Arkturierna via Daniel Scranton, 12 september, 2017

Arkturierna, 12 september 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Det är en underbar tid för er att undersöka det sätt som ni närmar er ert liv. Det är en underbar tid att göra detta, eftersom ni aldrig har haft en större möjlighet än ni har just nu, att enkelt förändra det liv ni nu lever. Så att undersöka ert liv innebär att titta på hur ni börjar er dag, hur ni närmar er människorna i ert liv och vilken energi ni ger det arbete ni utför.

Vi talar om att en titt på alla de subtila sätt som ni skapar er verklighet på, när ni inte tror att ni faktiskt skapar er verklighet. Om det finns någonting som ni vill ha i era liv, men som ni inte har, då kommer ni att sätta till alla klutar för att få det. Ni kommer att anstränga er. Ni kommer att vara uppmärksamma på era tankar, era känslor och era vibrationer, därför att ni känner er motiverade att göra det, kanske till och med inspirerade.

Men när det gäller era dagliga aktiviteter, de mest grundläggande sakerna, har ni verkligen funderat på hur ni närmar er dem och den energi ni ger dem? Här är orsaken till att ni kommer att vilja börja göra det regelbundet. Allt rör sig snabbare nu, och de förändringar ni vill se i era liv kan uppnås med mycket mindre ansträngning än ni tidigare trodde. Men det är fortfarande viktigt för er att vara uppmärksamma på er attityd, er energi och speciellt er vibration.

Ni kanske fortfarande är omedvetna om er vibration ibland, eftersom det finns vissa områden i era liv där ni tror att handling är det enda sättet att förflytta sig från punkt A till punkt B. Så ni fortsätter att hänga med huvudet, rynka på näsan och få saker gjorda genom aktiviteter som ni tror att ni måste göra. Men hur är det med den vibration ni har under tiden ni utför dessa uppgifter? Är det den vibration som ni vill skapa ert liv med, eller är det den vibration som ni har resignerat inför att ha, därför att världen ser ut som den gör?

Om ni inte tror att ni enkelt kan förändra världen, då kommer ni inte att göra det, och de flesta av er kommer inte ens att anstränga sig. Tro oss när vi säger att det är små förändringar i de vardagliga aktiviteterna som kommer att göra den största skillnaden i hur ni skapar er verklighet, och i den verklighet ni upplever.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...