Rådet via Ron Head, 13 oktober, 2018

Det är en ganska stor sannolikhet att det under din närmaste framtid kommer inträffa händelser som gör vårt ämne för idag väldigt relevant även om det kanske inte verkar så för tillfället. Vi önskar diskutera på lite mer djup något som vi har nämnt mer än en gång i tidigare budskap, men har aldrig ägnat ett helt meddelande till.

Vi pratar med ett stort antal människor runt om i världen. Många av er har följt våra meddelanden under en längre tid. Men det är också så att många av er har placerats i områden där du är uppenbart ensam eller där det kan finnas väldigt få av er som de som är i uppvaknande skulle beteckna ljusarbetare. Anledningen till det kan snart bli mycket tydligare.

Du har spenderat olika längder av tid som medför din egen medvetenhet, andligt baserad information och vad du tänker på som gammal kunskap. Vi ser detta som aldrig oföränderlig Sanning. Du har inte blivit lärd så mycket som du har blivit hjälpt till att komma ihåg. Och du har en anledning att vara där du är.

Vi har tidigare talat om förestående förändring. Vi har tidigare talat om det faktum att en stor del av de övergående förändringarna har skett under en tid i små steg och på storskaliga platser. Det har inte varit så mycket uppenbart för dem som inte letade efter det. Vi nämnde också att det skulle ha en snöbollseffekt.

Mängden och typen av förändring handlar om att göra ett ganska radikalt skifte. Så mycket, så viktigt och så effektfullt kommer de förändringar som dyker upp så snart så inga kommer att bli påverkade att fly. Det finns miljontals av er som kommer att veta vad som händer och varför. Men det finns miljarder andra som kommer att bli helt överraskade.
Nu kommer det göra det ganska uppenbart varför du är där du är. Och vi kan hoppa över det uppenbara. Men det finns mer än placering att överväga.

Nästan alla av er har varit här tillräckligt länge nu för att ha upplevt konkreta skiften i ert inre. Ibland blir du förvånad på dina reaktioner på saker. Vi ser dig undra när du tycker att du säger saker eller saker som du alltid velat säga eller göra, men alltid kände att du fallerade när du inte gjorde eller sa det. Inuti er hör vi er säga, ”Wow! Var det jag? ”

Men du har ändå inte fullföljt din inre utveckling än, och det finns många som är ganska nya på den här resan. Av dessa skäl anser vi att det är nödvändigt att föra fram ett ord om försiktighet vid denna tidpunkt.

Snälla, när flera av dem omkring dig börjar fråga om saker som de aldrig ens skulle lyssnat på förut, var försiktig med hur du svarar. Observera att du har ett tonfall, kroppsspråk, känsla, som alla läser, oavsett om de vet det eller inte. Och låt ingen del av dig själv säga ”jag visste”. ”Jag försökte berätta för dig”. Inte heller ”att jag har sagt det till dig förut”. Förstå att svara på frågor som ställs är tillräckligt och var försiktig så att du inte hamnar i en undervisningssituation. Råd som inte begärs får sällan väl mottagning.
Nu, om du känner att du kan erbjuda instruktioner om något som andra kan välja att komma till dig för, det är en annan sak och vi säger bra för dig. Om du gör det, var noga med att du är ganska förberedd. Du kommer att bli uppsökt.

Det är dags att börja ge dessa saker en seriös tanke. Inte alla är här för detta ändamål. Men det största antalet av er är det. Du kommer att veta om du inkluderas genom hur tanken på hur det får dig att känna. Känn inte det nödvändigt för dig att göra vad som inte känns rätt för dig. Som alltid säger vi att du alltid kommer att veta vad som är rätt för dig genom hur du känner för det. Naturligtvis betyder det inte att dessa saker inte kan förändras när du förändras och växer.

Det räcker att vi har tagit detta ämne till er uppmärksamhet. Vi tackar dig och skickar alltid vår kärlek och välsignelser.

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...