Rådet av Strålande Ljus via Eric, 9 april, 2018

Rådet av Strålande Ljus

via Eric

9 april, 2018

 

Det är mycket som ska hända, sådant som är planerat och sådant som man inte har kunnat förutse, nycklarna finns här, rätt inför era ögon, källan finns inombords och uppifrån övervakar vi och vägleder, portalerna står öppna. Uppståndelsen blev inte såsom ni trodde, som ni tänker er, eftersom ni har blivit förda bakom ljuset. Strålglans inifrån en outtalad lycka, outtalade lögner, vägledning så strålande att ni knappt kan iaktta den; varje människa har denna möjlighet, varje aspekt, allting är Gud. Gud finns överallt, Gud finns i allting. Mycket kärlek, enbart kärlek ovanifrån, inifrån, mycket är på väg och mycket ska komma fram; hittills aldrig upplevd lycka, en förståelse, en förändring inom mänskligheten, en total förståelse… en förändring inom samtliga dynamiker både inombords och utanpå, allting är ett, ett är allt, ingen separation, ingen förödmjukelse, ingen segregering. Vi slätar ut vägen, vi stryker ut alla gupp, vi är ständigt tillsammans med er, vi färdas över haven, vi lugnar ner alla hav.

Upplysningen sker som bäst i detta ögonblick, den är violett, ”St Germain”. Med ögon som blundar men ändå kan se, representerar detta den gudomliga aspekten i medvetandet, de verkliga ni, den verkliga förståelsen, alla kommer att ha denna gåva, denna förmåga, denna förståelse att kunna genomskåda saker och ting som förut, men när ni blundar får ni en full förståelse, ett fullkomligt vetande och detta är inte mycket långt borta, detta håller på att ske, det är som en våg som slår mot stranden. Vissa kommer att få detta före andra, men samtliga kommer slutligen att ha denna förståelse, detta vetande.

Uppenbarelser är inte exakt så som ni förstår dem. Det fysiska och det icke-fysiska är allting ett, allting är ett, ett är alla, alla är ett, ljuset lever och växer sig starkare. Allting håller på att bli transmuterat, allting har transmuterats, allting kommer att bli transmuterat, enbart kärlek, enbart kärlek, vi ser mycket, vi förstår mycket och det kommer även ni att göra. De verkliga ni stiger fram vid denna tid, illusionen bryts ner, illusionen, människans illusion, er tredje-dimensionella illusion. Slöjan håller på att vika undan, ni ser allting med öppna ögon, ni kan se framtiden, ni kan se det förflutna, ni sammanblandas med det, ni placerar det, ni sammanfogar allting tillsammans, ni får en total förståelse.

Ett vetande, knossis, ett med allt, en gåva, en gudagåva, ni behöver inte uttala den, den tas in genom blicken. Förbindelsen, förståelsen, kommunikationen kan ske utan stämband. Krig och fred, krig producerar ingen fred, det kommer att bli fred. Sammanblandat upp-och-ner, blod på marken, i skyn, i det eteriska riket finns det en hel del att rensa, där blir mycket rensat, där finns mer att göra och ni kommer att hjälpa till, ert hjärta och er själ är ett, essensen finns inombords för alla att upptäcka.

Omfamna ljuset i evighet, själsförbindelsen, manligt, kvinnligt är ett, förenandet är på väg; många kommer att omfamna denna rörelse, tidvis blir det en aning gropigt, men landstigningen blir som på en tropisk sandstrand. Solen som skiner, lyckliga tider nalkas, stor salighet, en aning finns att städa upp; ha tillit till er inre vägledning, ni kommer att befinna er var ni behöver vara eftersom allting sker inom en gudomlig tajmning. Ni får ta emot nycklarna till rätt dörr och denna förståelse är att ni blir guidade i den riktning som ni behöver gå. Den sanna vägen ligger framöver, en ny begynnelse, en nystart, som om ni befann er på en oändlig semesterresa, men det är ingen semester. Vi väntar förväntansfullt.

Stor Kärlek, Teamet.

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...