Rådet av Plejaderna, Sirianerna och Arkturierna via Sue Lie, 25 februari, 2017

Rådet av Plejaderna, Sirianerna och Arkturierna via Sue Lie, 25 februari, 2017

Kommunicera med Plejadernas, Sirianernas och Arkturiernas Råd

Del 2

Samtal med Dr Suzanne Lie och Shawnna Donop

 

 

SL: Hej alla. Vi kommer att ge fler svar på era frågor. Vi har haft så stor respons att vi vill göra en uppföljning. Är det rätt Shawnna?

SD: Ja, och det är intressant att se bredden av information och vägledning, som människor söker upp. Det är ganska varierande, så vi uppskattar kombinationen av information, som kommer igenom. Vi är glada att åtminstone ta itu med några av dem. I vår grupp har det efterfrågats att få hjälp med att förstå aktuella händelser. Så, tack alla för ert deltagande. Vi uppskattar det.

SL: Och jag skulle gärna vilja tillägga och säga till alla att tillåta er själv att gå in i ett meditativt tillstånd och slappna av. Det är oftast lättare att skriva det än att få höra det i hjärnan. Det finns lång historia bakom detta och jag kommer inte att gå in på det nu. Men om ni bara med er handstil skriva ner, inte en dator – bara skriva ner frågan och säg,”Kära Arkturier, vad är ert svar?” Ni lär bli förvånade. Ni kan också lära er ert eget svar.

Så, under tiden kommer vi att gå direkt till källan. Jag kopplar upp mig till Arkturierna.

A: Shawnna har du några frågor som du vill ställa till Plejadernas, Sirianernas och Arkturiernas Råd?

SD: Ja, tack för att vi är tillsammans igen för denna vägledning. Vi är tacksamma.

Fråga: En av våra läsare skriver: “Jag känner mig väldigt ensam och ibland hopplös och kan inte ansluta mig till er. De mediterar, men känner att de inte kan nå den djupa anslutningen för att få vägledning. Hur kan de förbättra sin anslutning?

Svar: Ett viktigt råd är att ni skapar en specifik, fast – tid och plats. För om ni till exempel varje morgon klockan 9 sätter er ner på denna plats och lyssnar på lite trevlig musik, tänder några ljus och läser en liten andlig text – kommer er kropp att ta ett språng framåt och kommer att vara redo för att ta emot information. Så gör det till en regelbunden vana, en regelbundet återkommande händelse eller vad regelbundet nu betyder för er – så ofta som möjligt. Då, kommer så småningom anslutning att göras.

SD: Jag vill också tillägga att ibland, även när ni har en vanlig daglig rutin och anslutningen inte känns så stark. Andra dagar känns det överväldigande. Ni känner en ström av ovillkorlig kärlek och en “visceral” anslutning. Anslutningen varierar med månfaserna och kollektiva energier. Det kommer att variera även om ni har samma ordinarie tid, som vi rekommenderar, för varje enskild person, varje dag. Detta bör vara en del av er vanliga agenda för dagen.

SL: Ja, och det är en bra sak att ta upp eftersom det finns saker som händer utanför er och saker som händer inom er.

SD: Lita på processen och uttryck avsikten. Ni är redo att ansluta och det kommer att bygger på varje dag. Det finns ingen anledning att känna sig ensam och vet alltid att anslutningen är medfödd.

SL: Ja.

SD: Vi tar nästa fråga. Fråga: Den är i resonans med dem, som känner att vi är i tjänst för mänskligheten. Frågan är “Hur kan vi hjälpa dem som lider – som inte ens har tillräckligt med mat för att upprätthålla ett hälsosamt liv, rent vatten, tillräckliga resurser, säkerhet eller skydd för en bra livskvalitet? Hur kan vi hjälpa människor som lider på det sättet?”

Svar: Förutom det ni redan känner till – såsom att ge pengar och bidrag, är det bästa att arbeta direkt med Gaia arbeta direkt med planeten. Eftersom de flesta av dessa människor, som nu har en sådan sorglig tillvaro – har tillbringat många, många generationer med att interagera med planeten. Det som har hänt är att mörkrets krafter har skadat planeten. Så därför, är de oförmögna att ta hand om sig själva på det sätt som de har gjort i det förflutna.

Så om du arbetar direkt med Gaia skicka henne massor av kärlek och ljus, då kommer ni att hjälpa henne att regenerera sig själv och sedan när hon har regenererats kommer det att hjälpa de människor som bor där. Sedan finns det också många typer av grupper, som ni kan bidra till ekonomiskt eller med er tid för att hjälpa människor, som i stort sett är offer för Illuminati. Detta var inte ett problem för dem. De har alltid kunnat leva på jorden, men Gaia har skadats. Och, tyvärr många människor inser inte hur Gaia har skadats förrän det påverkar mänskligheten. Vi måste börja med att förstå hur det påverkar planeten.

