Rådet, 13 december 2014

Hylla er själva.

Kanaliserat genom Ron Head

13 december, 2014

Rådet

Vi kommer åter idag med ett av våra favoritämnen – energi. Vi hoppas ge er en något annorlunda vy om vad som händer under denna viktiga tid. För en del av er kommer detta att låta sannare än sant. Må den goda Dr. Seuss förlåta oss. För andra förblir det fortfarande, för tillfället, något av en önskvärd möjlighet. Och så finns det naturligtvis de som fortfarande är helt inom ett förnekande eller är helt ovetandes av ämnet.

Vi är medvetna om att en del av er kan se energierna som vi talar om. En del andra av er har blivit mycket duktiga på att fysiskt känna vågorna av detta då det flödar in i era kroppar och miljö. Och det finns en myriad permutationer av dessa färdigheter. En del är också känsliga för förändringarna som de observerar i sina kroppar och deras omgivning. En del andra känner sig återigen inför ett nytt odefinierat stup. Något stort håller på att ske, men ni vet inte vad det är.

Ni har för inte så länge sedan upplevt andra liknande ögonblick, var och en av en energetisk karaktär, var och en som lätt kan förbli oupptäckt av de som finns runt omkring er. Men för er, då ni ser tillbaka på de senaste åren så marker varje ett steg mot förändring och tillväxt. Ni tänker att ni inte riktigt kan säga vad det är, som ni säger. Men på något sätt så vet ni att ni inte alls är samma person som ni var för bara några korta år sedan. Varje av dessa markeringar har varit av högre intensitet och effekt. Och om ni hade upplevt den sista först så skulle ni ha haft problem med att assimilera det in i era liv, om ni alls kunde göra det. Detta har planerats mycket väl. Som ni vet vid det här laget att kommer vi att säga er att ni var en del av planeringskommittén. Nu vid slutet av året så närmar ni er snabbt en ny markering av denna sort. Ni har lagt märke till en ny upplinjering i himlen och kallar det för en portal, en dörrportal. Förstå att vad ni observerar på utsidan är en reflektion av vad som finns på insidan. Vi säger detta om och om igen. Er himmel speglar er lika mycket som ni speglar den. Inget kan separeras. Allt är ett.

Vad som händer är att ni alla har nått, om ni förstår eller ej, en milstolpe i er utveckling av medvetande, och denna är mer intensiv än de tidigare, precis som de också var. Och nu blir effekterna av era förändringar allt mindre möjliga att förneka. De kommer absolut att bli uppenbara för er, men kanske inte för alla.

Många grupper kommer samman för att meditera vid denna tid, och det är naturligtvis bra. Vi skulle vilja växla in oss på ett mer lättsamt energispår, och som vi tidigare har gjort, erbjuda er en njutbar bild att hålla i tanken då ni tänker på vad ni gör.

Ni har spännande berg och dalbanor. På en del av dessa åkturer så dras er vagn en kort distans tills den når toppen, i förberedelse för störtdykningen som för er mage upp i halsen. Ni hör detta sakta klick, klick och så vet ni vad som kommer. En liten, liten paus… och sedan…

Nå, var redo för det är där ni är nu, även om ni bara kan se det i efterskott. Detta har varit en lång och saktfärdig process. Vi vill ge er våra djupaste och uppriktigaste gratulationer för er ihållighet och hängivande. Hylla er själva. God dag.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

You may also like...