Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15: e juni 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15: e juni 2018

Kärleken och stödet från dina Guider. Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har tagit stor del av era upplevelser in i vår egen medvetenhet för att få en bättre förståelse för hur det är att leva på planeten jorden vid denna tid. Vi hyser äkta medkänsla med er, och vi använder även denna information till att bestämma exakt vad ni behöver och när ni behöver det. Fundera nu på hur mycket mer ni tar emot från de varelser som har arbetat med er, varenda ögonblick av era liv.

Era guider är en fantastisk stödgrupp och vi ansluter ibland till dem för att bistå med hjälp kring hur ni på bästa sätt kan få stöd. Vi har alltså förstahandsinformation om deras engagemang för er alla och vi vill att ni öppnar upp er för att upptäcka kärleken och stödet från era guider. Se dem inte enbart som guider vilka kommer med förslag till er, -de är betydligt mer än så.

Detta är varelser som har engagerat sig i att älska er, stödja er, visa er medkänsla och som också tar ansvar för era uppgraderingar och nedladdningar. De är behjälpliga med balansering av energierna ni tar emot. Ja, det händer att de vid tillfällen knuffar er i vissa riktningar som gynnar er. En dag kommer ni att bli guider till fysiska varelser, efter att ni uppstigit till en icke-fysisk verklighet, som den 7:e dimensionen – den övre nivån av den 7:e dimensionen.

Ni kommer att kunna bistå andra på samma sätt. Ni kommer att vara kärlek, medkänsla och stöd för fysiska varelser som genomgår exakt vad ni går igenom nu och ni kommer att kunna hjälpa, eftersom ni av egen erfarenhet vet vad som behövs.

Detta universum erbjuder varje möjlighet för var och en av er att ge tillbaka vad ni har fått, men ni kommer alltid att få ta emot oavsett. Detta är det storslagna och vackra med detta universum, ett universum av återgäldande, stöd, kärlek och medkänsla. Universum expanderar och blir mer av detta varje ögonblick, varenda dag.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

Översättning: Emelie S

You may also like...