Rådet, 15 mars 2015

”Jag är mycket mer än jag någonsin har trott mig själv vara.” Häpna er själva.

Kanaliserat genom Ron Head

15 mars, 2015

Rådet

Låt oss idag titta på ämnet frihet. För många verkar det innebära att de kan göra allt de önskar. De flesta vuxna förstår att det betyder något med lite mer ansvar än så. Men vad betyder det egentligen och upplever ni den?

Vi skulle vilja påstå att frihet faktiskt kan betyda att ni kan göra allt vad ert hjärta önskar inom gränserna för de universella lagarna, i vilka ni också deltar. Ni är också fria att uppleva hur det är att gå emot dessa lagar, men ni kanske upptäcker att det är en liten aning obehagligt.

Vanligtvis tolkar man frihet som något man gör i sitt dagliga liv. Återigen frågar vi er; är ni fria? Känner ni inga inskränkningar i era aktiviteter? Om inte, bra för er. Ni är ganska unika. Om ni gör det, vad är det som begränsar er?

Mycket av det ni finner när ni undersöker det här, kommer att ha sin upprinnelse i det kollektiva medvetandet. En del av det beror på saker ni har fått er berättat och accepterat. En del av det beror på saker ni tror om er själva. Nästan allt av det kommer att vara saker som ni kanske aldrig har övervägt att ifrågasätta.

Vi föreslår inte att ni börjar bryta mot samhällets regler mot er vilja. Anarki finns inte inom vår handlingsplan. Vad vi föreslår är att ni undersöker de saker som ni betraktar som omöjliga för er. Det är saker som ni har överlämnat er personliga makt till. Håller ni med om det eller inte? Om ni medvetet håller med om det och det inte automatiskt är en negativ sak, då är det bra! Om ni väljer att ta tillbaka er makt, överväg då åtminstone möjligheten att det är inom er förmåga. Bara kräv den! Var medvetna om att det är inom er potential.

Nu kan vi berätta att det inte finns något som inte passar in i den kategorin, men vad vi föreslår här är att ni börjar en process för att utöka er egen personliga frihet att välja. Det är bara att börja! Processen kommer att fortsätta. ”Jag är så mycket mer än jag någonsin trodde mig själv vara.” Överraska er själva!

Här är något som kommer att öka farten på er väg. Fundera på att om detta är sant för er, så är det också sant för alla dem omkring er. De är också mycket mer än ni någonsin trott dem om att vara. När ni kan se dem i det ljuset, kommer er värld att förändras. Och vi menar det ganska bokstavligt. Inuti den som ni gillar utseendet på, eller den vars handlingar ni är emot, finns en gudomlig gnista, lika kraftfull som gnistan inom er.

Det är inte nödvändigt att ni tycker om vad de gör eller säger, men lär er att leva i en värld där de är fria att göra eller säga det. Lev i en värld där det som finns inom dem är viktigt, men hur det framstår inte är det. De är här för att lära, precis som ni är, och det är möjligt att de har valt att lära sig några mycket hårda läxor.

Vi lovar er att ni har gjort samma sak många gånger i det förflutna. Att se dem för de gudomliga gnistor de är, och tillåta dem friheten att lära sina läxor på sitt eget sätt, kommer också att ge dem frihet att förändras. Att tvinga dem att förändras fungerar nästan aldrig.

Vad som däremot fungerar är att leva ert eget liv som en totalt kärleksfull varelse. Tänk er en värld där miljarder människor lever på det sättet, då kanske livet skulle förändras. Var bara den som håller kärleken högt där ni är. Många gör denna övning dagligen och den fungerar. Det är inte en önskedröm, ni behöver bara gör er del.

Med stor kärlek sänder vi våra välsignelser.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...