SD: Jag tror att detta är något som vi har talat om tidigare och hur vi blir överväldigade av att ansluta till svårigheterna, som andra kan ha och en känsla av att vi är maktlösa för att kunna hjälpa till. Men, när vi inser att den inneboende inre anslutningen kommer tillbaka till Gaia och skickar vår helande, ovillkorliga Kärlek och Violetta Flamman påverkar det kollektivt på det sättet, jag tror att så småningom höjer vi frekvensen och att vi över tid ser en liten påverkan på situationen.

Det är en lång process. Så vi måste ha tålamod och göra vad vi kan varje dag för att ha en positiv inverkan. Tänk på dem i våra böner och våra meditationer. Precis som De Gyllene nyss nämnde säg, “God morgon Gaia, God morgon, Golden Ones” och skicka tankar om tillräcklighet, hälsa och välmående för alla och envar på planeten.

A: Ja, minns, att tankar är ting. Tankar är energifält och de tränger igenom hela er omgivning. Och de återvänder till er. Så, de tankar som ni lägger ut kommer tillbaka i en cirkulär bana.

SD: Det är en bra påminnelse.

Fråga: Och slutligen, många människor är nyfikna på att förstå sitt Galaktiska arv, sina Galaktiska kopplingar och ta reda på vem vi är och vårt uppdrag. Hur kan vi bäst hitta svaren?

Svar: Det bästa sättet är att be Galaktikerna, eftersom vi är Galaktiker. Nu talar vi som Arkturierna – skulle vi säga, “vi är mänskliga”. Och människorna skulle säga, “Vi är Galaktiker.” Eftersom, det som sker inom detta Nu är mer än de flesta människor kan inse, planetens frekvens går mer och mer in i den femte dimensionen. I den femte-dimensionen finns det inte tid eller utrymme på samma sätt som i den tredje och fjärde-dimension.

Så separation som var så uppenbar i ert tidigare liv – om ni håller er borta från TV, om ni håller er borta från reklam, om ni håller er borta från indoktrinering, tonar in på naturen, tonar in på de människor som ni älskar, tonar in på det ni älskar att göra, kommer ni att inse att energifälten är olika.

Men det finns de som inte vill att mänskligheten ska inse att energifälten förändras. Så de spyr ut information för att skrämma er. Läs inte skrämmande information. Allt det gör är skrämma upp er.

Eftersom ni är skaparna av er verklighet och ni nu alla går igenom stora initieringar nu eftersom ert medvetandes frekvens återställs.

Och när ni återställer ert medvetandes frekvens kommer ni att finna att vissa saker, som ni använde i ert arbeta i det förflutna inte fungerar längre. Därför är processen att skapa ert meditations schema, en process att utbilda er själv. Det finns så många underbara artiklar över hela internet och över olika bloggar. Så ta ansvar för att utbilda er själv och meditera själv.

SD: Vet också att när du hör och ser berättelser, som andra delar med sina kontakter och vad de har upptäckt om sig själva, vet att varje människa är unik. Deras uppvaknande schema är unikt. Den information som de är avsedda att ta emot är unik. Vi är alla här för att bidra till en större pussel.

Och när tiden är lämplig, kommer ni att få den information som är avsedd för er att ta emot. Det är en del av vägen och det hela sker i rätt tid. Bara lita på er känsla/kunskap. Uttryck er avsikt/intention om att ni vill veta lite mer. Som i era meditationer. Njut av processen. Ge uttryck för ståndpunkten “Om det är för mitt högsta goda, så är jag öppen att höra mer om vem jag är och varför jag är här.”

A: Ja, absolut. Om ni tänker i termer av Gaia. Varför är jag här på Gaia? Varför valde jag att lämna mitt hem värld, lämna mitt Rymdskepp? Varför valde jag att bära denna jordiska kropp? Hjälp mig att exakt komma ihåg mitt uppdrag som jag valde innan jag tog denna skepnad. Detta placerar er i förarsätet.

SD: Ni skapar er upplysta verklighet.

A: Ja, absolut.

SD: Ja, detta avslutar våra tre frågor. Om Arcturierna eller Rådet vill erbjuda ytterligare insikter, välkomnar vi det. Annars håll ögonen öppna och vi återkommer till fler frågor nästa gång.

A: Ja, låt oss bara ha lite “good bye” till alla er som är här eller kommer att lyssna till detta meddelande. Från vårt perspektiv sker inte detta – eftersom vi inte är bundna av tiden. Eftersom ni kan komma ihåg att ställa in ert medvetande att leva inom Nu kommer ni att finna att det är mycket lättare att samla Frid och känna samhörighet. Om ni tänker i termer av att tjäna andra – som expanderar det ert medvetande. Ju mer ni expanderar ert medvetande, desto högre frekvens innehåller svaren, som ni kan ta emot.

Tack så mycket. Vi ser alla era bidrag, meditationer, kärleksfull och transformering. Vi tackar er för ert stora bidrag till planetens Uppstigningen. Ha en Bra Dag!

 

You may also like...