Rådet via Ron Head, 27 oktober, 2018

Tillvägagångssättet för stora förändringar – Rådet

27 oktober 2018


I flera månader har du kollektivt känt till en annalkande stor förändring. Vi bekräftade detta för dig. Vi bekräftade det genom många kanaler. Ditt oftast uttalade svar har varit ”låt den komma”. Du tolkar alltid saker enligt dina mest innerliga önskningar. Men en ny värld innehåller långt mer än det.

Nu är det naturligtvis en underbar sak att ha byggt en mental bild av den värld du vill leva i. Vi rekommenderar det starkt. Men man måste också kunna se att det finns en väg att resa mellan där du är och den nya världen. Och vägar har alltid gupp och gropar. Det kommer att finnas skuggiga saker som gömmer sig i väntan och saker som är ”Skrämmande!” och tvättar bort broar.

Du sa ”Låt den komma” och du har låtit den komma. Eller, mer exakt, som medskapare har du bidragit till att föra den in. Så vi berättar det här nu. Detta som du upplever är den fortsatta intensifieringen av den våg av förändring som du så önskar. Det är något för dig att välkomna och att vägleda, inte något att avvisa och gömma sig från.

Du kan inte, eller du kunde aldrig någonsin, ha stoppat de förändringar som du har spenderat årtusenden med att bygga upp – åtminstone inte för planeten. Men du kan dra ut på dem, och du kan uppleva dem som antingen välsignelser eller förbannelser. Du är fullt kapabel att förstå dessa principer nu. De kan tyckas nya för några av er, men i sanning är de inte. Dessa, som är Sanning, är vad som har varit känt som kunskap eller att veta. Och det finns inget nytt om dem. Sanningen är, har varit och kommer alltid att vara. Och det är i färd med att manifestera i din värld, vissa skulle säga, ”äntligen”. Det kommer att fortsätta oförminskat men du kan uppleva den, kommer att uppleva det, i direkt proportion till din förmåga att acceptera den. Vissa kommer verkligen inte att acceptera det. Och deras nya värld kommer att skilja sig på betydande sätt. De kommer att få fler och större väckarklockor.
Kan du ta ditt inre öga på en schamans bild mot soluppgången med öppna armar och välkomna den nya gryningen? Vi rekommenderar starkt att du gör ditt liv till en bild av den bilden. ”Tack. Tack. Tack.” Är en mycket kraftfullare tanke än ”Åh nej! Åh nej! Åh nej!”

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är Michaels visdom, tillgänglig här, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/
Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...