Ivo från Vega via Sharon Stewart, 12 december 2019

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 12 december 2019

Varför pengar är försvagande| Ivo från Vega via Sharon Stewart

 

Ivo: Du har lärt dig att pengar är makt och att du inte har några. Du har dock lärt dig att de har makt över dig.

Jag: Ja, så vad är det med det?

Ivo: Så här har du blivit vand av systemet som arbetar för att hålla dig utfattig. Du ser problemen hos dina grannar – bilen är trasig vid 40 000 km och deras garanti är inte tillräckligt bra för att täcka kostnaderna. Det är verkligen surt. Så de är försvagade av systemet, som inte är i ert bästa intresse – det är till bästa intresset för dem som driver regeringarna och företagen. Att en bil inte kan användas av en familj i nöd är skamligt!

Er maktkänsla har manipulerats och blivit skev av detta orättvisa system. Det är därför det faller nu – det är inte tillräckligt snart men systemet kan bara falla i takt med att jordens vibration kan tillåta det och det inkluderar också vibrationerna av de på jorden.

Jag: Ja.

Ivo: Det här är felaktig tillvänjning. Ni är inte maktlösa. Ni är mäktiga men använder inte era gudagivna krafter för att skapa överflöd till er själva. Ni böjer er för systemet som håller er i svårigheter.

Jag: Så hur gör man förändringen?

Ivo: Du lär dig att se dig själv som kraftfull och att ingenting bestämmer över dig. Detta är en stor förändring från att vara maktlös, ett offer, många av er har en offermentalitet och det visar sig i era intäkter. Jag tycker att det är intressant att systemet med fysiska arbetsplatser inte erbjuder så mycket mer än detaljhandelsjobb till de med lägre löner, men internet skapar en ny marknad för dem som vill sälja en produkt, sin erfarenhet eller sina tjänster.

Jag: Ja, de lägger allt på oss.

Ivo: Ni kommer alltid att behöva mat så det kommer att finnas restauranger och livsmedelsbutiker, och mycket shopping kommer i alla fall att genomföras i butiker i framtiden. Det är till och med möjligt att beställa din mat via internet också.

Jag: Jag vet. De byter förmodligen bara det gamla mot det nya, det vill säga teknik.

Ivo: Ja. Och som ni förstår, ett bättre sätt att hålla koll på konsumenten. Eftersom ni alla är konsumenter för dem.

Jag: Ja. Så låt oss gå tillbaka till att bli kraftfulla.

Ivo: Att förstå det som hämmar dig och hur du samarbetar med det genom att anpassa din förståelse för livet och sedan genomföra det i praktiken är kraftgivande, min älskade.

Jag: Men jag är just nu i en punkt där jag vet att jag gör Guds arbete. Vi gör alla det, men jag vet det medvetet nu. (Om du inte gör det, gå Kursen i Mirakler. Det expanderar på vad Ivo och jag pratar om och det är bara logiskt.)

Ivo: Ja, det gör du. Du förstår att du gör Guds arbete för andra men du måste förstå att det också inkluderar dig själv.

Jag: Sant.

Ivo: Min älskade, du har börjat med en praxis att se efter när det du har manifesterat blir verklighet. Nu måste du tillämpa en övning för att se hur systemet försvårar för dig.

Jag: Visst. Kreditkort. Jag har ett saldo som blir debiterat nästan 100 $ i ränta varje månad. Sedan bråkar de med mig när jag inte betalar minsta betalning. När antog företag en policy att behandla sina kunder som skit, skämma ut och klandra dem när de inte betalar? Det brukade aldrig vara på det viset.

Ivo: Nej, det brukade det inte. Men låt oss hålla oss till saken, eller hur? Att ta 76 $ varje månad i räntor är nedslående. Och du inser att det var för saker du köpte för länge sedan. Kreditkortet erbjuder ingen försäkring för att kunna betala för allt du behöver när det har maxat ut och räntekostnaderna är så höga. Ditt försök att få ekonomisk säkerhet genom systemet har misslyckats för dig.

Jag: Ja.

Ivo: Det är bra när det täcker matutgifter, men du betalar fortfarande för dessa matinköp för två år sedan i de räntekostnader du betalar nu. Så en melon på $ 2,00 köpt för 2 somrar sedan är nu värd $ 3,00. Du har inte sparat någonting i mataffären när du köper med kredit och har en balans.

Jag: Ibland talar du för mycket sanning, Ivo. Tack för att du påpekade det. Jag är den som kollar varje öre i livsmedelsbutiken för att försöka spara på mina matutgifter och du påpekar att det slår tillbaka nu.

Ivo: Det gör det. Att köpa med något kort som debiterar en avgift fungerar inte för dig. Om du använder kontanter finns det inget påslag för köp.

