Rådet via Ron Head, 24 juli 2019

Rådet via Ron Head, 24 juli 2019

Förändringen – Rådet

 

24 juli 2019

En fråga som verkar funnits länge bland våra läsare är om huruvida ”vi faktiskt är i förändringen” eller inte – oavsett vad, så befinner ni er i det som de flesta tänker på som ”Händelsen”. Låt oss bara säga. Ja. Ni är det. Den håller på.

Förändringarna är många och extremt komplicerade. Händelsen, som allt annat, kan delas upp i komponenter, och blir därför en process. Fast det kommer att bli en händelse med ett klimax. Är det inte alltid så?

Vi har sagt till er flera gånger i de här meddelandena, att ni påbörjade den här processen när ni passerade markören, för mer än sex år sedan. Det har skett en tydlig upptrappning av energi, i hastigheten, intensiteten, allt som vi har berättat om, eller hur?

Det krävs tusentals och åter tusentals förändringar, för att genomföra denna ”Förändring” som ni väntar på. Inget av de slutliga resultaten kan komma förrän grundarbetet är utfört, på ett otal platser. Det gäller mentala förändringar, samhälleliga förändringar, tekniska förändringar, lagförändringar, regeringsförändringar, fysiska förändringar – och så vidare och så vidare.

Så, se er omkring. När vi sa det för en tid sedan, så kunde många av er inte se det vi talade om. Men om ni tittar nu, kan ni inte se att mycket av det har satt igång på allvar?

Vi varnade er ofta angående er önskan till oss att ”sätta igång”. Nå, ni har fått som ni ville, precis så som var nödvändigt. Vi sa att det fanns mer involverat än ni känner till, eller någonsin skulle vilja veta. Det gäller fortfarande. Det finns mer involverat, än vad många kommer att kunna tro.

Vi sa att ni borde spänna fast säkerhetsbältena. Ni bör det. Åkturen är på väg att starta på allvar. Här är ett tips. Håll armarna tätt intill er och rikta uppmärksamheten på åkturen, så blir det mycket lättare för era sinnen. Då är det mindre troligt att ni får upp frukosten. Håll fokuset på er egen inre utveckling. Låt de här sakerna spelas ut. De kan verka oändliga, men så blir det inte.

Förstå alltid att allt detta är nödvändigt, för det kommer att leda till den värld ni kommer att skapa i dess kölvattnet. Hur vi kan säga det?

Vi kan det eftersom ni har lärt er, och fortsätter att lära er, att ni faktiskt skapar det. Ni har skapat det. Ni kommer att fortsätta skapa det. Det kommer att bli så som ni bestämmer att det ska bli.

Delta den här gången. Gör det så som ni vill ha det den här gången. Tillåt inte bara. Skapa. Ensamma, som ni verkligen aldrig är, verkar ni maktlösa. Endast som ensam, vilket är en omöjlighet, kan ni styras. Men ni kanske tror att detta är omöjligt? Det är vad ni har fått lära er att tro. Det är en lögn. Sluta tro på lögnen.

Det är dit ni nu är på väg. Och så, ja. Detta är förändringarna. Och de är underbara, trots att de inte verkar vara det.

 

Översättning: Maggan

 

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

 

Du gillar kanske också...