Rådet via Ron Head, 25 augusti, 2017

Rådet via Ron Head

25 augusti 2017

Rådet- Expansion

Det har nu gått flera dagar sedan er upplevelse av solförmörkelsen. Flera miljoner av er var inte medvetet medvetna om vikten av detta som vi talat om. Många av er var dock det. Den effekt vi talade om blev i alla fall verkligen manifesterad. Ni vet vid det här laget att även om fågeln utan ansträngning verkar glida över dammen så pågår det mycket stoppande under ytan. Så är det med mänsklighetens tillväxt i medvetande.

Sedan själva händelsen verkar det ha varit någon sorts stiltje ni gått genom. För att förstå detta, låt bara er fantasi expandera självet. Föreställ er att ni är jordens mänsklighet. Föreställ er att världen faktiskt hålls inom det fält som är ert sinne. Föreställ er att ni precis upplevt en stor expansion i er medvetenhet om er själva. Vad gör ni nu? Hur får ni saker att framskrida? Vilket är ert nästa steg? Känner ni er styrka? Bli kvar där en stund.

Vet ni då vad denna övning faktiskt åstadkom? Vi ledde er in i en större medvetenhet om det fält inom vilket ni har er varelse. Er fantasi är ett fantastiskt, magiskt verktyg, eller kan vara det så fort ni slutar behandla det som någonting mindre. Inse detta: det finns ingenting omkring er, skapat av människor, som inte har sitt ursprung i sinnet, i fantasin. Så när ni säger att något bara är er fantasi, nedvärderar ni en av era viktigaste tillgångar.

Nu kommer den stiltje vi talar om inte att pågå så länge till. Ni har sett vartåt det lutar. Ni har tagit ert beslut. Ni håller på och samlar er. Ni har faktiskt vetat ett tag att denna nästkommande tid skulle vara betydelsefull. Ni visste bara inte varifrån ni skulle få styrkan. Nåväl, den kommer alltid från ert inre, men ni fick precis en kombination av ett lyft och en spark i era bakar, en knuff, ett ryck. Och just nu säger era guider att ni ska ge järnet.

”Men vad är det meningen att jag ska göra?” Hör vi många av er säga. Om ni ser något framför er att göra, gör det. Om ni i denna stund inte gör det, håll bara fast känslan och avsikten att delta i de stora förändringar ni gör som den enhet ni verkligen är. Gå tillbaka till den plats vi ledde er till och håll fast den visionen. Håll den ofta.

Ni har ofta blivit tillsagda att vara förändringen. Vi inbjuder er att vara förändraren. Håll visionen, känslan, av att bli den högsta och bästa version av mänsklighet som är möjlig. Känn kärlek. Känn enighet. Vet vem ni är! Vet detta som orsak till varför ni är där ni är. För det är sanningen.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...