Jag: Det är för att man inte har tillräckligt med kontanter som man måste ta till plastkort.

Ivo: Det behöver du inte. Du behöver helt enkelt tillräckligt med kontanter för att täcka alla dina utgifter – dina behov och önskemål, och för närvarande har du inte det. Återigen är din inkomstkälla inrättad på det sättet.

Som människa har du som standard att tillgodose alla dina behov; det är bara naturligt – det gör du instinktivt. Djuren ute i naturen försöker få tillräckligt med mat och att ha en grotta eller ett hål att leva i; den är inte ute i naturen utan ett hem, den utsätter sig inte för att vara utan mat. Men människan är utsatt för detta på grund av kraften i det finansiella systemet som inte tillåter er att tillgodose alla era behov och önskemål.

Jag: Förstår det. Det strider mot våra instinkter.

Ivo: Ja. Ska vi ta ett annat exempel?

Jag: Okej. Har du ett för jag har det inte?

Ivo: Din bil.

Jag: Åh oh.

Ivo: När du tar ditt fordon in för en service. Vid 18 000 kilometer planerar de att gå hela 9 varv som du säger runt ditt fordon. Du ser din bil som helt ny. Den är bara två år gammal. Så varför skulle de behöva göra så mycket arbete på den vid en så låg körsträcka?

Jag: Jag vet. Killen sa också på videon att när du kör in till en bilhandlare för att underhålla din bil så betalar du för ingenting. Allt jag behöver är torkare och mina däck och oljebyte.

Ivo: Och så betalar du mekanikern för att tuta på ditt signalhorn.

Jag: Jag vet att det fungerar, det är säkert. LOL

Ivo: Med ett nytt fordon är det bättre att du inte kommer in för regelbundna kontroller, men du vill ha garanti. Titta på dina grannars garanti. Den täcker endast motorn och drivlinan – inte de delar som har gått sönder nu.

Jag: Jag vet. De blev brända.

Ivo: Det här fungerar inte för dem. Det kan vara en bra idé att kontrollera vad garantin täcker.

Jag: Jag tror att jag kommer att besöka dem. De kommer naturligtvis att försöka sälja på mig något.

Ivo: Det kommer de att göra. Varför skulle de behöva försöka sälja på dig om de faktiskt gör den bästa servicen i första hand?

Jag: Jag förstår det.

Ivo: Det bästa sättet att hantera pengar är att betala kontant. Kreditkort är en nödvändighet för att köpa på nätet naturligtvis och det är en del av anledningen till att systemet nu förändras. Alla måste ha ett kort. Och sedan kan de debitera dig ränta.

Jag: ja. Det är ett rån. De gör oss en tjänst men de debiterar för mycket. Jag är inte skyldig så mycket för att behöva betala ett så stort belopp på saldot. Låt oss se, 76 dollar gånger 12 månader är 912 dollar på en balans på 4 tusen dollar per år! På fyra år har jag betalat lika mycket i ränta som jag har i balans om jag inte betalar ner det! Herregud!!

Ivo: Det bästa betalkortet är ett som betalas av och hålls på det sättet. Det enda belopp du ska sätta på ditt kreditkort är det belopp du kan betala av följande månad. Vi har gått igenom detta tidigare med dig också, min älskade.

Jag: Ja, jag kommer ihåg. Det finns ingen mening med att ha ett kort förutom i nödsituationer och du borde spara pengarna i alla fall. Om du bara ska använda det för köp som kan du betala följande månad, vänta bara en månad och köp det då! Men så många av oss använder ett kreditkort som extra inkomst. Det är det inte. Kreditkortet bör vara ett sätt att spendera din befintliga inkomst. Det är inte extra.

Ivo: Så du ser hur du hålls maktlös av ditt system. Detta är ett mycket bra exempel och alla som lyssnar bör kontrollera sitt kreditkortsaldo och se vad de betalar i ränta. Det är också möjligt att samla lån och betala av dem med ett lån till en lägre ränta. Att betala med pengar du inte har gör dig svag. Det finns mer om detta men låt oss lämna det just nu. Du betalar 76 dollar varje månad för meloner och matvaror du köpte för två år sedan!

Jag: Jag tror att det var när jag gick upp norrut för att se om jag kunde hitta en landningsplats för ett visst UFO, Ivo, och det hände inte heller men jag åtminstone gick för att se.

Ivo: Ah ja. Du var upptagen för två somrar sedan med vårt avslöjandeprojekt. Och du betalar fortfarande ränta på det här nu. Betalkortet måste betalas ner. Detta är ett projekt för bemyndigande av er alla.

Jag: Ja, be systemet att försvinna!

Ivo: Ta tillbaka din kraft. Betala inte för mer än absolut nödvändigt. Betala inte systemet. Använd din magnetiska kraft för att öka din inkomst och håll dig borta från korten.

