta bästa” men vad det gjorde vara att det manipulerade den fria viljan. Jag blev ledsen, förvirrad och lite rädd. Guiderna delade med mig att jag behövde se detta så jag kunde förlåta denna del av mig själv och se på den. Men det viktigaste var att den visade mig varför jag varit tveksam över att använda min kraft, och riktigt äga mitt värde. Djupt inne var jag rädd för om jag hade min personliga kraft, vilken inkluderar att guida andra att hitta sin egen, att jag åter skulle manipulera den fria viljan. Den sanningen var en sådan uppenbarelse för mig och mycket i mitt liv vad gäller hur jag peppade mig själv (inte så bra) stämde. Guiderna försäkrade mig att jag lärt mig bra i det livet och det var ett misstag jag inte kommer göra om så länge jag är centrerad i mitt hjärta. 

Det tog några dagar att bli tillfreds med detta och Quan Yins ord talade verkligen till mig. Det är dags att älska mig själv totalt utan dömande och genom att göra det kan jag också ge till världen. 

När jag pratade med en vän om återkommande cykler kom vi på hur många av oss som har återkommande fysiska problem. Det är en möjlighet att gå genom händelsen utan rädsla och att också granska känslorna igen som skapades och hur mycket vi har hållit i våra kroppar. Jag har haft återkommande ryggproblem under de senaste 8 veckorna som fört upp så många känslor från tre ryggoperationer och en sommar på ett behandlignshem. Det var nog att jag gick tillbaka till ryggspecialisten och hade en MR. Testet avgjorde att jag hade faktiskt haft en läcka av cerebralvätska men den hade stoppats. Jag var chockad att min rygg gjort detta igen som den gjorde 2010, 2013 och nu 2016. Vilket mönster. Men denna gång blev jag inte rädd. Jag var mer observerande och jag lyssnade på min kropp och vilade. Mitt mönster har varit att totalt strunta i min kropp och pusha och pusha som om jag har något att bevisa. Denna gång reagerade jag annorlunda och resultatet blev annorlunda. Kroppen hade helats och ingen vidare kirurgi behövdes och jag kan processa och släppa de mycket förlamande känslorna. 

Jag håller er alla i det högsta ljuset och med den djupaste kärlek. Välsignade är ni alla. Tack alla ni som har delat och gett stöd till detta arbete. Det betyder mer än ni någonsin vet. 

Jenny

To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com 

If you need to contact me, please email at spiritreadings444@gmail.com

Join the facebook group and keep up to date on the energy fluctuations!https://www.facebook.com/channelingthemasters/

Copyright 2016,  Jenny Schiltz

 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

 

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...