Thoth via Kerstin Sisilla, 25 mars 2019

 

Thoth via Kerstin Sisilla 25 mars 2019

Jag är Thoth. Pyramidbyggare var en av mina roller på jorden.
Lev i nuet, njut av stunden, av att förvandlingens/metamorfosens stund är inne. Er planet Gaia återgår till sin forna skönhet och balans. Det är bara ytterligare några parasiter som hon behöver skaka av sig innan planen kan genomföras.

I planen ingår ni, ni som är hennes vänner och forna bundsförvanter. När Gaia, med er storslagna hjälp, återfår den fullständiga kontakten med alla sina aspekter och alla sina element återfår ni människor också era minnen om ert ursprung, er symbios med Moder Jord/Gaia. Ni minns och ser alla de naturväsen som finns runt omkring er och kärleken till dem återväcks. Ni kommer att återförenas med era vänner valarna och delfinerna och också finna på så sätt att gottgöra och återställa haven så de kan må bra. Likaså de landlevande djuren, från de stora elefanterna till de små bostadslösa krypen, kan ni göra förhållandena drägliga för.

När de sista blodsugande parasiterna har avlägsnats från Gaia framträder uppfinnarna, eller rättare sagt de som återfått sina minnen, och avslöjar metoderna för rening av planeten för allas bästa. Ni får även möta era vänner enhörningarna, drakarna och andra kärleksfulla djur som flytt jordytan på grund av hur de har behandlats.

Ni går en mycket ljus framtid till mötes så var vid gott mod. Hjälparna i den andliga världen, från när och fjärran, finns nära er. De är beredda att ingripa om så skulle behövas. Du kan be om hjälp med vad du önskar. Det går utmärkt att kommunicera med oss även om du ej kan se – än.

Lev i nuet och i glädje, kärlek och tacksamhet över er vackra planet Moder Gaia som föder er. Framtiden för människorna är strålande ljus. På återseende kära Vänner.

Er Thoth, som är ett av mina många namn.

Du gillar kanske också...