Jag ja.

Ivo: Så poängen med allt detta är att ni känner att pengar är makt. Det är de inte, inte för er. Ni har, ska vi kalla det, extra pengar i form av kredit och det här försvagar er när ni försöker betala den. Ni lever i dualitet och det finns positiva och negativa polariteter. Det positiva med ett kreditkort är att du har några extra tusen dollar att spendera om du skulle behöva det, men det negativa kommer när du ser räntekostnaderna och måste betala dem, det inkräktar på din ekonomi. Krediträntorna är för höga för att vara rättvisa. Detta kort fungerar inte till förmån för innehavaren. Det fungerar till förmån för långivaren.

Jag: Lånehajar! LOL

Ivo: Inte alltför långt ifrån, min älskade. Det finns många andra som hävdar att pengarna som kommer in från deras jobb inte täcker stress, negativitet och de ogillar att behöva åka någonstans varje dag, så vi behöver inte ens behandla den punkten. Många vet att deras jobb inte är lämpliga och gillar inte att arbeta.

Hela systemet uppfyller inte heller dina behov. Det finns inte mycket annat än butiker i din stad, min älskade. Inte konstigt att folk spenderar så mycket! Det finns inte mycket annat att göra. Ni har några gym och ett centrum med pool och ishall, men annars är det inte mycket att göra.

Jag: Det finns barer och restauranger. LOL

Ivo: Ja, barer. Vi kommer inte ens att åka dit.

Jag: Nej, jag gör det inte.

Ivo: Era anläggningar uppfyller inte era verkliga behov som människor, och håller er maktlösa. Hela er livsstil är en av maktlöshet.

Jag skulle säga till alla som lyssnar att för att extrahera sig själva från matrisen bör allt möjligt göras: Dina kreditkort betalas av och används endast för nödsituationer, öka inkomsten så att kreditbetalningar inte längre är nödvändiga eller betalas av nästa månad. Titta på dina utgifter för att se vad som är nödvändigt och vad som inte är nödvändigt. Hitta billigare alternativ. Min kära, du kom med en bra idé. Du tänkte att istället för att köpa en ny soffsats på kredit köper du en begagnad uppsättning medan du sparar till den nya soffsatsen. Kredit kan undvikas och räntekostnader på över tusen per år på en låg balans eller mer kan undvikas.

Jag: Ja, en kreditdiet. Att använda den på ett sådant sätt att den är kraftgivande, och inte gör dig kraftlös.

Ivo: Ja. Det finns pengaförvaltare på din planet som säger samma saker. Jag säger detta av en annan anledning: att stärka dig.

Tillägg:

Jag: Jag kanaliserade det här igår och idag har mer kommit upp. Det är inte pengar som ska fruktas, det är bristen på pengar som är rädslan. Rädslan för att inte ha tillräckligt. Rädslan för att inte ha tillräckligt motsvarar att man inte får kraft, och inte kan tillgodose ens sina behov.

Det är rädslan för att inte ha tillräckligt som måste hanteras. Om din situation nu är en av brist kommer det att förändras när du förlorar denna rädsla.

Vi lär oss att pengar är makt och att bristen på pengar är maktlöshet. Vi sätts upp som offer här på jorden och offer skapar brist. Annars skulle de inte känna sig som offer, eller hur?

Jag tror att rädslan för att inte ha tillräckligt är rädslan för att inte ha tillräckligt med MAKT, inte pengar. Jag tror att makt och pengar är mycket blandade i vår värld. Att spendera pengar utövar makt i den fysiska världen men det finns så många sätt att använda en högre makt för att hjälpa dig själv och denna värld. Det är de saker som måste övas på.

Så du förändrar dig med mod. Du hanterar din rädsla för att inte ha tillräckligt. Du fokuserar på vad du har, är tacksam för det och förstår att mer kommer med den nyare vibrationen av tacksamhet. Om ditt bankkonto är noll, gör något för att få in mer pengar om du behöver mer.

Jag ser till att jag har allt jag behöver i början av månaden med den första checken jag får. Allt. Inklusive matvaror. Det är svårare för en familj, men för mig kan jag fylla ett kylskåp med allt jag behöver för månaden. Jag köper allt annat med den här checken för att säkerställa att jag har så mycket säkerhet ändå. Jag kanske inte flyger till Trinidad snart, även om jag vill, men jag har det jag behöver nu. Börja med det, bygg på det.

Ivo: När du ser att spendera pengar som stärkande, och inte har de saker du behöver för att vara kraftfull, har du fel.

Jag: Som Athena sa i morse, “Rädsla får dig att se tillbaka. Mod för dig framåt. ”Gå framåt med mod att förändra rädslan.

 

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...