Rådet, 13 april 2015

Bli uppspända inför möjligheterna som nu närmar sig er. – Rådet

Kanaliserat genom Ron Head

13 april 2015

Rådet

Vi visar er en bild som innehåller flera bilder av vad ni kallar extremsporter. Många av er verkar tycka om att få adrenalinet att flöda igenom era kroppar. Eftersom ni inte längre har några sabeltandade tigrar att fly från har ni istället börjat hoppa ut från höga höjder eller åka nedför bergssidor.

När ni står på den klippan eller vid starten för utförsåkningen är ni väldigt mycket på ett ställe som liknar mänsklighetens position i dess evolution vid denna tid. Skillnaden är att mycket av det ni kommer att uppleva verkar ske i en takt som ni, som vanligt, utbrister som att ”Ingenting händer”. Vi har talat om detta tidigare.

Emellertid kommer detta inte alltid att vara fallet. Till er högljudda glädje erbjuder vi nu en början av förändring som tidvis kan göra er andlös. Kom ihåg, ni har efterfrågat detta, ”Kör igång bara” är en av era favoritfraser. Ni kommer kanske att använda den mer sällan i framtiden. Men vi vill inte alls skrämma er. Vi vill faktiskt att ni ska bli begeistrade över de möjligheter som nu närmar sig er. Börja nu, om ni så tycker, att i ännu större grad använda de verktyg ni har för att driva på denna förändring. Dessa verktyg är er fantasi, era avsikter, ert fokus och er vilja. Allt annat drivs av dessa saker, precis som det alltid har varit.

Då ni ser den förändring som sker nu, gör det till en vana att se de positiva möjligheterna även när andra skriker om motsatsen. Håll alltid i era tankar den nya Jord ni drömt om. Var alltid idag mer som den person ni önskar vara än den ni var igår. Släpp er ånger och ert dömande av er själv och håll bara i era avsikter. Detta är er kraft. Ta tag i den nu.

Vi vet att ni känt er vilsna och stillastående ett litet tag nu. Till dess er personliga vilda ritt startar, kolla upp så ni är klara. Var goda scouter, ”alltid redo”. Det roliga börjar inom kort.

Åh! Allt detta bagage ni släpat runt på? Lämna det där.

Översättning: Markku Pärssinen  – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...