Rådet via Ron Head, 1 februari, 2017

Rådet via Ron Head, 1:e februari, 2017

Rådet – Ingen inblandning

Det finns en sak som vi känner att vi måste ta itu med nu. Det här är en period med mycket kaotiska energier. Vi vill att ni ska förstå, att ni skulle vara bättre betjänta av att hålla er fokuserade på ett sätt, som skulle hålla störningen borta för de resultat ni försöker uppnå. Och, vad menar vi med det? Vad är det vi ser som ni inte ser?

Ni har med omsorg ägnat era liv åt sådant ni inte vill ha. Ni har också fått lära er att kämpa mot några av dessa saker. Ibland har kämpandet mot det faktiskt distraherat er från att nå framgång, för just det ni kämpar emot, eller åtminstone de saker som ni säger att ni kämpar emot. Vi tar ”kämpandet mot droger” som exempel.

Er grekiska filosof Platon, era nuvarande orakel, som ni känner igen som Abraham, och även ni själva, har på ett eller annat sätt sagt, att ni är långt mer betjänta av att fokusera på det ni vill, i stället för att låta er att dras in i energin av motståndet, för det ni inte vill. Detta är helt sant. Och när det beaktas, särskilt i grupp, kan stora saker hända, på kort tid.

Det finns sådana tillfällen. De drar lätt till sig uppmärksamheten och kan samla ett stort antal människor. Men vi vill att ni ska förstå, att ju tidigare ni kan omvandla dessa energier till positivare intentioner, ju kraftfullare kan er energi bli.

Nu tillåter ni er energi att hamna i totalt kaos. Ni hålls isär från varandra. Ni vet att ni är i en tid av stora möjligheter, men vi ser att er energi skingras och faktiskt stör de framsteg ni vill åstadkomma. Vi säger inte att era intentioner är fel. Vi säger att ni behöver omdirigera ert fokus, till mer positiva kanaler, som skulle tjäna er mycket bättre. Som ett exempel, hur många av era olika rörelser kan lätt samlas under en fana som kämpar för miljövänliga, förnybara energikällor? Som kämpar för bättre vård, som ni alla vill ha? När marscherar ni för dessa saker? Har ni lagt märke till att när sådana här idéer börjar växa fram, hamnar de lätt på ett sidospår, genom att helt enkelt sätta en etikett på dem, och sedan referera till dem på ett nedsättande vis? Trädkramare. Knäppskallar. Det händer verkligen alltför lätt.

Det vi talar om nu, är helt enkelt er egen användning av tankarna, ert eget fokus, er egen energi. Märker ni hur många gånger vi har använt det ordet? Energi. Kärnan i detta är den, att ni är den energi som producerar saker i er värld. Och om ni samlas i grupper över en kopp kaffe, eller helt enkelt tänker på samma sätt, den energin, när den adderas med andras lika er egen, är mycket mer kraftfull än ni kan förstå. Varför använder så många, så mycket tid och ansträngning, för att hålla er distraherade eller för att försöka ändra ert tankesätt? Tror ni det beror på att de vet att ni är kraftlösa? De vill att ni tänker som de vill, eller att ni åtminstone tillåter det ni inte vet något om.

Det mesta av det vi just har sagt, är inga nyheter för någon av er. Ni är medvetna om dessa saker. Men vi ser att alltför många att bli distraherade, eller till och med rädda, av alla bedrägerier och berättelser om bedrägerier, som snurrar runt era huvuden. När era känslor påverkas, dra er tillbaka en stund och omfokusera. Fortsätt att skapa det ni önskar. Fortsätt att leva i glädje och lycka. Och vet att den förändring som uppslukar er, måste komma till världen ni vill leva i, även om ni inte kan förstå, hur ni härifrån ska kunna komma dit. Så är det.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...